Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen adetimin 3. günü doktora gittim.. be dediğim serophene ilacını ve hormon ilacını verdi.. seropheneyi bir gün iki bir gün üç tane almam gerektiğini söyledi aynı şekilde içtim ilaçları.. daha sonra adetimin 12. günü muayeneye gittiğimde yumurtalarımın çok gelişmediğini yalnız daha gününün olduğunu söyledi.. yani daha sonra da büyüyebiliyolarmış sanırım.. sonra o muayene adetimin 24. gününde başlayacağımı söylediği progestanı verdi.. 12 gün boyunca da bunu kullanmamı söyledi.. adetime şuan 5 gün var ve adet belirtilerim çok şiddetli olurdu benim bu sefer hiç bir şekilde belirti göremiyorum.. belim arada ağrı yapıyo hafif şiddetlerle.. ne bilim heveslenmekte istemiyorum.. üzülmekte.. Hakkımız da hayırlısı inşşallah (AMİN..)Cnm 16 çok büyük bir yumurtalik değil 18 ila 21 arasi olmasi lazim sanirim döllenmesi için bendede olduğu için öle bir sorun birde hemen döllenme olmaz once çatlama olucak sonra sipermi alicak dollucek falan o biraz uzun zaman iki hafta içinde falan olur agrin belki yumurtan catladigindan olabilir rabbimin hikmeti belkide tutmuştur umarim hayırlısiysa tutmuş olsun sen benim gibi çekme inşalh..:):)
Rabbim nasip ettirince olur.. Ol der ve olur.. herşeyin hayırlısı canım.. senin için gerçekten çok üzüldüm.. İnşAllah en yakın zamanda Allah hayırlısıyla bi can doğurmanı nasip etsin İnşAllah.. (AMİN) çok geçmiş olsun canımmm..Amin cnm neden olmasinki olada bilir tutamaz die birşey yok diğer msjlarimi okuduysan benim dururmumu okumusundur benim bile rabbim nasip etti iki kere oldu haa kucağıma alamadim ama napalim oda nasip o yüzden hiç stres yapma olurmu cnm insan hep korktugundan imtihan olur...
Mutlu bir haber almak duasıyla inşallah.. Bu mübarek Cuma gününün yüzüsuyu hürmetine rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Betülcüm.. :)Teşekkürler bilgecim rabbim sanada banada tüm isteyen ümmeti müslümanada hayırlı ewlatlar nasip etsin hayırlı nesiller nasip etsin inşallah.. buarada burdan yazarsin olurmu bakalım bebis varmi dir... bu arada didemcim sende yaz salı günü merak ediyorum doktor işini olurmu cnm..:):)
Canım ben folik asit bulunan bi Demir eksikliği ilacı kullanıyorum.. Zaten hamilelik düşünenler bi kaç ay önceden başlıyo folik asite biraz geciktirmişler senin folik asit olayını.. Hangisini verdi doktor peki?? Kaç mg ?? Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ben bu ilacı ve şuan kullandığım ferruim fort 0.350 mg folik asit içermesi yeterli mi ki??doktor bana folik asit verdi gunde 1 tane dedi.
:) sen daha taze gelinsin.. Aman maşallah.. Bizde 8 aydır istiyoruz.. Nasip işte.. Stresten uzak durmaya çalış.. Hem adetin için hem hormonların için.. Ben bunu beceremiyorum ama işte kendini alamıyor insan sürekli düşünüyo bu durumu.. Hakkımızda Herşeyin hayırlısı.. Benim bugün bat günüm.. İnşallah kırmızları görmem Rabbim yardımcımız olsun..yok canim geciktirmediler.ben evleneli 2 ay oldu zaten:) o vakte kadar 1 ay sadece olarista kullandim biraktim gebelige karar verdigim icin.simdi folidol sanirim gunde 1 tane olmak kaydiyla verdi.simdi yazdigi kagidin ustunden okuyup yazdim buraya birazdan eczaneye gidip alicam ozaman kac mg bakiyim yazarim sana.bende de demir ekliklisi var normalde ama bunu yazdi kullanmaya basla diye.bakalim hayırlısı. bende adet duzensizligi ileri derecede kotuydu nisan evlilik derken strese bagli sıkıldım cok.simdi duzeldi cok sukur.
Beklenen ve istenmeyen adet gününe bat deniliyor :) bu arada normal 400 mü o yoksa 0.400 didoosss :)canim ilaci aldim folidoce adi.400mcg flk asit+2mcg b12 yaziyor uzerinde..bat günü ne oluyo canim??