- 28 Kasım 2020
- 907
- 1.569
- Konu Sahibi akasayalar
Markası yoktu aktar Fas’tan getirdim demişti her akşam parmak uçlarına ısıtarak masaj yapıyorduUygulamayi nasil yapti? Dogal olan hersey iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası yoktu aktar Fas’tan getirdim demişti her akşam parmak uçlarına ısıtarak masaj yapıyorduUygulamayi nasil yapti? Dogal olan hersey iyidir
Her gün temizlemek zorundayım sivilce çıkıyor çikolata falan çok yiyorumBu aşağıdaki ikisini ben kullanıyorum. Cildi hem temizliyor, hem de parlak, sağlıklı gösteriyor. Ben hergün cilt bakımı yapmıyorum, bu yüzden böyle küçük olmak avantajlı oluyor. 2li paket bunlar. Her paketi en az 2-3 kere kullanıyorum ben. Bizim aktarlarda satılan kil gibi değil bu. Güzel rahat kullanımı var.
Yüz Bakım Maskeleri Ürünleri ve Fiyatları | Rossmann
www.rossmann.com.tr
Isana Yüz Maskesi Peel Off Pink Pearl 2x8 ml | Rossmann
Isana Yüz Maskesi Peel Off Pink Pearl 2x8 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Her gün temizlemek zorundayım sivilce çıkıyor çikolata falan çok yiyorum
Bilmiyorum ki çikolata yiyeyim hemen çıkıyor o yüzden her gece yatmadan evvel cildimi temizliyorum bazen sabah bile temizliyorumalerjin mi var çikolata
Bilmiyorum ki çikolata yiyeyim hemen çıkıyor o yüzden her gece yatmadan evvel cildimi temizliyorum bazen sabah bile temizliyorum
Merhaba, kil maskesini kuru ciltlere önermezler genelde ama.. asıl merak ettiğim yani birden yaşlanma hissinin altında direkt ciltle ilgili değil de.. kilo alıp verme durumunuz oldu mu misal son zamanlarda? Bence yaşı en çok belirleyen konulardan biri cildi de dolaylı yoldan etkiliyor. Yüz yogası önerebilirim bem iki senedir yapıyorum botoksa gerek kalmıyor; gerçi zaten hiç yaptrmaöştm da.. hami uzun vadede önerilmiyor diye.Kizlar hayirli geceler ya son bes gundur gozlatlarim birden bire kirismaya basladi ama oyle boyle degil 33 yasindayim evet normaldede vardi ama ince cizgilerdi yasim genelde 27 30 arasi gosteriyordu simdi sorsam 40 derler.cenemde cikan uc sivilce yer etti siyah akneye dondu nerdeyse. Normalde cildim kurudur sivilce cikmaz ama erken kirisir onum onlemini guzel bol nemlendirici ve hafif dogal alnima botoksla hallediyordum uc senedir.alina verdigi fresh havayi seviyorum botoksun. Suan yaptracak zamanim ve maddiyatim yok.kolojen veya ne oneririsiniz cabuk toparlanmasi icin.guzellik kismina acacaktm ama orda cok cevaplar verilmiyor muhtemelen ban yiyecegim ama olsun insallah cok cevaplar gelir bir an once hepinize saglikli guzel gunler dilerim depremzede kardeslerim varsa hep dualarimdasiniz rabbim bir daha yasatmasin.
Özel bir bakım yapmıyorum Niveanın toniği ile temizliyorum gece yatmadan o gece o gün yoğun yağlı yediysem sabah da temizliyorum olmadı sabunla da yıkıyorum iyice yağ arınsın ciltten diye yağ kalıntısı direkt sivilce yapıyorBen de çikolata yediğimde yüzüm küçük sivilceler döküyor. ☹
Böyle instagram da görüyorum sabah akşam bakım yapıyorlar birde güzellik merkezlerinde bakım yaptırıyorlar yine sivilceleri çıkıyor. Sivilceden kurtuluş yok galiba.
Özel bir bakım yapmıyorum Niveanın toniği ile temizliyorum gece yatmadan o gece o gün yoğun yağlı yediysem sabah da temizliyorum olmadı sabunla da yıkıyorum iyice yağ arınsın ciltten diye yağ kalıntısı direkt sivilce yapıyor
Yok o kadar yağ gelmiyor aslında cildim kuru ama çikolata ve yağlı besinler yediğim zaman anında ciltte yağ oluşup sivilce yapıyorBenim cildim geçen yıla kadar aşırı yağlıydı. Sonra ne olduysa yazın, cildim yağlı ciltten kupkuru bir cilde döndü. Yağlı cilt bakımı çok zor, inanılmaz fazla yağlanıyor cilt, ben peçeteyle yüzümü silince yağ gelirdi resmen
Merhaba, kil maskesini kuru ciltlere önermezler genelde ama.. asıl merak ettiğim yani birden yaşlanma hissinin altında direkt ciltle ilgili değil de.. kilo alıp verme durumunuz oldu mu misal son zamanlarda? Bence yaşı en çok belirleyen konulardan biri cildi de dolaylı yoldan etkiliyor. Yüz yogası önerebilirim bem iki senedir yapıyorum botoksa gerek kalmıyor; gerçi zaten hiç yaptrmaöştm da.. hami uzun vadede önerilmiyor diye.
Markasini ogerenme sansiniz varmi piyasada cakmasi cokBir arkadaşım kolajen kullanmaya başlamış. Bir süre görüşememistik aradaki farkı gördüm. Bende başlayacağım. Tavsiye ederim
Suda colagen toz olanMarkasini ogerenme sansiniz varmi piyasada cakmasi cok
Ginseng serum, üzerine de peptid içeren serum veya krem kullanabilirsiniz bu iki içerik güzel çalışıyor birlikte. Kış bitiyor olmadaysa retinol önerirdim ama onu önümüzdeki kış yaparsınız, kullanımı da teferruatlı hem onu da araştırırsınız o zamana kadarKizlar hayirli geceler ya son bes gundur gozlatlarim birden bire kirismaya basladi ama oyle boyle degil 33 yasindayim evet normaldede vardi ama ince cizgilerdi yasim genelde 27 30 arasi gosteriyordu simdi sorsam 40 derler.cenemde cikan uc sivilce yer etti siyah akneye dondu nerdeyse. Normalde cildim kurudur sivilce cikmaz ama erken kirisir onum onlemini guzel bol nemlendirici ve hafif dogal alnima botoksla hallediyordum uc senedir.alina verdigi fresh havayi seviyorum botoksun. Suan yaptracak zamanim ve maddiyatim yok.kolojen veya ne oneririsiniz cabuk toparlanmasi icin.guzellik kismina acacaktm ama orda cok cevaplar verilmiyor muhtemelen ban yiyecegim ama olsun insallah cok cevaplar gelir bir an once hepinize saglikli guzel gunler dilerim depremzede kardeslerim varsa hep dualarimdasiniz rabbim bir daha yasatmasin.
Sabun cildi kurutur kuruyan cilt yağ dengesini sağlamak için daha fazla yağ üretir bu da sivilceye sebep olur kısır döngüye girer yani o yüzden yüz yıkama jeli kullanınÖzel bir bakım yapmıyorum Niveanın toniği ile temizliyorum gece yatmadan o gece o gün yoğun yağlı yediysem sabah da temizliyorum olmadı sabunla da yıkıyorum iyice yağ arınsın ciltten diye yağ kalıntısı direkt sivilce yapıyor
Yaa öyle mi bilmiyordum teşekkür ederim tedarik edeceğimSabun cildi kurutur kuruyan cilt yağ dengesini sağlamak için daha fazla yağ üretir bu da sivilceye sebep olur kısır döngüye girer yani o yüzden yüz yıkama jeli kullanın
Rica ederimYaa öyle mi bilmiyordum teşekkür ederim tedarik edeceğim