kızlar bir bakar mısınız?

simdi kure baslarsam eger odaklanicam o yuzden hic kendimi bile dinlemez hale geldim.zaten su havalar mahvetti beni oksuruk grip derken odaklanmaya firsayim olmadi:))
benimde gecen ay oyleydi ilk 2 gun azdi 3.4. gunu fecii gelmişti

simdi kure baslarsam eger odaklanicam o yuzden hic kendimi bile dinlemez hale geldim.zaten su havalar mahvetti beni oksuruk grip derken odaklanmaya firsayim olmadi:))
benimde gecen ay oyleydi ilk 2 gun azdi 3.4. gunu fecii gelmişti
Aynen haklısın canım bende bu ay değil de öbür ay artık.. Başlarım kürlere :)

nasilsin canim gorusmeyeli.bugun sabah dr a gittim bi umutla kasigim agriyo gobegim siaiyo diye..ne yazikki adet olcagim icinmia tum paranoya yaptigim belirtiler
dr um biraz daha sabirli olmami evleneli 3 ay olmus bu ne acele deyip beni sakinleatirsede bubay o sogan kurunu ocakta bende baaliyorum.takmicam umursamicam odaklanmicam derken daha da takmaya basladim:) ozaman takicam kafama ve umursicam banane olsun artik aaa yetti canima

:) canımm benim ben iyiyim çok şükür sol kulağım iltihaplanmıştı onun ağrısını çekiyorum iki gündür.. Yarın smear(simir) testine gidicem.. Üniversitedeki diyor istemişti.. Adete 9 gün falan var.. Kendimi dinlememeye çalışıyorm ama göğüs uçlarım ağrıyo 1 haftadır.. Yumurtlama zamanımı bariz hissettim ve günleri değerlendirdik.. Gerisi Rabb'ime kalmış.. Kafaya Takmamak mümkün aslında :)) boş bol dışarı çıkacaksın başka şeyler düşüneceksin tabi arada gidiyo aklın oraya ama o da normaldir.. Avmlerde özellikle bebek mağazalarını görünce çok imreniyorum.. Çok özeniyorum ve bu durumu çok istiyorum.. Allah büyük Rabbim Ol der ve Olur..

aynen avm lerdeki bebek magazalari zaten icim eriyo daha cok uzuyo.minik minik bebek yastiklari patikleri gorup aldim hep dayanamiyorum ne yazikki.bu ay biraz daha yuklenicem bunsefer iatiyorum cunku

aynen avm lerdeki bebek magazalari zaten icim eriyo daha cok uzuyo.minik minik bebek yastiklari patikleri gorup aldim hep dayanamiyorum ne yazikki.bu ay biraz daha yuklenicem bunsefer iatiyorum cunku
:) düşünmemeye çalış sen demiyormuydun bana örgü ör diye valla başladım örmeye atkı ördüm lif örüyorum daha bebek süveteri yapıcam.. Böyle öyle gidiyor işte.. :))

:)))) ordum ordummm 2 atki bitti devam edersem atkici acicam:))

:)))) ben incire basladim arastirmalarim sonucu cok ise yaradigini gordum en imkansiza yakin kisilerde bile.forumda bayan arkadasimiz (hakiki zeytinyaginda bir gece bekletip sabah yedirin eainize demis ve hamile kalmis 1 ay sonra,2 yildir ugrasiyorlarmis) bugun sabah ilk yagli inciri yiyip oguren ve daha basima neler cikaracaksin diyen esim suan benden daha ne suprizler cikacak diye coktedirgin:)) saka bir yana insallah hayirlisi olsun

Ahahaha.. :))) ilahi didosss ya.. Yumurtalıklarının olduğu yerlerede zeytinyağı sür yumurtalara iyi geliyormuş bunu da duymuştum.. Hayırlıs olsun inşallah canım.. :))

:))) oncelikle iyi seneler herkese , sana ve ailene canim...
bugun adet oldum ben...
dr bi kiz arkadasim asilama diye bisey soyledi bana 1 haftadir onu arastiriyorum kendimce.sen hic duuydunmu ? ise yarar biseymi acaba

:))) oncelikle iyi seneler herkese , sana ve ailene canim...
bugun adet oldum ben...
dr bi kiz arkadasim asilama diye bisey soyledi bana 1 haftadir onu arastiriyorum kendimce.sen hic duuydunmu ? ise yarar biseymi acaba
Teşekkür ederim canım sana ve ailene de huzur dolu evinizde bebeğinizin sesleriyle dolu bir yıl geçirmenizi dilerim inşallah.. Bende bugün adet oldum.. Aşılama için daha erken bitanem.. Ben bu ay tekrar ilaç ve iğneyle demicem.. Rahim film çekilecek.. Aşılama in bir yıl falan geçmesi lazım..

amin canimm insalllah hepimize guzel dualarin teşekkür ederim. ozaman asilama icin durayim daha erken..bu ay adet sonrasi baslicam kurlere :)

amin canimm insalllah hepimize guzel dualarin teşekkür ederim. ozaman asilama icin durayim daha erken..bu ay adet sonrasi baslicam kurlere :)
Didossss nerelerdesin canım :) ben bu ay klomen kullandım ve çok güzel iki yumurtam oluştu biri 22.2 biri 19.8 Dr çok güzel sonuç verdin dedi.. Iki gündür sağ kasığım patlıcakmış gibi ağrıyo.. Çatlatma iğnesi vermedi gerek yok dedi.. İnşallah güzel sonuçlar alırız.. Sen ne durumdasın ??

ben dun esimle azcik tartistik diye evi terk edip gitmesiyle tum cinlerim tepemde anneme geldim.bosanma niyetindeymis anlasamiyomusuz 4 aylik evliyiz yeni aklina grlmis.sabah kustum diyr annem test aldi 2.vizgi silik cikti soktayim ben suan napicam bilmiyorumki(((((((((

neyse bebis ugurlu geldi sanırım:)))) esimlede baristik bebiste tamamsir col sikurrrrrrrr hadisira aendeee bu ay guzel haber gelcekkkkkk

neyse bebis ugurlu geldi sanırım:)))) esimlede baristik bebiste tamamsir col sikurrrrrrrr hadisira aendeee bu ay guzel haber gelcekkkkkk
Ayy canım benim çok sevindim.. :) oyyy maşallah ya.. Tebrik ederim seni.. Dua et bana da.. :)

Bir
Ayy canım benim çok sevindim.. :) oyyy maşallah ya.. Tebrik ederim seni.. Dua et bana da.. :)
etmezmiyimmm etmezmiyimmm bebegimmm.lakin benim dun canim skildi biz havalara zipladik heraey ramamdi belirtilerde tam di.kan testinr gittik adrtime var biliosun.kan testinde deger yuksek cikmasina ragmen aonuc nrgatif ama idrarda pozitif cikti.sasakaldim ben suan.gozumuzle gorduk 2 cizgiyi biri silik gibi.yumurtalik kasik agrisi heraey mevcut.soktayim suan ben

Hadi canım olur mu öyle şey.. Test mi hatalı yani.. İnşallah değerin değişir canım benim

Hadi canım olur mu öyle şey.. Test mi hatalı yani.. İnşallah değeru.adetime var daha cok.anlamadimki bu neydi boyle.once bariz silik ci hepim gorduk.ertesi gun kan testi sifir(((butun umudum bitti inan.saka gibi(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…