• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bilenler yardım etsin lütfen :(

quLo

ڪے‎eni ڪے‎evi
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
96
0
86
İstanbul
Kızlar bu aralar bebiş istiyoruz eşimle..8 aylık evliyim kendimi hazır hissediyorum.. bu aralar çalışmaları fazlalaştırdık.. fakat bu sabah duş alırken vajinamdan peynirimsi akıntı geldi bir anda..mantardan şüphe ettim faakat ne kaşıntı ne yanma var.. sizler yaşadınızmı yaşayalnlar fikir versin.. korkmaya başladım :/:43:

Kızlar bu aralar bebiş istiyoruz eşimle..8 aylık evliyim kendimi hazır hissediyorum.. bu aralar çalışmaları fazlalaştırdık.. fakat bu sabah duş alırken vajinamdan peynirimsi akıntı geldi bir anda..mantardan şüphe ettim faakat ne kaşıntı ne yanma var.. sizler yaşadınızmı yaşayalnlar fikir versin.. korkmaya başladım :/:43:

en iyisi doktora danış cnm:34:

Kızlar doktora gittim.. Mantar başlangıcı varmışş.. :( fitil verdi sebamedin sabununu verdi birde hamilelik için folic plus verdi..

rabbim şifa versin..umarım en kısa zamanda Allahım sana sağlıklı bi bebiş nasip eder..

Daha önce bende yaşadım aynı srunu süt kesiği gibi oluyo :S
sen bebiş işini biraz ertelicen sanırım :)

kızlar bu durumlarda çocuk olmuyor mu geçmeden yani iltihap mantar vs varken cocuk için deneme yapmanın ne gibi eksileri var acaba biliyor musunuz ?

Back