kızlar bir bakar mısınız?

bugun sol tarafima feci sanci girsi yerimden kalkamayinca esimle dr a gittik.baktilar bebek falan yok.adetinin 3.gunu gel hormonal testler yapalim dedi.4 tane test verdi hormon icin ama adetin 3.gunu gidecekmisim.artik kismet diyorum ve ustelemiyorum inan.cunku gaz sancilarini bile bebege bagladim kendi kendime daha da uzuldum.senden guzel haber gelsin de ona sevineyim inan buna ihtiyacim var

Sakın üzme kendini canım.. İnşallah hiç bir problem yoktur.. İnşallah yarın sonuçlarımı alcam.. Haberdar ederim mutlaka.. Arada çok nadir sol kasığıma ağrı giriyor birde göğüslerin hafif ağrıyo başka da belirtim yok.. Öyle yerleşme kanaması falan da görmedim.. Ne zaman görülüyormuş onu da bilmiyorum gerçi.. Hayırlısı inşallah.. Sen sakın üzme kendini..

Bendende sevîndirici bi haber yok bu ay tahliller sonuç vermedi..

(( uzulme sakin tamammi.onumuzdeki aya dopingle giricez beraber:) ben basladim bugunsabah ari polenlerine cevizlere:) onumuzdeki aya son hiz gidiyorum.ve bu sefer hic kendimi dinlemicem nolursa olsun onemli olan bizlerin ve eslerimizin sagligi , hersey guzel olucak ggörürsün

Canım bende bu ay kendimi bu düşünceden alıkoycam.. Önümüzdeki haftasonu sınavlarım var ve ben sırf bebeği düşünmekten ders bile çalışamadım adet olsam rahatlıcam da işte bekliyorum.. Rabbim hayırlısını bilir..

aynen canim bende odaklanmicam deyip aksine 24 saat odaklanmaya baslamisim farkinda olmadan.yuruyusum bile degismis psikolojikmen kendimi baskin tutmusum farketmeden inan. bende sanirim adet olucam4 gun sonra o yuzden hic umursamiyorum soranlarada suan erken dusunmuyorum deyip gecistirmeye basladim.odaklanmazsak bence basaricaz ve aniden ggüzel haberler olucak allahin izni ile.

Ya
Bi kaç topicte okudum ben biraz erken yapmışım heralde tahlili doğru bir sonuç olmayabilir miş.. İğneden sonraki 9.günde değerim 4 çıkmıştı.. Adetim gecikirse tekrar yapcam .. İnşallah değişmiştir sonuç

aynen oyle cok sabirsiziz biz... insallah adet olmazsin ve gunu gecer en azindan o zaman daha icin ferahlar ama yinede hemen gitme bence.bekleyelim her an her sey değişebilir insalllaahhhhh

aynen oyle cok sabirsiziz biz... insallah adet olmazsin ve gunu gecer en azindan o zaman daha icin ferahlar ama yinede hemen gitme bence.bekleyelim her an her sey değişebilir insalllaahhhhh​
Aynen canım heran herşey değişebilir.. Hakkımızda hayırlısı.. Rabbim sabır versin tüm bekleyenlere ve bize.. :)

adet oldum bu sabah diger aya umudum artik

Canımm
adet oldum bu sabah diger aya umudum artik
rabbim hayırlısını versin sağlıkçısını versin inşallah.. Bende bekliyorum hala.. Adetim dündü ama gelen giden yok şuan.. Rabbim dualarımızı tez zamanda kabu etsin. Inşallah.. (Aminnn) gidicek misin doktora peki??

carsamba gunune randevu aldim sabah 10 da..hic gidesim de yok akisina birakicam bu sefer cunku cok daraldim( insallah adetin gecikirde senden guzel haberlerle umudum yerine gelir...allah hayirlisini versin insallah amin

inş kızlar benimde 3 gun gectı cıldırıcam beklemkten pazartesı dr gıdıcem allahım herkese hayırlı saglıklı versın

carsamba gunune randevu aldim sabah 10 da..hic gidesim de yok akisina birakicam bu sefer cunku cok daraldim( insallah adetin gecikirde senden guzel haberlerle umudum yerine gelir...allah hayirlisini versin insallah amin
Didossss ne durumdasın canım ?? Ben 9 Eylül Üniversite hastanesine gidiyorum artık.. Özeldeki doktor rahim filmi istedi ve 300 tl diyince bende Üni hastanesine gideyim dedim.. Ücretsiz çekiyolarmış.. Önümüzdeki ay bütün tahlillerim yenilencek ve spermogram da istediler.. Seamer (simir) testi istedi bide.. bnim ümidim diğer aya artık.. Bu ay soğan kürüne başladım.. Dün ilk günümdü ama çok zor içiyorum :/ bide ben sadece akşamları içmeyi düşünüyorum..

insallah hayir haber alirsin hemen gitme dr yada hemen tahlil yapma cunku aksindurumda insanin umidi kirilior.insallah hayirlisi olur:)

dun aklimdan gectin naptin acaba diye:) benim adet ayin 4 unde basladi 7sinde bitti.o verdikleri ilaca devam ediyorum folidoce ye.aklima takmamaya calisiyorum bilerek:) adetin 3.gubu gel tahliller yapalim dedi ozel hast.deki doktor, sansa ogun serum verdiler aksam bronslarim tuttu usutmusum diye.bende gitmedim akisina biraktim simdilikama ocak ayi basinda tum gucumle her yolu denemeyi dusunuyorum:)) (beni niye bilmem ama dogum korkusu sardi bu aralar sanki hamile kalabildimde dogurmaktan korkar hale geldim ne olcak bilmiyorum:)))))
sogan kurunu brnim ust kattaki komsum yapmis ve 2 cocugu var kizin simdi, bana da soyledi ocak basi baslasammi acaba

insallah hayir haber alirsin hemen gitme dr yada hemen tahlil yapma cunku aksindurumda insanin umidi kirilior.insallah hayirlisi olur:)
:) âmin inşallah canım.. Aynen adet tarihi geçtikten sonra herşey belli oluyor ama ben bu ay kendimi hiç bu konuyla doldurmuyorum ve foruma da çok az giriyorum.. Hakkımızda hayırlısı..

bende inan hic odaklanmamaya calisiyorum bilerek.dun gidip saclarimla falan ugrastim bilerek..:))) insallah hakkimizda hayirlisi olsun canimm

Niye ocağa bırakıyorsun.. Adetine 15 gün kala başla canım.. Daha iyi oluyo :) benim adetimde 5inde başladı 12sinde bitti ama tuhaf bi adet oldu :/ ilk iki gün hiç akmadı denilcek kadar az aktı ve 3.gün kendini saldı felaket şekilde hemde parça parça döküldüm resmen :/ soğan kürüne başladım ama aç karına içemiyorum bide günde sadece bir defa içebiliyorym tadı değilde kokusu mahvediyor beni..

bende inan hic odaklanmamaya calisiyorum bilerek.dun gidip saclarimla falan ugrastim bilerek..:))) insallah hakkimizda hayirlisi olsun canimm
Bende normalde açıktım :) örtündüm.. Bununla uğraşıyorum kaç gündür.. Herşey de vardır bi hayır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…