Bende brokoli ıspanak ceviz bal çok tüketiyorum.. Yediklerimiz tabiki önemli bu konuda.. Eşim artık bugün isyan etti :) :) kendimi çok dinliyomuşum.. Sağ kasığımda iğne batar gibi ağrılarım oluyo, midem falan çok ağrıyo bi kaç gündür böyleyim işte.. oram ağrıyo buram ağrıyo diye diye onu da bezdirdim artık..hmm saol canim cunku inan bilmiyodum.400 yaziyor canim.bak bide ben son 1 aydir cok brokoli yogurt ceviz kaju yiyorum bunlarda cok iyi geliyomus haberin olsun.
Ben bugün de regl olmazsam yarın test yapıcam.. Dün akşam midem çok kötü bulanmaya başladı ama kusamıyodum :/ bügünde karnımda ince ince sızılar hissediyorum adet olucakmışım gibi.. Karnımın alt kısmında ağrılar var.. Inşallah regl olmam:))))) aynennnnn aynennnn.her sancida biseyde aniden bebekmi deyip psikolojikmennkendimi bebege adepte ediyomusum:)) kendisi brokoli ve ispanakla hic alakasi olmadigi icin fasulye yap pilav uap deyip basimda hic susmuyo:)) ama bi yandan da bebek olsun diye gozume gozume bakiyoo:)))) hadi insallah gizel haberler aliriz :)) bana kasim ayi uhurlu gelcek gibime geliyo :)
Düşünmeyi bırakmalı bizim için en doğrusu bu olcak..( olsun bende ayniyim bikiyosun.demek bu ay bize ugurlu gelcek bu durumlarimiz gecer gecmez brokolu ceviz findik fistiga devamm:))
İşte bu konu da benimde çok ihtiyacım var.. Olayı akışına bırakmak istiyorum ama kendimi bu düşünceden alıkoyamıyorum bunu nasıl başarabilirim akıl istiyorumben baslarda cok uateliyodum aslinda ama simsi biraz daha rahatladim bu konuda kizlar burda sagolsun ozellikle betul cokndestek oldu.simdi daha odaklanmadan yasamaya gayret ediyorum acikcasi ama ne kadar odaklanmazsam iste.hadi yarin git gel haberleri ver bekliyorum
Sende ki sıkıntı ne ama yumurtlaman sağlıklı bir şekilde oluyor mu?? Zaten ben öyle bi sıkıntım olmazsa hiç bir şekilde düşünmeyeceğim.. 8 aydır deniyoruz ve bu ay doktora gitmeye başladım.. Sorun yumurtalarım da ve bunu sadece ilaçla tedavi edebilirim gibi geliyo.. Yoksa ben ilk bebek düşünmeye başladığımız zaman yün ve şişle bütünleşmiştim resmen sadece örgüyle uğraşıyodum.. :) sonra baktım aylar birbirini kovaladı ama sonuç yok.. Ve doktora gitmem gerekiyo artık dedim.. İşte geçen ay gittim yumurtalarım gelişmiyormuş , serophene sonra hormon ilacı sonra protestan bunları kullandım ama iki yumurta yeteri kadar gelişmediği için bu ay olmadı demek ki.. Şimdi aynı şekilde ilaçla devam edilecek ama bu sefer ciddi anlamda kendimi bu konuya adapte etmicem.. Akışına bırakıcam.. Herşeyin hayırlısı.. İnşallah önümüzdeki yumurtlama dönemi bizim şansımız olur ve Rabbim bize bu duyguyu tattırır inşallah..bilmem isine yararmi ama ben son bikac gundur kendi kendime denemeler yapmaya basladim.kendime gidip 2 cilt kitap aldim biri papatya kokulu hikayeler biri menekse kokulu hikayeler diye.cok hos kisa kisa hikayeler var.ona yoneldim.gunduzleri mutlaka el yuz bakim krem derken evde zaman gecirmeye basladim:) aksamlari esimde isyen gelcek diye yemege kendimi veriyorum bide burda sizle konusuyorum arada gelipozaman aklim.biraz daha bulaniyo odaklanmam gidiyo.klomeni sor ama bence biraz daha mi sabredip beklesek diyorum ben cunku bak bu ay daha iyi gelicek hepimize.
Benimde adet düzensizliğim yüzünden kullandığım bir ilaç aynı şekilde beni de mahvetmiş.. Yumurtalıklarımı tembelleştirmiş.. Bide özele o kdar para vermeme rağmen ve çocuk istediğimizi bildirmemize rağmen o ilacı vermesi saçmalık.. Şimdi bi Prof.a gidiyorum adam muayene etmeden bende ki sorunu çöZdü.. :) kendimi terapide gib hissettim doktorla konuşurken.. Bugün hayırlısıyla gideyim de bi değerler belki değişmiştir.. Artık kafaya takmak yok sabredecez Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek.. (Amin)benim sikinti demeyelim ama tek hatam, evlenmeden once adet duzensizligim yuzunden dr dan ilac alip bu ilaci 3 ay boyunca icmem di.ilacta ne yazikki dogum kontrol hapiydigecen ay biraktim hapi cocuk istiyorum ben diyerek ve bu ay gecikmeli adet oldum.dr a gittim hicbi sikinti olmadigini soyledi ve dun o yazdigim ilaci verdi.simdi denemelere basladim bakalim neler olucak.bendee bebek kitaplarinada sardim bi ara:) ama bak senin 8 ay olmus odaklanma ve aynen akisina birakalim bencr cokta gec degil.burda sitede okuyorum bazen 3 yil olmamis olan da var.rabbim hayirlisini versin insallah ve sabir ihsan eylesin bizlere
Serophene verdi yine onun yanında birde iğne verdi yumurtamı atabileyim diye.. Beim sıkıntım yumurtamı dışarı atamammış.. Muayene çok şükür bir sürü yumurtamın oluştuğunu gösterdi.. Gelişimini izlicez bu ay.. Bir hafta bu ilaçları kullancam cuma tekrar muayeneye.. Rabbim duâlarımızı kabul etsin inşallah..amin cnm insallah.aynen bende ozele gittim ve bide maddi sıkıyo zaten.iyi bir dr buldum dun insallah guzel hayirli haberler aliriz hep beraber.git bakalim bugun i sallah guzel haberlerle gelirsin.
Bugün kan verdim canım sağlık Ocağı'na cumaya çıkçak sonuç.. Doktora söyledim çatlatma iğnesini vurulalı 9 gün oldu çıkar mı sonuç dedim çıkar dedi.. Cumayı iple çekiyorum.. Göğüslerin hafiften sızlamaya başladı.. Arada sol kasığıma iğne batması oluyo.. Hayırlısı inşallah canımm.. Senin son durumun nedir??canim ne oldu bugun haber varmi???
Daha erken canım sakın stres yapma kendince.. Dur bakalı. Daha 10 gün var.. Ama için rahat etcekse git sende kan tahlili yaptır.. Şöyle bi hafta falan kalsın öyle yaptır.. Çıkar belki.. İnşAllah Rabbim bize de nasip etsin.. Sıkma sen canını moralini bozma sakın..ayyy insalllah vuzel haberler gelainnn senden kuzumm.benim canim biraz sikkin gibi sanirim fikre ihtiyacim var .dayanamadim son 3 4 gundur sol kasigima sanci oluyo diye idrar testi yaptim negatif cikti daha erkenmi acaba ondanmi diye emin olamadim.biraz canim aikkin.adetimin olmasinafa 10 gun var daha.insallah allahim gulsun yuzumuze artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?