- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Adet olmanız gerekip olmadıysanız ovulasyon da böyle çift çizgi çıktıysa kan vermeyi deneyin hamile olabilirsiniz ben e hamile olduğumu bilmeden ovulasyon testi yapmıştım böyle çift çizgi çıkmıştıKızlar merhaba
Adet günü gebelik testi negatif çıkıp da 1 hafta sonra pozitif çıkan var mı aranızda? Benim adet günüm normalde 15 kasımdı ama olmadım testte negatifti dün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı ama gebelik de negatif gibi duruyor çok silik çizgi var fakat kuruma çizgisi gibi sizce?
Yaaaa gerçekten mi umut oldunuz bana inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım aminAdet olmanız gerekip olmadıysanız ovulasyon da böyle çift çizgi çıktıysa kan vermeyi deneyin hamile olabilirsiniz ben e hamile olduğumu bilmeden ovulasyon testi yapmıştım böyle çift çizgi çıkmıştı
Bana kuruma çizgisi gibi gelmedi. geç döllenme olabilir.Kızlar merhaba
Adet günü gebelik testi negatif çıkıp da 1 hafta sonra pozitif çıkan var mı aranızda? Benim adet günüm normalde 15 kasımdı ama olmadım testte negatifti dün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı ama gebelik de negatif gibi duruyor çok silik çizgi var fakat kuruma çizgisi gibi sizce?
İnşallah canım ya çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sabah sağlık ocağına gideyim en iyisiBana kuruma çizgisi gibi gelmedi. geç döllenme olabilir.
İnşaAllah alırsınız yazarsınız buraya güzel haberleriniziYaaaa gerçekten mi umut oldunuz bana inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım amin
Yazarım canım yazamammıİnşaAllah alırsınız yazarsınız buraya güzel haberlerinizi
Evet en sağlamı. Bende 5 gün geçince kan verdim. Doğru sonucu verir inşallah. Hakkında hayrıısı sağıkllısı olsun.İnşallah canım ya çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sabah sağlık ocağına gideyim en iyisi
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırım negatif olsa bile sonuçta yumurtlayabildim 2 senedir yumurtlama görmemiştim pcodan dolayıEvet en sağlamı. Bende 5 gün geçince kan verdim. Doğru sonucu verir inşallah. Hakkında hayrıısı sağıkllısı olsun.
Olsun Allah nasip etmişse pco nedir ki bende de amh düşüklüğü var her ne kadar düşükte yapmış olsam bile hamile kalabildim en azından çok şükür nefes aldığımız sürece umut var içini ferah tut olur İnşaAllahAmin inşallah canım Allah razı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırım negatif olsa bile sonuçta yumurtlayabildim 2 senedir yumurtlama görmemiştim pcodan dolayı
evet kan vermelisiniz hcgde silik cizgi gorunuyor gec dollenme olabilir.İnşallah canım ya çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sabah sağlık ocağına gideyim en iyisi
Doğru diyorsun canım inşallah en hayırlı zamanda nasip olur tekrardan çok şükür hamile kalabiliyormuşsun düşük yaptıktan sonra tekrar olur hemen diyorlar inşallah en hayırlı zamanda nasip olur arkadaşımOlsun Allah nasip etmişse pco nedir ki bende de amh düşüklüğü var her ne kadar düşükte yapmış olsam bile hamile kalabildim en azından çok şükür nefes aldığımız sürece umut var içini ferah tut olur İnşaAllah
İnşallah canım ya kuruma çizgisi çok gördüğüm için sevinemiyorum da tam anlamıyla..evet kan vermelisiniz hcgde silik cizgi gorunuyor gec dollenme olabilir.
Ayyy inşallah canım yaa PCO olduğu için yumurtlama günüm mü acaba diyorum ve hayatımda ilk kez yumurtlama gördüm net olarak şükürler olsun buna bile şükürler olsunErkenden. İsey yazmak istemiyorum ama tevrik ederim yazmak geliyor icimden ...
Bence cok cok buyuk ohtimal hamilesiniz gec döllenme benim oyle olmuştu ayni sizin gbi
Geç döllenme olmuş olabilir canım umarım öyledir. Kuruma çizgisi olabilir mi demişsin kaç dk için de çizgi çıktı peki? İlk 5 dk içinde çıktıysa kuruma çizgisi olmazKızlar merhaba
Hemen ciktiysa bu kuruma degildir zaten. En kesini kanda cikacaktir. Gonlunuze gore olsunİnşallah canım ya kuruma çizgisi çok gördüğüm için sevinemiyorum da tam anlamıyla..
Valla yaptım testi çok dikkatli bakmadım çıktım evden şimdi gelince baktım 10 dk sonrasında da çıkmış olabilirGeç döllenme olmuş olabilir canım umarım öyledir. Kuruma çizgisi olabilir mi demişsin kaç dk için de çizgi çıktı peki? İlk 5 dk içinde çıktıysa kuruma çizgisi olmaz
Amin inşallah hayırlısı olsun sabah kan vermeyi düşünüyorum nasip olursa bakalımHemen ciktiysa bu kuruma degildir zaten. En kesini kanda cikacaktir. Gonlunuze gore olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?