- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
- Konu Sahibi prenses_0610
-
Kızlaaaarrr merhabaa... Bugün ne güzel muhabbet edilmiş ben yokken valla kaçırdığıma üzüldüm =( Tekirdağa kardeşimi üniversiteye kayıda gittim.. Yeri değil ama söyleyeceğim kızlar üniversitede çocuk okutmak çok zormuş valla..
Biliyorsunuz ben dün test yaptım negatif çıktı artık adet olmayı bekliyorumYarın yada öbür gün olurum herhalde.. inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Günaydıııııııııııııınnnnnnnn ...mutlu sabahlaaaaaaaar hayırlı Cumalaaaaaarrrr
nasılsın? ben ıyıyım bugunumuzede cok sukur henuz tık yok bılgın olsun.
Bugün kocişim izinliymiş unuttum ben :) belki zürekli giremem ara ara mesaj atarım belkı sende olmazsin Alışveriş falan fılan derken
bende sana öykümü anlatayım :)
Mutlu bır cumartesi günü Düğünüm olacagı ıcın erkenden uyandımneyse evlendik işte ekimin 2 sinde 3 yıl olacak ilk günden bu yana korunmadık cunkı ıkımızınde cocuk ıstegı var uzun denemeler sonunda olmayınca bız doktora gıttık.rahim filmi,tahlııler derken sorun yok sebepsız dedıler .ıkı Aşılama denedık,tutmadı.ilk Aşılamadan bır ay sonra ben hamıle kalmısım haberım yok. ara ara kanamalarım oldu dedm aşılamadan sonra dengem değişmişdir umursamadım megersem bebıs varmış. neyse Dokotra gıttım dedım bole bole kanamam var dıye sıklastı bakalım dedı .gebe cıktım işte ama gec kalmısım düştü. baska bır doktora gıttım bu degerlere göre kımyasal gebelık olmus dıyor kıme ınanacagım bılemedım. aralıkta ikincii aşılamam yapıldı olmadı. Buarada Tüp bebek düşünmek ıstedık ama Eşimin ilk evliliinden Allah bağışlasın bır kızı var 15 yasında(Eşim 37,5 cok erken evlenmıs) SSK ya görede eşlerden bırının cocugu varsa yada ılk evlılıklerınden bır cocugu varsa Devlet karşılamıyor kurusu kurusuna cebınden oduyorun cok sacma ama yapacak bırsey yok prosedür böyleymiş. bu demektır kı 5500 TL cıvarı . suan Ev aldık o yuzden yenı bır borcun altına gıremıyoruz gerekte yok zaten.Birtek Eşim çalısıyorum tek maaşla anca bukadar alkışş kocamaaaaaa ALLAHIM bunu ödemeyı nasıp etsın .
Bende 5 ay öncesine kadar çalısıyordum Izmır Bayraklı Adlıyesınde Yemınlı tercümanım ama bızlerı kadroyla almıyorlar dısardan özel cagırılıyoruz Davalara vs buaralar Almanca cevırmene ıhtıyacımız yok dedıler cıkarıldıksağlık olsun
evdeyım Ev hanımlıgına geri döndüüüm
Şimdilik bu kadar Sana ıyı gunler dılıyorum. buarada bu senenın Rengı saks mavisi :) aklında olsun !!!gece elbisesi yaniiii renk olsun dıye soykedım
İşte böyle Handecim.....
Aynı zamanda arka arkaya evlemişiz seninleBende 3 sene önce ekimin 3.de evlendim Evlilik yıl dönümümüze çok az kaldı inşallah ozaman kadar hamiş oluruzda eşlere en güzel hediyeyi veririz
Aynı zamanda arka arkaya evlemişiz seninleBende 3 sene önce ekimin 3.de evlendim Evlilik yıl dönümümüze çok az kaldı inşallah ozaman kadar hamiş oluruzda eşlere en güzel hediyeyi veririz
Kızlaaaarrr merhabaa... Bugün ne güzel muhabbet edilmiş ben yokken valla kaçırdığıma üzüldüm =( Tekirdağa kardeşimi üniversiteye kayıda gittim.. Yeri değil ama söyleyeceğim kızlar üniversitede çocuk okutmak çok zormuş valla..
Biliyorsunuz ben dün test yaptım negatif çıktı artık adet olmayı bekliyorumYarın yada öbür gün olurum herhalde.. inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Canım, kardeşinin gözü aydın, tebrik ederim can-ı gönülden. Allah zihin açıklığı versinGünaydın canmcım ,evet baya sohbet ettık arkadasımla yaa butun gun boyle gecti süperdi sağ olsun baya moralımı yukselttı durdu.
Buarada ALLAH zihin açıklığı versin kardeşine .
kız zor mor bızım olsunda bırtane cocuk okutururuz inşallah
Cümlemiz bir ömür bir yastıkta kocayalım inşallahGünaydıııııııııııııınnnnnnnn ...mutlu sabahlaaaaaaaar hayırlı Cumalaaaaaarrrr
nasılsın? ben ıyıyım bugunumuzede cok sukur henuz tık yok bılgın olsun.
Bugün kocişim izinliymiş unuttum ben :) belki zürekli giremem ara ara mesaj atarım belkı sende olmazsin Alışveriş falan fılan derken
bende sana öykümü anlatayım :)
Mutlu bır cumartesi günü Düğünüm olacagı ıcın erkenden uyandımneyse evlendik işte ekimin 2 sinde 3 yıl olacak ilk günden bu yana korunmadık cunkı ıkımızınde cocuk ıstegı var uzun denemeler sonunda olmayınca bız doktora gıttık.rahim filmi,tahlııler derken sorun yok sebepsız dedıler .ıkı Aşılama denedık,tutmadı.ilk Aşılamadan bır ay sonra ben hamıle kalmısım haberım yok. ara ara kanamalarım oldu dedm aşılamadan sonra dengem değişmişdir umursamadım megersem bebıs varmış. neyse Dokotra gıttım dedım bole bole kanamam var dıye sıklastı bakalım dedı .gebe cıktım işte ama gec kalmısım düştü. baska bır doktora gıttım bu degerlere göre kımyasal gebelık olmus dıyor kıme ınanacagım bılemedım. aralıkta ikincii aşılamam yapıldı olmadı. Buarada Tüp bebek düşünmek ıstedık ama Eşimin ilk evliliinden Allah bağışlasın bır kızı var 15 yasında(Eşim 37,5 cok erken evlenmıs) SSK ya görede eşlerden bırının cocugu varsa yada ılk evlılıklerınden bır cocugu varsa Devlet karşılamıyor kurusu kurusuna cebınden oduyorun cok sacma ama yapacak bırsey yok prosedür böyleymiş. bu demektır kı 5500 TL cıvarı . suan Ev aldık o yuzden yenı bır borcun altına gıremıyoruz gerekte yok zaten.Birtek Eşim çalısıyorum tek maaşla anca bukadar alkışş kocamaaaaaa ALLAHIM bunu ödemeyı nasıp etsın .
Bende 5 ay öncesine kadar çalısıyordum Izmır Bayraklı Adlıyesınde Yemınlı tercümanım ama bızlerı kadroyla almıyorlar dısardan özel cagırılıyoruz Davalara vs buaralar Almanca cevırmene ıhtıyacımız yok dedıler cıkarıldıksağlık olsun
evdeyım Ev hanımlıgına geri döndüüüm
Şimdilik bu kadar Sana ıyı gunler dılıyorum. buarada bu senenın Rengı saks mavisi :) aklında olsun !!!gece elbisesi yaniiii renk olsun dıye soykedım
İşte böyle Handecim.....
Evet canım, öyle diyorlar ama bence herkeste aynı belirtiler çıkmıyor galiba gebelikte. Böyle diyorum ama şimdi koştum banyoya bir inceledim yani göğüslerievet canım cok haklısın oldu oldu bu ay olmadı öbür aya olmadı diğer ay böylee gecer gıder günler
sorma kılolarla benımde basım dertte ama bızım cok sukur duğun falan derdımız yok
ya ne dıcem sana Handecım sımdı bazıları forumlarda hep dıyorlarkı işte göğüslerimde dolgunluk şişlik acı vs vs damarların belırgınleşmesı falan fılan herkeste bu belırtıler aynımıdır gebelıkte yani
katılıyorum sana handecım..... hayırlısı bakalım :) ben cıkıyorum Hande malum beyımız evde bugun . arada gırmeye calısırım yada cepten gırerım dayanamazsam :) öpüm seni görüşürüz ıyı alışverişler sanaEvet canım, öyle diyorlar ama bence herkeste aynı belirtiler çıkmıyor galiba gebelikte. Böyle diyorum ama şimdi koştum banyoya bir inceledim yani göğüsleriYok valla bişey, ne acı ne damar ne şişlik Bir de "çok yorgunum, kafamı kaldıramıyorum" diyorlar ama mesela benim ilk hamileliğimde bunlar anca 5-6. haftada oldu. Bir de kramp, iğne batması hissi olurmuş; 2 ay öne çok heveslendim "Aha batıyor valla iğneler karnıma karnıma, kesin hamileyim" dedim sonra yine kırmızılar. Artık kendime gülüyorum valla. Aslında hepsi bilimsel olarak doğru ama adet öncesi de aynı belirtiler olunca hevesleniyor işte insan :))
katılıyorum sana handecım..... hayırlısı bakalım :) ben cıkıyorum Hande malum beyımız evde bugun . arada gırmeye calısırım yada cepten gırerım dayanamazsam :) öpüm seni görüşürüz ıyı alışverişler sana
Ben de öptüm canımSen bugün eşinin gönlünü yap canım, kendi kafanı dağıt, güzel vakitler geçirin Mutlu evlilikler, mutlu bebişler olarak dönecek bize
Ben de akşam olsa da kayınvalidem gelse diye bekliyorum; konuşuruz dertleşiriz, o bana moral verir. Benim de adete maksimum 48 saat kalmış olması lazım ama tık yok valla :18: Arada karnım buruluyor gibi oluyor uzun sürmüyor. O acabalar bizi bitirdi asıl canımİnşallah canım benım ...tez zamanda burda hamileyiiiiiiizzz diyebilelim.... pek kafamı dağıtıyorum sayılmaz aklımın bır köşesinde hep acabalar çorba oldum resmen
görüşürüz yıne ben gırerım akşama belkım olmazsa yarın sabah burdayyııım :) nasıpse .
Mutlu göbişşşşllllllleeeeerrrrr
Ben de akşam olsa da kayınvalidem gelse diye bekliyorum; konuşuruz dertleşiriz, o bana moral verir. Benim de adete maksimum 48 saat kalmış olması lazım ama tık yok valla :18: Arada karnım buruluyor gibi oluyor uzun sürmüyor. O acabalar bizi bitirdi asıl canım
Ben bu akşam ve yarın sabah pek uğrayamam herhaldeama bir fırsat bulursam kaçamak yapar, haberlerinizi almaya çalışırım, iki satır yazarım
Ben de akşam olsa da kayınvalidem gelse diye bekliyorum; konuşuruz dertleşiriz, o bana moral verir. Benim de adete maksimum 48 saat kalmış olması lazım ama tık yok valla :18: Arada karnım buruluyor gibi oluyor uzun sürmüyor. O acabalar bizi bitirdi asıl canım
Ben bu akşam ve yarın sabah pek uğrayamam herhaldeama bir fırsat bulursam kaçamak yapar, haberlerinizi almaya çalışırım, iki satır yazarım
Günaydınlar canım, herkese iyi hafta sonlarıhayırlı Akşamlar canım :) kacaçak yapayım dedim. aldın mı Eliseni? ne renk? güle güle giy şimdiden. bende bır bakıp cıkayım dedım .hadı sana Annenle ıyı sohbetler . tanımasamda cok selamlarımı söyle bizim için çok çok Dua etsin Annelerın Duaları kabul olur .
öpüldüün
Günaydınlar canım, herkese iyi hafta sonları
Elbise alışverişine dün çıkamadık ne yazık ki, hem kayınvalidem geç gelebildi eve hem de eşim trafiğe takıldı. Bugüne kaldı, inşallah güzel bir şeyler bulabilirim.
Sabah erken kalktık, eşim uyanana kadar sohbet ettik biz de kayınvalidemle. Moralimi yükseltti sağolsun. "Korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra olurdu benim de hep hamileliklerim, sıkma canını" dedi.
Kızlar kaçtım şimdi, kahvaltı vs. Girebilir miyim foruma bugün bilemedim, ama akşam kesin uğrarım.Öpüyorum herkesi
merhaba canım ...bende uzanıyorum yatıyorum dınlenmeye aldım kendımı :) cok guzel bır hafta sonu olması dileği ileeee :))) pazartesıye görüşürüz hayırlı haberlerını beklıyorum Handeciiim.......
Merhaba kızlar benim kırmızılar geldi umutlar ekime kaldı.. inşallah sizinkiler gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?