• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi görüş bildirin en azından lütfen

birpalyaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
38
0
36
Malatya
Kızlar ben yaklaşık 1-2 haftadır kabızlık yaşıyorum. Hergün mutlaka 2 lt su tüketmeye çalışıyorum katı beslenmiyorum hatta sabahları bi bardak su ve kuru kayısı yiyorum fakat bu durum bir türlü düzelmiyor. Kullandığım sivilce hapıyla da alakalı olduğunu düsünmüyorum artık cünkü 6 aydır kullanıyorum hapı ama 2 haftadır böyle kabızım. İşin kötüsü hemoroid sorunu da başladı. Çikolata yemeyi kestim, biraz düzeldi gibi oldum. Şimdi 1. sorum ne yapmalıyım? 2.sorum çikolata kabız yapar mı? 3.ben bu aralar sinir-stresli bi insanım sinir stres de kabız yapar mı?

çiklata ishal yapardiye biliyorum. sebze yemeyi denedinmi bana cok ii gelir mesela az ekemk kızartma pilav makarna yememek gibi yani hafif yemekler

gecmiş olsun,öncelikle dr a görünmenizi ve dr tavsiye etmeden ilaç kullanmamanızı tavsiye ederim.ben de bu tarz bir sorun yasamıstım.dr um ilaç vermedi,lifli beslenmeye dikkat ettim,bol su içtim,kayısılı form cayı ve yeşil cay içtim sorunum halloldu.kefiri de öneririm.dr um onaylamıstı.

bende de vardı kabızlık hergun sabah aç karnına kuru kayısı erık yıyıp ılık su ıcıyordum ustune sonra başa cıkamayınca doktora gıttım bana bı ılac verdı onu ıcınde duzeldım ama ılac bıtınce gerı eskı halıme dondum.sonra tekrar gttım doktora sureklıılac kullanmak cok sakıncalı bı zaman sonra ılacsız yaşayamaz olursun dedi.bu yuzden ılac yazmadı sebze meyve ye ogunlerıne yıyeceklerıne dıkkat et dedi.onceden yaptıgımdan cok farklı bısı yapmadım ama son doktora gıdısımden sonra kendılıgınden duzeldim :)) ayrıca kuru kayısı gaz yaparmış onermedi doktor

Back