• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir bakın ne yapacağımı şaşırdım....

kızlar teşekkür ederim hepinize dün akşam hastalandım
çok endişelenmiştim hastalığım geçikince sorucak kimsemde yoktu
sağlun hepinize teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan

kızlar teşekkür ederim hepinize dün akşam hastalandım
çok endişelenmiştim hastalığım geçikince sorucak kimsemde yoktu
sağlun hepinize teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan

hadi hayırlı olsun.kaydirigubbakcemile5 amannnnn ne dert bu adet dönemi de yaa ha oldu olacak tam stres her ay delikafadulden

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim. hemen konuya girmek istiyorum.dün menisküs için dr gittim bi hap verdi,hapın kutusunda da "hamile ve şüphesi olan bayanlar kullanmamalıdır" fln yazıyo.e benimde 1 hafta oldu regl im biteli.(bu arada son reglim farklıydı biraz uzun ve az az)neyse bu hap bende kasık ağrısı ve kanama yaptı kahverengimsi.çamaşırıma baya bi bulaşmış.korktum ve acaba hamilemiyim dedim.bir yandan da olamaz herhalde çünkü yeni bitti reglim diyorum.gittim aldım hemen ecz den test.2 kutu hemde:)dün birisini yaptım.bekledim 5-10 dk bişey belirmedi T çizgisinde.sonra eve gidince çamaşırımda o kadar kanı görünce test aletini çıkardım ( atmamıştım da)bi baktım T nin altında silik bir çizgi.Şaşırdım.Hemen heyecan tabi bende eyvah hamileyim düşüreceğim korkusu.neyse doğrulamak için sabah da yaptım(2. testi).onda birşey çıkmadı.ne bu şimdi vallahi delirecem.buna bi yorum bekliyorum.

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim. hemen konuya girmek istiyorum.dün menisküs için dr gittim bi hap verdi,hapın kutusunda da "hamile ve şüphesi olan bayanlar kullanmamalıdır" fln yazıyo.e benimde 1 hafta oldu regl im biteli.(bu arada son reglim farklıydı biraz uzun ve az az)neyse bu hap bende kasık ağrısı ve kanama yaptı kahverengimsi.çamaşırıma baya bi bulaşmış.korktum ve acaba hamilemiyim dedim.bir yandan da olamaz herhalde çünkü yeni bitti reglim diyorum.gittim aldım hemen ecz den test.2 kutu hemde:)dün birisini yaptım.bekledim 5-10 dk bişey belirmedi T çizgisinde.sonra eve gidince çamaşırımda o kadar kanı görünce test aletini çıkardım ( atmamıştım da)bi baktım T nin altında silik bir çizgi.Şaşırdım.Hemen heyecan tabi bende eyvah hamileyim düşüreceğim korkusu.neyse doğrulamak için sabah da yaptım(2. testi).onda birşey çıkmadı.ne bu şimdi vallahi delirecem.buna bi yorum bekliyorum.

test çubuklarının paketinde 10 dkdan sonra yada 30 dk dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın falan yazar. eğer testi yaptıkdan 5 dk sonra 2 çizgi yoksa hamile değilsindir canım. geçmiş olsun.

Düzenli adet görenler de(28 gün)adetin başlangıcından itibaren sayarsan 14.gün veya civarı ovulasyon günüdür (yumurta atımı)bu günlerde hamile kalınır yani senin içinde bulunduğun günler,adetten yaklaşık bir hafta sonra.Eğer döllenme olmuşsa bir miktar kan veya pembe,kahverengi leke oluşabilir tabi bunlar oluşmaya da bilir ama bu tarihlerde kesinlikle hamilelik belli olmaz hatta kanda bile belli olmaz.Kanda yaklaşık 21. günlerde(adet başlangış tarihinden) idrarda ise bundan bir hafta yani diğer adet tarihinde çıkar bazen daha da geç olabilir.1.si senin lekelenmen haptan dolayı olabilir.2.si yumurta döllenmiş yani hamile kalmış olabilirsin.Benim bildiğim kadarıyla bu dönemde kullandığın ilçlar pek etki etmiyor zaten hamileliğinizi öğrenir öğrenmez kesin ilacı deniyor ama tavsiyem şüphen varsa doktora danış veya o ilacı 15 gün kadar bırak eğer ilaç döllenmiş yumurtaya zarar vermişse zaten hamilelik olmaz o yumurta bi şekilde düşer.Hakkından hayırlısı olsun.

Back