Kizlar bir anda yaşlandim

Bol bol su ic konu sahibi, inan cildine çok faydası var.
Benim cildim görünüşte gayet güzel. ne sivilce çıkar,ne hassastır,ne iz kalır. Ama ne zaman guzellik salonuna bakıma gitsem hep 'siz su içmiyor musunuz?' diye sorarlar. Ben farketmiyorum (henüz) , ama su icmemem cildimi mahvediyor içten içe.
Ve ne zaman dikkat edip günde iki litre su içsem cildim parlıyor.
Madem çok paran da yok, benden sana en ucuz tavsiye 😂😂 kendini içerden besle. Ve kemik iliği kaynat kısık ateşte saatlerce. Onun kolejeni de insana iyi geliyor. Bol bol nemlendirmeyi, güneş kremi sürmeyi de unutama😇

Yüz yogası ile ilgili bilgi alabilir miyim sizden kimle yapıyorsunuz gerçekten ne kadar etkili
Faceyoga nihan var, umarım isim vermemde sakınca yoktur, ben covid döneminde almıştım online kurs, kayıtları izleyerek yapıyorum şu an ama o işi de çok yapan var sonradan çıktı ya da o dönem çok alternatif yoktu. Ben seviyorum etkisini açıkçası, sadece masaj yağı sivilcelenme yaptı biraz, onun için de çift aşamalı temizlemeye geçtim yüzümü. Öneriyorum herkese ama emek içi tabi egzersiz artı masaj 40 dk sürüyor, sonrasında temizliği var, gün aşırı yapıyorm o bile zor geliyor bazen ama iki seneyi geçti bırakmamaya çalışıyorum

Faceyoga nihan var, umarım isim vermemde sakınca yoktur, ben covid döneminde almıştım online kurs, kayıtları izleyerek yapıyorum şu an ama o işi de çok yapan var sonradan çıktı ya da o dönem çok alternatif yoktu. Ben seviyorum etkisini açıkçası, sadece masaj yağı sivilcelenme yaptı biraz, onun için de çift aşamalı temizlemeye geçtim yüzümü. Öneriyorum herkese ama emek içi tabi egzersiz artı masaj 40 dk sürüyor, sonrasında temizliği var, gün aşırı yapıyorm o bile zor geliyor bazen ama iki seneyi geçti bırakmamaya çalışıyorum
Peki her ay mı kurs satın alıyorsunuz yoksa o kadının dijital ömür boyu ulaşımlı kursu var onu mu aldınız ben kursunu bi deneyim dedim ama kaçırınca telafisi yok sanırım o yüzden araştırma aşamasındayım şuan.Birde en büyük korkum yanlış hareket yapınca daha fazla kırışıklık oluyomuş

Peki her ay mı kurs satın alıyorsunuz yoksa o kadının dijital ömür boyu ulaşımlı kursu var onu mu aldınız ben kursunu bi deneyim dedim ama kaçırınca telafisi yok sanırım o yüzden araştırma aşamasındayım şuan.Birde en büyük korkum yanlış hareket yapınca daha fazla kırışıklık oluyomuş
Yo ömür boyu erişim var tabi ben de derslerden birini kaçırmıştım unutup ama o dersin kaydı düşüyor hesabınıza zaten. O tarz endişeleri olanlar da var ama zaten gün içinse yüZ yogasından daha yoğun hareketleri yapıp özellikleri uyurken yüzümüzü katkat yapıyoruz.. falan diye açıklama yapmıştı hoca. Ama beslenme dengesi, sı tüketimi, birkaç iyi cilt bakım ürünü de iş görür; ben yüz yogasından önce de severdim cilt yapımı ya da beklentim de çok değil belki ondan, siz de bu adımlara daha dikkat edersinz belki

X