• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir bakın ne yapacağımı şaşırdım....

mazot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
446
0
96
İstanbul
Bir ay önce doğum kontrol hapımı değiştirdim kutuyu cuma günü bitirdim...
ve ben hala adet olmadım bugün dördüncü gün hiç bir belirti yok
ne karnım ağrıyor nede belim çok sitresliyim hamile olmaktan çok korkuyorum
hiç hazır değilim böyle birşeye sorucak kimsemde yok etrafımda kendimle boğuşuyorum...
hamile olma ihtimalim varmı kızlar biri bana bir akıl versin :sinifsinif:

stresten de gecikmiş olabilir canım
en iyisi test yapıp öğrenmen
hakkında hayırlısı

düzenli olarak da kullandım
yeni başladığım hapı
iyicede strese giriyorum adet olmadığımı görünce

büyük ihtimalle strese girdiğin için olmuyorsun
ben de ilk evlendiğim dönemlerde bir ay tam 10 gün gecikmiştim
kafama takmıştım çok sonra düşünmeyi bıraktım ve söküldüm :1:

civanperçemi gibi adet söktürücü çaylar içsen.stresten olmuyorsa bu otların çaylarıyla da sökülür belki

sağol canım yarında olmazsam
o çayı yapayım ozaman

bu forumda da var civanperçemi diye aratırsan alternatif tıpta bitki sözlüğü kısmında canım.ama tabi için rahatlasın diye bi test de yaptır istersen.ama strestense o çay cidden iyi bi sökücü.

canım ben bıraktıktan sonra ki beşinci gün adet görüyorum en başından beri o nedenle olabilir yalnız umarım doktoruna danışıp değiştirmişsindir hapını başka hapa ara vermeden geçtiysen sanmam ki hamile olasın ama başka bi yan etki yapmış da olabilir doktorunla görüş derim ben

valla en etkili adet söktürücü ilişkiye girmek :utangac: bi de bunu dene istersen.ben de bu ay korktum tesadüfen bi ilişkiyle bi kaç saat sonrası söküldüm

canım ben bıraktıktan sonra ki beşinci gün adet görüyorum en başından beri o nedenle olabilir yalnız umarım doktoruna danışıp değiştirmişsindir hapını başka hapa ara vermeden geçtiysen sanmam ki hamile olasın ama başka bi yan etki yapmış da olabilir doktorunla görüş derim ben

doktoruma danışıp değiştim aynı buda dedi adetim bitti bu hapa başladım ama bende hala birşey yok..

valla en etkili adet söktürücü ilişkiye girmek :utangac: bi de bunu dene istersen.ben de bu ay korktum tesadüfen bi ilişkiyle bi kaç saat sonrası söküldüm

etkisi oluyormu gerçekten yaa dünde sinirliydim eşime hiç bakmadım akşam gelsin bir bakalım birbirimize kaydirigubbakcemile3

hapı düzenli kullanıyorsa hamile kalma olasılığın düşük.stres yapma bu kadar bence

neden bır gebelık testı yapmıyorsun?
sorunun en net cevabını alabılırsın
oyle sokturucu otla falan olmaz bu ıs
belkı de hamılesın kurtaj mı olmak ıstıyorsun

ben 2. gün hep olurdum 4. güne gelmem ve hala birşey olmaması beni endişelendirdi
ama şimdi karın ağrım başladı bekliyorum birşeyler.

Back