- 10 Haziran 2022
- 171
- 62
- 28
- 31
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Doğru diyorsun canım inşallah en hayırlı zamanda nasip olur tekrardan çok şükür hamile kalabiliyormuşsun düşük yaptıktan sonra tekrar olur hemen diyorlar inşallah en hayırlı zamanda nasip olur arkadaşım
Nasıl anlamadım canım?Hayir bende yok litfen konuyu gumcelleyin cok merak edecegim
Aminnn inşallah hep dua ediyorum kişi birisi için dua ederken melekler de Allah aynısını sana da versin diye dua edermiş hep dua ediyorum etmeye de devam edeceğim belki hamile değilim ama olsun bugünümüze şükürler olsunİnşaAllah canım nasip olur sana da bana da isteyen diğer kadınlara da
sağlık ocağında kan vereceksen 1 gün sonra sonuç çıkıyo canım bilgin olsun ama yine de kandan baktır. Sabah da ilk idrarla bi tane test yap bence. Ben 1 gün sonucu beklemeye dayanamazdımValla yaptım testi çok dikkatli bakmadım çıktım evden şimdi gelince baktım 10 dk sonrasında da çıkmış olabilir
guzel haberlerinizi bekliyoruzAmin inşallah hayırlısı olsun sabah kan vermeyi düşünüyorum nasip olursa bakalım
Evde test yok ya stoklar bitti ama olmadı yarın kan vermeye gideyim olmazsa yine gebelik testi alırım şükürler olsun sağlık ocağı da eczane de dibimde hemen üşenmiyorum oyüzdensağlık ocağında kan vereceksen 1 gün sonra sonuç çıkıyo canım bilgin olsun ama yine de kandan baktır. Sabah da ilk idrarla bi tane test yap bence. Ben 1 gün sonucu beklemeye dayanamazdım
İnşallah hayırlısı olsunguzel haberlerinizi bekliyoruz
Pco bnde yok ama benmde adetim gelmedi kan tahlili yapmistik su an net degeri hatrlamiyorm ama hamile olmadigimi değerlendirmistik doktorumuzla 10gun sonra ben evde test yaptm cift çizgiydi cok da silik doktorumuz gec dollenmedir demişti kızım 20aylik cok şükür.konunuzu merak edecegim tahlil sonuclarnizi o yuzden tekrar haber verin demek istedimNasıl anlamadım canım?
İlk 5 dk içinde çıktıysa ihtimal var gebelik için. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz ne zamandıKızlar merhaba
Adet günü gebelik testi negatif çıkıp da 1 hafta sonra pozitif çıkan var mı aranızda? Benim adet günüm normalde 15 kasımdı ama olmadım testte negatifti dün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı ama gebelik de negatif gibi duruyor çok silik çizgi var fakat kuruma çizgisi gibi sizce?
Heee tamam canım haber veririm inşallah maşallah Rabbim hayırlı ömürler versin sizlere hayırlı evlat eylesin inşallahPco bnde yok ama benmde adetim gelmedi kan tahlili yapmistik su an net degeri hatrlamiyorm ama hamile olmadigimi değerlendirmistik doktorumuzla 10gun sonra ben evde test yaptm cift çizgiydi cok da silik doktorumuz gec dollenmedir demişti kızım 20aylik cok şükür.konunuzu merak edecegim tahlil sonuclarnizi o yuzden tekrar haber verin demek istedim
Yok canım takip etmedim 3 günde bir değerlendirdim 1 hafta eşim yoktu bile belkide yumurtlama zamanımdır yine de değerlendiriyoruz inşallah hayırlısıyla tutarİlk 5 dk içinde çıktıysa ihtimal var gebelik için. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz ne zamandı
Aminnnn inşallah öyledir canımmm sabah bakacağım inşallah haber veririmBüyük ihtimalle hamilesiniz hemen kan verin
Aynı markanın testini bende yaptım dün ve kuruma çizgisi bile çıkması bence sen hamilesin canımValla yaptım testi çok dikkatli bakmadım çıktım evden şimdi gelince baktım 10 dk sonrasında da çıkmış olabilir
İnşallah canım yaa inşallah hayırlı zamanda hayırlı haberler almak nasip olur bizlere deAynı markanın testini bende yaptım dün ve kuruma çizgisi bile çıkması bence sen hamilesin canım
Amin canım bizi haberdar et insAllah bizde en yakın zamanda hamile olduğunuzu duyururuzİnşallah canım yaa inşallah hayırlı zamanda hayırlı haberler almak nasip olur bizlere de
İnşallah canım inşallahAmin canım bizi haberdar et insAllah bizde en yakın zamanda hamile olduğunuzu duyururuz
Canım ben kan testi vermeye gittim ama yarın çıkıcakmış sonuç ovülasyon testi yaptım bugün ilk idrarımla alttan 3. Olan onun altındakini su içmiştim ondan 1 saat sonra yaptım en alttakini de şimdi yaptım acaba yumurtlama oldu da çatladı mı ben anlayamadım yardımcı olur musunAdet olmanız gerekip olmadıysanız ovulasyon da böyle çift çizgi çıktıysa kan vermeyi deneyin hamile olabilirsiniz ben e hamile olduğumu bilmeden ovulasyon testi yapmıştım böyle çift çizgi çıkmıştı
Canım kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış ovilasyon testi yaptım acaba yumurtam çatlamış mı ben anlayamadım yardımcı olur musunBüyük ihtimalle hamilesiniz hemen kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?