Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

ephot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
438
0
arkadaşlar, benimkiler büyüklüğüyle,şekliyle tam olarak bize göre soldaki göğüs kadar. sizinkiler de bunun civarında mı? bir de nasıl sizce, çok küçük değil mi?:KK43: bu arada alt-üst farkı bende fark 10 cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bundan küçük

hadi yaa, canım sakın pes etme. benimkiler başlangıçtan bu yana 4cm büyüdü. gerçekten çok yavaş da olsa büyüyorlar. benim bir de sağ soldan küçüktü, şimdi çok çok az bi fark kaldı.ben demesem anlaşılmayacak bi fark. inş. resimdeki sağdaki göğüs kadar olur hepimizinki...

ya kızlar resimdeki sağ göğüs soldan daha büyük görünüyor baya büyük duruyor. fotoğraf ona yakın çekildiği için mi acaba?ama ben silikonlu göğüsleri aratırken buldum o resmi, silikon takılırsa sol göğüs sağ göğüs gibi olur diyorlar diye anladım.benimki de küçük olan gibi görünüyor ama sanki şimdi bu gözüme daha büyük gibi göründü benimkinden... ayy her baktığımda farklı görüyorum, kafayı yedim iyiden iyiye:KK43:((

ya kızlar resimdeki sağ göğüs soldan daha büyük görünüyor baya büyük duruyor. Fotoğraf ona yakın çekildiği için mi acaba?ama ben silikonlu göğüsleri aratırken buldum o resmi, silikon takılırsa sol göğüs sağ göğüs gibi olur diyorlar diye anladım.benimki de küçük olan gibi görünüyor ama sanki şimdi bu gözüme daha büyük gibi göründü benimkinden... Ayy her baktığımda farklı görüyorum, kafayı yedim iyiden iyiye:KK43:((

senin ölçülerin nedir arkadaşım
hem beden olarak
hem cm olarak

valla canım, alt 73cm göğüs ucu 83. hesaplara göre beden olarak 75-B görünüyor ama küçük kalıp ve destekli bir B Cup ancak oluyor.yani A cup da olur bence... diğer bir deyişle 70 ancak...

canım seninlkr ideal büyüklükte bence benimklr okdr büyük olsaa allahhh derim benim göğüslrm seninklrn yarısı kadar bilee diill :KK43:((

yok canım yaa ne ideali, idare ediyoruz işte. inş. hepimizinki büyür, ne diyelim...

benimki de bundan küçükböyle olsa bu forumu okuyo olmazdım bile .bu kadar olsaydı cidden uğraşmazdım...bana yeterdi

bnm bunun kdr ama sol bu kdr sağ minikkk :KK43:
75 işte tam bu göğüs

benimki bundan baya küçük ve 18 ime yeni girdim büyür yhaa offf mayo bikini giysek rezil olurum yha offf

valla canım, alt 73cm göğüs ucu 83. hesaplara göre beden olarak 75-B görünüyor ama küçük kalıp ve destekli bir B Cup ancak oluyor.yani A cup da olur bence... diğer bir deyişle 70 ancak...

bencede senin ölçülerin idealmiş
benim boyum 1.62 ve 70 beden kullanıyorum kilomda 50
benim vücuduma göre 70 beden küçük

senin boyun 1.70',in üstündeyse 75-B küçük olabilir

X