- Konu Sahibi latifeelif
-
Hemen dikkatimi çektiniz çünkü bende 6 yıllık evliyim ve bu ayın 23de oğlum 1 yaşında olacak sizinde oğlunuz var sanırım...bebek istemeden oldu herhalde allah bağışlasın..şöyle kendimden yola çıkarak bişeyler yazayım.sanırım eşin düzeni seviyor keşke benm kocamda seninkiyle aynı fikirde olsa eminim ben hiç hiç yorulmazdm...ben toplarım o dağıtır...insanın birazda içinde olacak..o dağınıklıkta mutsuz olmayan biri bence derli toplu olamaz...ben çok düzeni seven biriyim aslan burcuyum ve kendim zaten oğlum öncede çok düzenliydim oğlumun doğmasıyla en çok ev işi konusunda fırsat bulamadığm olduğunda çıldırmlarım başladı ama bigün bir odayı ertesi gün başka bir odayı oğlum uyudukça yapıyorum olmadı bende annemle aynı binadayım doyurup ona bırakıyorum banyomu ağdamıda öyle yapabiliyorum..mesela bigün mutfağını topla..olmadı oğlumu sırtıma sarıp evi süpürdüğüm bile oldu bnm...bigün banyonu cifle düzenle..bigün salonunu..herşeyden önce herşeyin bir yeri olsun ve aldığını aldığın yere koymaya üşenme...en çok dağınıklık bundan olur...çamaşırlarını yıkama günlerin olsun mesela ben salı günleri yıkarım eşimin iş kıyafetleriyle...yavrularımıızın oyuncaklarıda cabası ama ben oynayıp yatacağı zaman topluyorum..uyanınca zaten döküyor.bulaşık makinen varsa akşamdan topla aç sabah yerleştir aklıma gelenler böyle.....
Hmmm aslında hersey aenın ellınde benım ıkız cocuklarım var 28 aylık ve herseyım dört dörtlük.... Ben cocuklarımdan önce kalkarım ve onlar kalkana kadar yemegmı ve kahvaltılarını hazırlarım.onlarla bıraz oynarım sonra kendıler oyalancak bı oyun verırım ve o arada yapa bıldım oda oda temızlımı yaparım,tabıkı o ara benı cagırdıkları oluyo ama sonra gene oyuna dalıyorlar ve ven temızlımı yapa bılıyorum.tabı bagzen oluyo yalnız kalmak ıstemıyorlar ozamanda ben öglen uykusuna yarırdım zaman yapıyorum.yanı her sey senın ellınde bence bıraz ıraden olsa sende yaparsın.....
Hmmm aslında hersey aenın ellınde benım ıkız cocuklarım var 28 aylık ve herseyım dört dörtlük.... Ben cocuklarımdan önce kalkarım ve onlar kalkana kadar yemegmı ve kahvaltılarını hazırlarım.onlarla bıraz oynarım sonra kendıler oyalancak bı oyun verırım ve o arada yapa bıldım oda oda temızlımı yaparım,tabıkı o ara benı cagırdıkları oluyo ama sonra gene oyuna dalıyorlar ve ven temızlımı yapa bılıyorum.tabı bagzen oluyo yalnız kalmak ıstemıyorlar ozamanda ben öglen uykusuna yarırdım zaman yapıyorum.yanı her sey senın ellınde bence bıraz ıraden olsa sende yaparsın.....
canım bende bebek yokda mümkün oldugunca evde fazlalık ne varsa yok et ben öleyim hayatta fazlalık sey barındıramıyorum hemde ama gerçekten fazlalıklar gidince işla orantılı azalıyo en azından kolaylaşıyo fazla tabak canak giysi ayakkabı biblo hepsi fazla olan herşey görünmeyen işyükleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?