Kızlar bi fikir verin lütfen.. Kafam çok karışık =(

Kızlaaaarrr merhabaa... Bugün ne güzel muhabbet edilmiş ben yokken valla kaçırdığıma üzüldüm =( Tekirdağa kardeşimi üniversiteye kayıda gittim.. Yeri değil ama söyleyeceğim kızlar üniversitede çocuk okutmak çok zormuş valla..
Biliyorsunuz ben dün test yaptım negatif çıktı artık adet olmayı bekliyorum Yarın yada öbür gün olurum herhalde.. inşallah siz güzel haberler verirsiniz

Günaydın canmcım ,evet baya sohbet ettık arkadasımla yaa butun gun boyle gecti süperdi sağ olsun baya moralımı yukselttı durdu.
Buarada ALLAH zihin açıklığı versin kardeşine .
kız zor mor bızım olsunda bırtane cocuk okutururuz inşallah

Günaydıııııııııııııınnnnnnnn ...mutlu sabahlaaaaaaaar hayırlı Cumalaaaaaarrrr
nasılsın? ben ıyıyım bugunumuzede cok sukur henuz tık yok bılgın olsun.
Bugün kocişim izinliymiş unuttum ben :) belki zürekli giremem ara ara mesaj atarım belkı sende olmazsin Alışveriş falan fılan derken
bende sana öykümü anlatayım :)
Mutlu bır cumartesi günü Düğünüm olacagı ıcın erkenden uyandım neyse evlendik işte ekimin 2 sinde 3 yıl olacak ilk günden bu yana korunmadık cunkı ıkımızınde cocuk ıstegı var uzun denemeler sonunda olmayınca bız doktora gıttık.rahim filmi,tahlııler derken sorun yok sebepsız dedıler .ıkı Aşılama denedık,tutmadı.ilk Aşılamadan bır ay sonra ben hamıle kalmısım haberım yok. ara ara kanamalarım oldu dedm aşılamadan sonra dengem değişmişdir umursamadım megersem bebıs varmış. neyse Dokotra gıttım dedım bole bole kanamam var dıye sıklastı bakalım dedı .gebe cıktım işte ama gec kalmısım düştü. baska bır doktora gıttım bu degerlere göre kımyasal gebelık olmus dıyor kıme ınanacagım bılemedım. aralıkta ikincii aşılamam yapıldı olmadı. Buarada Tüp bebek düşünmek ıstedık ama Eşimin ilk evliliinden Allah bağışlasın bır kızı var 15 yasında(Eşim 37,5 cok erken evlenmıs) SSK ya görede eşlerden bırının cocugu varsa yada ılk evlılıklerınden bır cocugu varsa Devlet karşılamıyor kurusu kurusuna cebınden oduyorun cok sacma ama yapacak bırsey yok prosedür böyleymiş. bu demektır kı 5500 TL cıvarı . suan Ev aldık o yuzden yenı bır borcun altına gıremıyoruz gerekte yok zaten.Birtek Eşim çalısıyorum tek maaşla anca bukadar alkışş kocamaaaaaa ALLAHIM bunu ödemeyı nasıp etsın .
Bende 5 ay öncesine kadar çalısıyordum Izmır Bayraklı Adlıyesınde Yemınlı tercümanım ama bızlerı kadroyla almıyorlar dısardan özel cagırılıyoruz Davalara vs buaralar Almanca cevırmene ıhtıyacımız yok dedıler cıkarıldık sağlık olsun
evdeyım Ev hanımlıgına geri döndüüüm
Şimdilik bu kadar Sana ıyı gunler dılıyorum. buarada bu senenın Rengı saks mavisi :) aklında olsun !!!gece elbisesi yaniiii renk olsun dıye soykedım
İşte böyle Handecim.....

Aynı zamanda arka arkaya evlemişiz seninle Bende 3 sene önce ekimin 3.de evlendim Evlilik yıl dönümümüze çok az kaldı inşallah ozaman kadar hamiş oluruzda eşlere en güzel hediyeyi veririz

Aynı zamanda arka arkaya evlemişiz seninle Bende 3 sene önce ekimin 3.de evlendim Evlilik yıl dönümümüze çok az kaldı inşallah ozaman kadar hamiş oluruzda eşlere en güzel hediyeyi veririz

AMİİİN İNŞALLAH canım yaaa keşke öyle bir sürpriz yapabilesek. hani birde bebeğin kalp atışlarını dinliyorsun ya onu bazı Doktorlar Cd ye aktarıyor . onu alcan hediıye diye vercen .....wowwwwwwwwwww benim adam bayılır sevinçten :)

aaa ne güzel :) Benim Eşimin Doğum günü 1 Ekim,evlilşk 2 Ekim :) seninkide 3 Ekim

Günaydın kızlar, ben bu sabah popomu kaldıramadım anca girebiliyorum internete, tembellik bugün diz boyu anlıyacağınız
Canım, kardeşinin gözü aydın, tebrik ederim can-ı gönülden. Allah zihin açıklığı versin Ne güzel günlerdi o günler, mümkün olsa 5 üniversite daha okurum valla
Kızlar bu arada nasıl denk gelmiş bizim adet günleri böyle Bu ay inşallah hepimiz iyi haberler alırız ama olmazsa da önümüzdeki ay birbirimize destek ola ola çalışmalara devam Moral bozmak yooookk :))
Cümlemiz bir ömür bir yastıkta kocayalım inşallah Allah eşinin yavrusuna da uzun sağlıklı bir ömür versin Eh biz de hayırlısı ile bir çekirdek aile olalım artık
Canım sen de baya hastane kapısı gezmişsin kıyamam Aşılama yaptırmak, tuttu tutmadı diye beklemek bana hep daha yıpratıcı bir süreçmiş gibi geliyor. Doktorum da önüme şöyle bir istatistiki durum koymuştu; şöyle ki: hiçbir şey yapmasam bir ayda hamile kalma şansı %30muş, eğer yumurtaları uyaracak iğne kullanırsam %7 olasılık artarmış, buna ilaveten aşılama da olursa artı %17 şansın var dedi. Toplam %54 bana bütün o süreçleri yaşamak için yeterli gelmedi. Tüp bebekle %90'ın üzerindeymiş şansım. Biz de bunun için aralık-ocak'a kadar bekleme kararı aldık bu tavsiyeyle. Sgk'nın tüp bebek sürecini tam bilmiyorum ama "çocuğu var eşlerden birinin" diyip de rapor vermemek çok saçmaymış İnşallah o noktalara kadar gelmeyiz hiçbirimiz Artık stresten değil hamilelikten kilo almak istiyorum ben, yetti canıma valla
Bizim eve de tek maaş giriyor, Odtü'de lisans, Boğaziçi'nde yüksek lisans, şimdi evde ense yapıp, ev ekonomisinde ihtisaslaşıyorum. Arada eşim içerik yolluyor, onların çevirisini yapıyorum ben de evden
Ay Hilal'cim ben de ya mavi ya da kırmızı düşünüyorum; ama asıl üstüme olması lazım Oram buram fırlıyor Evlendikten sonra 30 kilo aldım sonra 23 kilo verdim; her alışveriş bir dert

evet canım cok haklısın oldu oldu bu ay olmadı öbür aya olmadı diğer ay böylee gecer gıder günler
sorma kılolarla benımde basım dertte ama bızım cok sukur duğun falan derdımız yok
ya ne dıcem sana Handecım sımdı bazıları forumlarda hep dıyorlarkı işte göğüslerimde dolgunluk şişlik acı vs vs damarların belırgınleşmesı falan fılan herkeste bu belırtıler aynımıdır gebelıkte yani

Evet canım, öyle diyorlar ama bence herkeste aynı belirtiler çıkmıyor galiba gebelikte. Böyle diyorum ama şimdi koştum banyoya bir inceledim yani göğüsleri Yok valla bişey, ne acı ne damar ne şişlik Bir de "çok yorgunum, kafamı kaldıramıyorum" diyorlar ama mesela benim ilk hamileliğimde bunlar anca 5-6. haftada oldu. Bir de kramp, iğne batması hissi olurmuş; 2 ay öne çok heveslendim "Aha batıyor valla iğneler karnıma karnıma, kesin hamileyim" dedim sonra yine kırmızılar. Artık kendime gülüyorum valla. Aslında hepsi bilimsel olarak doğru ama adet öncesi de aynı belirtiler olunca hevesleniyor işte insan :))

Kızlar, daha önce çuha çiçeği yağıyla ilgili bir şeyler yazmıştım, belki hatırlarsınız. Dün akşam araştırdım, o bitkinin hamileliğe yardım eden asıl iki maddesi varmış, GLA(gamma-linolenic acid) yani bir çeşit omega 6 ve E vitamini. Hali hazırda Gla içeren bir omega komplesi kullandığım için sadece ilave olarak sadece E vitamini almaya karar verdim. Hatta becerebilirsem eşime de içiricem çünkü spremin sayısını ve hareketliliğini arttırıyormuş. Gerçi benim kozalak "ben vitaminlere inanmıyorum" diyor Artık yemeğine falan katarım sinsi sinsi

katılıyorum sana handecım..... hayırlısı bakalım :) ben cıkıyorum Hande malum beyımız evde bugun . arada gırmeye calısırım yada cepten gırerım dayanamazsam :) öpüm seni görüşürüz ıyı alışverişler sana

Ben de öptüm canım Sen bugün eşinin gönlünü yap canım, kendi kafanı dağıt, güzel vakitler geçirin Mutlu evlilikler, mutlu bebişler olarak dönecek bize

Ben de öptüm canım Sen bugün eşinin gönlünü yap canım, kendi kafanı dağıt, güzel vakitler geçirin Mutlu evlilikler, mutlu bebişler olarak dönecek bize

İnşallah canım benım ...tez zamanda burda hamileyiiiiiiizzz diyebilelim .... pek kafamı dağıtıyorum sayılmaz aklımın bır köşesinde hep acabalar çorba oldum resmen
görüşürüz yıne ben gırerım akşama belkım olmazsa yarın sabah burdayyııım :) nasıpse .
Mutlu göbişşşşllllllleeeeerrrrr

Ben de akşam olsa da kayınvalidem gelse diye bekliyorum; konuşuruz dertleşiriz, o bana moral verir. Benim de adete maksimum 48 saat kalmış olması lazım ama tık yok valla :18: Arada karnım buruluyor gibi oluyor uzun sürmüyor. O acabalar bizi bitirdi asıl canım
Ben bu akşam ve yarın sabah pek uğrayamam herhalde ama bir fırsat bulursam kaçamak yapar, haberlerinizi almaya çalışırım, iki satır yazarım

hayırlı Akşamlar canım :) kacaçak yapayım dedim. aldın mı Eliseni? ne renk? güle güle giy şimdiden. bende bır bakıp cıkayım dedım .hadı sana Annenle ıyı sohbetler . tanımasamda cok selamlarımı söyle bizim için çok çok Dua etsin Annelerın Duaları kabul olur .
öpüldüün

Günaydın Handeciiim.....

Günaydınlar canım, herkese iyi hafta sonları
Elbise alışverişine dün çıkamadık ne yazık ki, hem kayınvalidem geç gelebildi eve hem de eşim trafiğe takıldı. Bugüne kaldı, inşallah güzel bir şeyler bulabilirim.
Sabah erken kalktık, eşim uyanana kadar sohbet ettik biz de kayınvalidemle. Moralimi yükseltti sağolsun. "Korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra olurdu benim de hep hamileliklerim, sıkma canını" dedi.
Kızlar kaçtım şimdi, kahvaltı vs. Girebilir miyim foruma bugün bilemedim, ama akşam kesin uğrarım. Öpüyorum herkesi

merhaba canım ...bende uzanıyorum yatıyorum dınlenmeye aldım kendımı :) cok guzel bır hafta sonu olması dileği ileeee :))) pazartesıye görüşürüz hayırlı haberlerını beklıyorum Handeciiim.......

Merhaba kızlar benim kırmızılar geldi umutlar ekime kaldı.. inşallah sizinkiler gelmez...

Günaydın Hilalcim, Prensescim
Dün öyle yoğun geçti ki 10 dakika fırsat yaratıp iki satır bir şey yazamadım ama aklım hep sizdeydi. Sabah evden bir çıktık, gece 11'i geçiyordu döndüğümüzde, şu an her tarafım ağrıyor. Gerçi bütün işleri de hallettik, bu da iyi tarafı. Önce kahvaltıya gittik, ordan kalktık eşimim Taksim'de işi vardı, oraya koştuk. Eşim işleri hallederken biz de kayınvalidemle İstiklal'de gezdik. Galata Mevlevihanesi'ne girdik, müzesini dolaştık, dışardaki yatırlarda dua ettik, "Hepimiz için hayırlı bebekler gelsin" diye. Eşim geldi yanımıza sonra, eve dönmeye karar verdik, korkunç bir trafik vardı dün İstanbul'da Ve o trafikte dönemedik, Beşiktaşa gidelim bari dedik. Sonunda bir elbise buldum; gerçi saks mavisi ya da kırmızı diyorduk ama ben gittim yine siyah bir elbise aldım Bir de ayakkabı ayarladık yine Beşiktaş'tan Eve döndüğümüzde 5'i geçiyordu. Kayınvalidemi düğüne uğurladık, biz de başbaşa yemeğe çıktık. Eve döndüğümüzde gözlerim kapanıyordu, kafayı yastığa bir koydum, şimdi kalktım. Kalkar kalkmaz da meraktan, sizden bir haber alayım diye buraya koştum, ne ağzıma bir lokma bir şey attım ne sabah kahvemi içtim
Kırmızıları bugün bekliyorum Dün akşam karnım hafiften ağrıyıp gelecek kırmızıların sinyalini verdi. Prensescim, üzüldüm tatlım adet olmana. Ben de ümitli değilim, inşallah Hilalcim bize iyi haberler verecek Ekim'e kadar yine güle oynaya takip ederiz birbirimizi Kırmızı kartı yersem bugün, şu hormon testlerini tekrarlatayım diyorum ben de Akacak kan damarda durmuyor, her ay bir kan vermeyince, tahlil yaptırmayınca rahatsız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…