- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.013
- 598
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Polikistik mi var sizde , evet çatlamıs gibi pik olup hafif azalmış rengi ama hepsi koyuCanım kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış ovilasyon testi yaptım acaba yumurtam çatlamış mı ben anlayamadım yardımcı olur musun
Evet var ama ilk kez bu şekilde çıktı ovu testlerim neyse artık hayırlısı olsunPolikistik mi var sizde , evet çatlamıs gibi pik olup hafif azalmış rengi ama hepsi koyu
Canım benim adetim 1 hafta geçti ama negatifBen adetten 1 gün önce test yapmıştım negatifti , adetim gecikti 1 hafta sonra kan verdim 700 küsüru sonuc
Kan testi mi? Bence kan değilse kan yaptırCanım benim adetim 1 hafta geçti ama negatif
Kan testi yaptırdım bugün ama negatif neyse artık hayırlısı olsunKan testi mi? Bence kan değilse kan yaptır
O zaman ne yapıyoruz bugünleri bol bol değerlendiriyoruzKan testi yaptırdım bugün ama negatif neyse artık hayırlısı olsun
Tabiki kırk yılda bir bulmuşum kaçırır mıyımO zaman ne yapıyoruz bugünleri bol bol değerlendiriyoruz
Tabiki kacirmazsin inşallah bu ay sana tutunur bebişin kuzuTabiki kırk yılda bir bulmuşum kaçırır mıyımçok teşekkürler
İnşallah canım inşallah Allah razı olsunTabiki kacirmazsin inşallah bu ay sana tutunur bebişin kuzu
Ben ağustosta hamileydim. Sata göre 7 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalıktı. Dr bana. Adet günü testte çıkmayıp adetten 1 hafta sonra çıktıysa geç döllenme diye biliriz dedi. Bende geç döllenmeydi ama malesef 9 haftamda bebeğim düştü.Kızlar merhaba
Adet günü gebelik testi negatif çıkıp da 1 hafta sonra pozitif çıkan var mı aranızda? Benim adet günüm normalde 15 kasımdı ama olmadım testte negatifti dün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı ama gebelik de negatif gibi duruyor çok silik çizgi var fakat kuruma çizgisi gibi sizce?
Malesef canım ya çok isterdim ama kan testi verdim negatif çıktıBen ağustosta hamileydim. Sata göre 7 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalıktı. Dr bana. Adet günü testte çıkmayıp adetten 1 hafta sonra çıktıysa geç döllenme diye biliriz dedi. Bende geç döllenmeydi ama malesef 9 haftamda bebeğim düştü.
Yani adetten 1 hafta sonra çıktıysa geç dpllenme ola bilir. Benim ablamda 2-3 hafta sonra çıkmıştı mesela. Ama bende adetten 4 gen önce görülmeyecek kadar silik çıktı
İnşaAllah Allah isteyen herkese nasip eder. Sen de, ben de onların içindeMalesef canım ya çok isterdim ama kan testi verdim negatif çıktı
İnşallah canım yaaİnşaAllah Allah isteyen herkese nasip eder. Sen de, ben de onların içinde
Benim de regl 10 gün geçti gebelik testi negatif,ovulasyon pozitif çıktı ben de anlayamadım pko var bendeKızlar merhaba
Adet günü gebelik testi negatif çıkıp da 1 hafta sonra pozitif çıkan var mı aranızda? Benim adet günüm normalde 15 kasımdı ama olmadım testte negatifti dün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı ama gebelik de negatif gibi duruyor çok silik çizgi var fakat kuruma çizgisi gibi sizce?
Aynnı durumdayız canım ya bugün doktora gidicem acaba kist yüzünden mi böyle diyeBenim de regl 10 gün geçti gebelik testi negatif,ovulasyon pozitif çıktı ben de anlayamadım pko var bende
Bizi de bilgilendirir misin doktordan sonra :) Adet geçtikten sonra ovulasyon pozitifliği hakkındaAynnı durumdayız canım ya bugün doktora gidicem acaba kist yüzünden mi böyle diye
Tabiki canımBizi de bilgilendirir misin doktordan sonra :) Adet geçtikten sonra ovulasyon pozitifliği hakkında
Pkoslar da olabilir dedi çatlatma iğnesi ile tedavi önerdi alttan falan muayene etmedi canımBizi de bilgilendirir misin doktordan sonra :) Adet geçtikten sonra ovulasyon pozitifliği hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?