- 18 Kasım 2024
- 621
- 179
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mucizemibekliyoruum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.güne göre az değil mi bilmiyorum vallahi o kadar korkuyorum ki şuan ne yapacağımı şaşırdım hastane odasında yatıyorum hem şok oldum. Bu hastanenin referans değeri 0,20valla yükselebilir hiç belli olmaz
Evet tekrar kan isticem ameliyata girmeden kabul etmezlerse olmıcam riske atamam kiYani teknik olarak negatif ama bu forumda neler okuduk
Korunmasız ilişkiniz olmuş muydu?kızlar vajinadan küçük bi operasyon geçiricem yarın. O yüzden şuan yatışım yapıldı ama kan tahlili aldılar beta bu şekilde çıktı. Yunurtlamanın 11.günündeyim ne yapmam gerekiyor fikri olan var mı ? Yükselir mi bu değer kimyasal mı olur
Evet yumurtlama günlerini değerlendirdim 11.günüm bugün adetime 3-4 gün varKorunmasız ilişkiniz olmuş muydu?
E hamilelik riskiniz varken neden ameliyata soyundınuz çok garipEvet yumurtlama günlerini değerlendirdim 11.günüm bugün adetime 3-4 gün var
Bence riske atmayın doktora iletin bu durumu takip etsin ameliyat acil ve hayati bir durum mu ona da bağlı karar tabi sizin sağlığınız da onemliYani ben doktora söyledim acil oldu zaten alalım hemen parçayı dedi vajinadan. Dedim ki yumurtlama günlerini değerlendirdim ameliyattan önce beta testi yapabilir miyiz dedim o zaman bilmiyordum bugün kan alınacağını. Gerek yok zarar gelmez demişti ama genel anestezi alıcağım için şüpheye düştüm
Hayır hayır acil bi durumu yok ömrümün sonuna kadar da benle durabilir alınca vajina rahatlıcak sadeceBence riske atmayın doktora iletin bu durumu takip etsin ameliyat acil ve hayati bir durum mu ona da bağlı karar tabi sizin sağlığınız da onemli
Yükselir diye düşünüyorum tekrar test verin anlaşılırkızlar vajinadan küçük bi operasyon geçiricem yarın. O yüzden şuan yatışım yapıldı ama kan tahlili aldılar beta bu şekilde çıktı. Yunurtlamanın 11.günündeyim ne yapmam gerekiyor fikri olan var mı ? Yükselir mi bu değer kimyasal mı olur
İnşallahhhhYükselir diye düşünüyorum tekrar test verin anlaşılır
Bu gece yatıştayım. Sabah doktorla görüşücem tekrar kansa kan bakıcaz artık inşallahBence hamile olup olmadığın netleşene kadar ameliyat olma, yükselebilir bu değer riske atmaya gerek yok
O zaman bence garanti olsun bu ay bekleyin bir dahaki ay korunur oyle ameliyat olursunuzHayır hayır acil bi durumu yok ömrümün sonuna kadar da benle durabilir alınca vajina rahatlıcak sadece
Sabah doktora söylicem bakalım şuan hastanedeyim yatış vermişlerdi zatenO zaman bence garanti olsun bu ay bekleyin bir dahaki ay korunur oyle ameliyat olursunuz
Süper inşallah güzel artışa devam eder maşallahKızlar güncelleme yapıyorum beta 4.49dan 14saat sonra 6.61 geldi ameliyatım iptal oldu 14saatte %47 artış olduğu için güzel artabilir riske atmayalım dediler. Rabbim sağlıklı artmasını nasip etsin inşallah![]()
İnşallah bol duaya ihtiyacım varSüper inşallah güzel artışa devam eder maşallah![]()