Günaydıııııııııııııınnnnnnnn ...mutlu sabahlaaaaaaaar hayırlı Cumalaaaaaarrrr
nasılsın? ben ıyıyım bugunumuzede cok sukur henuz tık yok bılgın olsun.
Bugün kocişim izinliymiş unuttum ben :) belki zürekli giremem ara ara mesaj atarım belkı sende olmazsin Alışveriş falan fılan derken
bende sana öykümü anlatayım :)
Mutlu bır cumartesi günü Düğünüm olacagı ıcın erkenden uyandım
neyse evlendik işte ekimin 2 sinde 3 yıl olacak ilk günden bu yana korunmadık cunkı ıkımızınde cocuk ıstegı var uzun denemeler sonunda olmayınca bız doktora gıttık.rahim filmi,tahlııler derken sorun yok sebepsız dedıler .ıkı Aşılama denedık,tutmadı.ilk Aşılamadan bır ay sonra ben hamıle kalmısım haberım yok. ara ara kanamalarım oldu dedm aşılamadan sonra dengem değişmişdir umursamadım megersem bebıs varmış. neyse Dokotra gıttım dedım bole bole kanamam var dıye sıklastı
bakalım dedı .gebe cıktım işte ama gec kalmısım düştü. baska bır doktora gıttım bu degerlere göre kımyasal gebelık olmus dıyor kıme ınanacagım bılemedım. aralıkta ikincii aşılamam yapıldı olmadı. Buarada Tüp bebek düşünmek ıstedık ama Eşimin ilk evliliinden Allah bağışlasın bır kızı var 15 yasında(Eşim 37,5 cok erken evlenmıs) SSK ya görede eşlerden bırının cocugu varsa yada ılk evlılıklerınden bır cocugu varsa Devlet karşılamıyor kurusu kurusuna cebınden oduyorun
cok sacma ama yapacak bırsey yok prosedür böyleymiş. bu demektır kı 5500 TL cıvarı . suan Ev aldık o yuzden yenı bır borcun altına gıremıyoruz gerekte yok zaten.Birtek Eşim çalısıyorum tek maaşla anca bukadar
alkışş kocamaaaaaa ALLAHIM bunu ödemeyı nasıp etsın .
Bende 5 ay öncesine kadar çalısıyordum Izmır Bayraklı Adlıyesınde Yemınlı tercümanım ama bızlerı kadroyla almıyorlar dısardan özel cagırılıyoruz Davalara vs buaralar Almanca cevırmene ıhtıyacımız yok dedıler cıkarıldık
sağlık olsun
evdeyım Ev hanımlıgına geri döndüüüm
Şimdilik bu kadar Sana ıyı gunler dılıyorum. buarada bu senenın Rengı saks mavisi :) aklında olsun !!!gece elbisesi yaniiii renk olsun dıye soykedım
İşte böyle Handecim.....