• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bı yardımcı olurmusunuz?

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Merhabalar benım son bır yıldır esımın aılesıne karsı asırı nefretım var kayınvalıdemle bır yıl once tartısmıstık kendısı benı ve damatlarını el olarak gorur varsa yoksa evlatları vardır her fırsatta da bunu bellı eder.ıst dısında yasıyolar ıkı kızı evlı istanbulda bızde ıstanbuldayız her ıkı ayda bır gelır uc ay kalırlar onlrın her gelmesınde ben depresyona gırıyorum ha geldıler gelcekler sıkıntıları benı boğuyo panık atak yasıyorum cok sık hayata kusuyorum yanı anlatamadıgım okdr cok kotu huyları varkı bıktım mesela kurban bayramında mutlk gelırler dolapda nekdr et varsa gotururler cekmecelerımde ıslerıne gelen seylerı alır kızlarına goturur orda yerız derler bana soran yok tabı evım asırı kucuk de ısrarla kızlarıda gelır kalırlar cocuklrı cok terbıyesız ellerınde sımıtler kalemler heryerı pısletrler boyarlar anaları bısey demez bunun gıbı borsuru sey esımle sureklı kavga edıyoruz geldıklerınde nefret edıyorum ondan aılesı burdayken oda benden nefret edıyor ben napıcm nasıl bas edıcem bu ınsanlarla surat yapıyorum konusmuyrm sormazlarsa ama ınadıma daha da cok gelıyolar bana bı akıl verın sureklıaman yıne geldiler gelcekler korkusu benı boguyor😞

Sana nasıl davranıyorlarsa sende onlara öyle davran kusura bakmasında ilerde elden ayaktan düşünce yine senin kapına gelip senden medet umacak ona göre davranmalı bence kıymetini bilmeli senin ve damatlarının, bilmiyorsada hiç üzülme direk objektif ol sana nasıl yaklaşılıyorsa sende ona o şekilde yaklaş anlaşın bakalım dünya kaç bucak. Yeter cidden ya hani yanlış anlamayın burda gördüğü duyduğum okuduğum şeyler üzerine artık iyice isyan ediyorum bu gelinlerin damatların özellikle gelinlerin çektiği ne ya ne diye kötülük yapılıyor yani anlam veremiyorum kendileri gelin olmadı mı? Neyin acısını çıkarmak bu?. Sen hiç kendini üzme kendi ailene evine bu durumları yansıtma görmezden gel ona en büyük ceza o

Back
X