Nişan kızlar bi soruu.....?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
erkek tarafı kıza bohça hazırlarken makyaj seti falan tmm konuluyoda bide kimileri cilt bakım ürünleri ne bilim tonik temizleme jeli şampuan saç keremi duş jeli vs vs .... koyduruyo siz koydurdunuz mu kaydirigubbakcemile2

ben koydurmadım ama canım duymuştum ve yaptıranlar var.. sonuçta gelin için gerekli olan herşey alınıyor normal yani ..

benım bohcaya konuldu ama ben fondoton pudra allık vs kullanmadıgım ıcın aldırmadım onun yerıne temızleme jelı tonık ve nemlendırıcı alındı

benim komşum nişan sepetine niveanın ürünleini koymuştu,nemlendirici, el kremi,tonik,duş jeli,diş fırçası,parfüm bir de duru limon kolonyası vardı..şişesi güzeldi onun da...kız evine baya zengin görünmüştü. sen de koydur istersen nasıl olsa alınacaksa gelenlere de göstermiş olursun...Allah mesut etsin gülüm...:Saruboceq:yerimseniben

ben makyaj seti koydurmadım hiç:) evlenirken aldırcam ben temiz temiz o zaman kullanıcam bozulur fln şimdi bayatlamasın:)

valla ben koydurmadım çünkü alışverişte kayınvalidem ne al derse onu aldıydım far allık ruj rimel bir de parfüm alındı hepsini de ucuz markalardan seçtim toptan fiyatına veren bir parfümeriden aldırmıştım ama eltim makyaj malzemesi istemediği için ona cilt bakım ürünleri almışlardı makyaj malzemesi yerine sanırım bir şart yok bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…