• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bilgisi olan var mı?

ekinezyaaaa

Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.186
1.228
133
merhabalar. benim önceki telefonum 4.5 G uyumlu değildi ben onu değiştirdim şimdi uyumlu telefon aldım ama ayarlardan seçtiğim halde 4.5 G kullanamıyorum. hat firmasını da üç gündür arıyorum her zaman bağlanan müşteri temsilcilerine ulaşamıyorum. intertenetimi yavaş kullanmakta istemiyorum. başına gelen var mı? sorun ne olabilir?
ben hat uyumlu değil diye düşünüyorum onun için ne yapmam lazım?

merhabalar. benim önceki telefonum 4.5 G uyumlu değildi ben onu değiştirdim şimdi uyumlu telefon aldım ama ayarlardan seçtiğim halde 4.5 G kullanamıyorum. hat firmasını da üç gündür arıyorum her zaman bağlanan müşteri temsilcilerine ulaşamıyorum. intertenetimi yavaş kullanmakta istemiyorum. başına gelen var mı? sorun ne olabilir?
ben hat uyumlu değil diye düşünüyorum onun için ne yapmam lazım?
Hattın uyumlu mu?

Bence gidip görüşmen daha iyi olur. Bizim hatları biz gidip değiştirmiştik o zaman ücretsizdi ama artık ücretli sanıyorum
ya ben de belli bir yıldan sonra alınan hatların değişmesine gerek yok diye bir şey duymuştum sanki öyle bir şey yok muydu

Back
X