• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi fikir verin lütfen.. Kafam çok karışık =(

kızlar ben Deterjan vs ALLAH ne verdıyse almaya gidiyorumm:52::52::52: deli gibi temizlik yapıcam
kısçelerim benı durumlarınızdan haberdar edın :) sakın dışlamayın benı adetlıyım dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :37::37::37::37::37::37::50::50::50::51::51::51::52::52::52::52::27::27::27::6::6::6::6::6::6: şekil A da gördüğünüz gibi kafam bir milyon

Evet böyle durumlara temizlik iyi geliyor :1: Heryeri temizle hilalim temiz bir sayfa aç kendinee :1: Seni asla dışlamayız korkma.. Hem belli olmaz belki bidahaki ayı beraber bekleriz.. Bakalım kısmet...

Canım bizim sadece bat aynı değil eşlerimizin yaşıda aynıymış :1: senin yaş kaç ??

Ben kasım ayında 32 yaşımı doldurucam tatlım. Bir hamilelik geçirdim ama kaybettik ne yazık ki :43: Şimdi 2buçuk seneden sonra nisan'da yine denemelere başladık. Hayırlısı olur artık inşallah hepimiz için :49:

kızlar ben Deterjan vs ALLAH ne verdıyse almaya gidiyorumm:52::52::52: deli gibi temizlik yapıcam
kısçelerim benı durumlarınızdan haberdar edın :) sakın dışlamayın benı adetlıyım dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :37::37::37::37::37::37::50::50::50::51::51::51::52::52::52::52::27::27::27::6::6::6::6::6::6: şekil A da gördüğünüz gibi kafam bir milyon

2-3 güne ben de katılırım kırmızılarımla yanına canım. En azından içimden öyle olacakmış gibi geliyor bana :50: Sonra yeni ay yeni maceralara başlarız hep beraber takip ederiz. Moral bozmak yok öyle :33: Çok kolay gelsin, evler mis olsun :27:

kızlar öncelikle rabbim isteyen hekese hayırlı evlat nasip etsin,benim 1 tane oğlum var 3 yaşına girdi bizde ikinci bebeği düşünüyoruz artık 3 aydır olmadı bitürlü ilk bebeğime,ilk gece hamile kalmıştım, gerçekten beklemek zormuş,bikaçkere test yaptım eşimi umutlandırdım,bikeresinde adetim 9 gün gecikmişti kesin var dedim test yaptım 2 gün sonra adetliyim:) ikince sinde adetim 4 gün gecikmişti yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı eşime bu sefer var dedim testi yaptıktan 2 saaat sonra yine adet olmuşum tabi eşimin moral felan gitti,bende hayırlısı diyorum acele etme rabbim ne zaman isterse ozaman verir,sizde buna inanın kzıalr stres yapmayın streste hamile kalmayı etkiler rahat olun :emir_bebek:

Öncelikle Allah bağışlasın, sağlıklı sıhhatli yaşlar alsın oğlun inşallah tatlım :nazar: Hep dilimiz diyor "rahat olalım" diye ama beynimiz bize ihanet ediyor valla. Biz de 4 aydır deniyoruz bakalım, tatilde olur dediler, o da olmadı :19: Hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah hepimiz. Çünkü ben ne zaman burdan birinin hamileyim dediğini okusam valla içim mutluluktan pırpır oluyor :24::24: "Bir gün sıra bana da gelecek" diyorum :33:

Evet böyle durumlara temizlik iyi geliyor :1: Heryeri temizle hilalim temiz bir sayfa aç kendinee :1: Seni asla dışlamayız korkma.. Hem belli olmaz belki bidahaki ayı beraber bekleriz.. Bakalım kısmet...

Insallah sen adet olmazsın tubacım ...bazı sen mutlu ol . evet haklısın yenı bır sayfa acıcam kendıme yıne bu ay bakalım nelerle karsılasacagız . bır ıkı gun temızlerım evı anca bıter işim zaten sonradda yıne yenı calısmalara yelken acıcaz :52::52::52::52::52::52: yumurtlama gununu gecıne evde bulasık dısında pek bırsey yapmaya korkuyorum o yuzden deriiin bır temızlıge ıhtıyacımız var .hadı bana kolay gelsın sızlerdende mutlu sevındırık haberler bekliyorum
kocaman kocaman öpüldünüz

Kızlaaar, bir de sormadan geçemiycem; ben bu ay omega almaya başladım yabancı sitelerde okuduğum bir kaç şeyden sonra. Sonra o sitelerde söylenilen ürünün içindekileri inceleyince fark ettim ki içinde çuha çiçeği yağı (evening primrose oil) diye bir şey de varmış. Tabi şimdi yurtdışından bir şey getirtmeye kalkışacak durumum olmadığı için bu ay eczaneden-aktardan artık nerden bulabilirsem bunu da denesem mi? :ssz: Artık denemediğim bir bu kaldı ne kaybederim ki diyorum :27: Size soracağım şudur ki, aramızda var mı bu çuha çiçeğini deneyen, faydasını gören acaba?

Kızlaaar, bir de sormadan geçemiycem; ben bu ay omega almaya başladım yabancı sitelerde okuduğum bir kaç şeyden sonra. Sonra o sitelerde söylenilen ürünün içindekileri inceleyince fark ettim ki içinde çuha çiçeği yağı (evening primrose oil) diye bir şey de varmış. Tabi şimdi yurtdışından bir şey getirtmeye kalkışacak durumum olmadığı için bu ay eczaneden-aktardan artık nerden bulabilirsem bunu da denesem mi? :ssz: Artık denemediğim bir bu kaldı ne kaybederim ki diyorum :27: Size soracağım şudur ki, aramızda var mı bu çuha çiçeğini deneyen, faydasını gören acaba?

Canım valla bende ilk defa senden duyuyorum ne işe yarıyormuş merak ettim :44: işe yarar birşeyse bende kullanayım bari nasılsa bende herşeyi denedim :1:

Kızlar kan tahlilini yaptırdım.. Sonuç negatif yani hamile değilim bu ayda olmadı malesef.. Ama sanırım daha iyi oldu böyle stres bitti üzüntü var sadece daha çabuk biter üzüntümde yeni aya hazır olurum biran önce...

Canım valla bende ilk defa senden duyuyorum ne işe yarıyormuş merak ettim :44: işe yarar birşeyse bende kullanayım bari nasılsa bende herşeyi denedim :1:

Tatlım bu çuha çiçeği yağı (ya da eşek otu yağı diyorlar) hormonal dengeyi sağlıyormuş, yumurta akı kıvamında bir akıntı gelir ya (ki bende nerdeyse hiç olmuyor:5:) onun miktarını ve kalitesini arttırıyormuş. Bu sayede de spermler daha rahat ulaşıyorlarmış hedefe :1:
Böylece de hamile kalma şansı artıyormuş. Millet her derde deva diyor, adet ağrısından cilde kadar bir çok şey sayıyorlar. Ben de yeni yeni araştırmaya başladım, aktarlardan aldıklarıma pek güvenemiyorum ne yazık ki :50: temiz midir, ya da içinde gerçekten o yağ mı var yoksa motor yağı mı var ben anlıyamam ki :52: Yarın öbür gün eczaneye gidicem belki onlarda vardır. Zaten onu yut, bunu sür, alta yastık, gün say derken, "ha bir de bu olsun" noktasına gelmişim ben :33: Balatalar hafiften kaymış, önümüzdeki ay preseed'e de başlıycam üstüne :27::27::27: Allahım yardım etsin, hakkımızda hayırlısını versin hepimize. Eee bu kadar mücadeleye biz hakediyoruz canım artık anne olmayı ama di mi :52:

Kızlar kan tahlilini yaptırdım.. Sonuç negatif yani hamile değilim bu ayda olmadı malesef.. Ama sanırım daha iyi oldu böyle stres bitti üzüntü var sadece daha çabuk biter üzüntümde yeni aya hazır olurum biran önce...

Canım sıkma canını lütfen. Üzülme demekle olmuyor biliyorum ama ne diyim bilemedim ki :31: Biz de hepberaber yazın doğurur, yaz annesi oluruz inşallah o zaman :16:

Tatlım bu çuha çiçeği yağı (ya da eşek otu yağı diyorlar) hormonal dengeyi sağlıyormuş, yumurta akı kıvamında bir akıntı gelir ya (ki bende nerdeyse hiç olmuyor:5:) onun miktarını ve kalitesini arttırıyormuş. Bu sayede de spermler daha rahat ulaşıyorlarmış hedefe :1:
Böylece de hamile kalma şansı artıyormuş. Millet her derde deva diyor, adet ağrısından cilde kadar bir çok şey sayıyorlar. Ben de yeni yeni araştırmaya başladım, aktarlardan aldıklarıma pek güvenemiyorum ne yazık ki :50: temiz midir, ya da içinde gerçekten o yağ mı var yoksa motor yağı mı var ben anlıyamam ki :52: Yarın öbür gün eczaneye gidicem belki onlarda vardır. Zaten onu yut, bunu sür, alta yastık, gün say derken, "ha bir de bu olsun" noktasına gelmişim ben :33: Balatalar hafiften kaymış, önümüzdeki ay preseed'e de başlıycam üstüne :27::27::27: Allahım yardım etsin, hakkımızda hayırlısını versin hepimize. Eee bu kadar mücadeleye biz hakediyoruz canım artık anne olmayı ama di mi :52:

Bende bi araştırayım bunu dediğin gibi her ay birşeyler deniyorum bide bu olsun ne olacak :1: Fazla fazla hakediyoruz anne olmayı ama vardır rabbimin bi bildiği tez zamanda gönderir inşallah bizede meleklerimizi :24:

Arkadaşlar merhaba.. Biz de 3aydır çalışmalara başladık, beklemedeyiz.. Dkontrol hapını bıraktıgım için düzen oturmadı daha. Yumurtlama günü tespiti baya zor oluyo:( hangi ovulasyon testini kullanıyosunuz hanımlar bende buay takip etmeyi düşünüyorum

Bende bi araştırayım bunu dediğin gibi her ay birşeyler deniyorum bide bu olsun ne olacak :1: Fazla fazla hakediyoruz anne olmayı ama vardır rabbimin bi bildiği tez zamanda gönderir inşallah bizede meleklerimizi :24:
Gelicek inşallah o bebişler tatlım. Hep de ikizlerim olsun istemişimdir üstelik :37:

Arkadaşlar merhaba.. Biz de 3aydır çalışmalara başladık, beklemedeyiz.. Dkontrol hapını bıraktıgım için düzen oturmadı daha. Yumurtlama günü tespiti baya zor oluyo:( hangi ovulasyon testini kullanıyosunuz hanımlar bende buay takip etmeyi düşünüyorum

Doğum kontrol hapından sonra hemen hamile kalan da duydum, her şeyin düzene girmesi biraz zaman alan da. İnşallah senin bebişin de hemem olur canım :emir_bebek:
ben internetten alıyorum tatlım laboquick diye bir marka, kaset tipi ovulasyon testi, fena de değil açıkçası. Mesela ben biraz erken yumurtluyormuşum onu anladım. Gerçi 1 ay hiç çift koyu çizgi yakalayamadım ama tabi benim beceriksizliğim de olabilir bu :)

Ben de predictor kullandım geçen ay.. Ama 55tl kutusu ve içinde 7 tane var, düzensizlik sonucu 2 paket kullanmam gerekiyo ve biraz pahalı oluyo, onun icin fikir almak istedim.. Teşekkür ederim. Tüm isteyenlerin bebekleri biran once gelsin artık:)

Ben de predictor kullandım geçen ay.. Ama 55tl kutusu ve içinde 7 tane var, düzensizlik sonucu 2 paket kullanmam gerekiyo ve biraz pahalı oluyo, onun icin fikir almak istedim.. Teşekkür ederim. Tüm isteyenlerin bebekleri biran once gelsin artık:)

Canım bende certain diye bi marka kullanıyorum memnumda her ay koyu çizgiyi yakalıyorum aslında ama devamı gelmiyor nedense :1: kutusunu 10 tl ye alıyorum 2 tane var içinde...

Benim daha 12 gun var sabredemiyorum sen yine iyi dayanmissuin biz korunmayi birakali 15 gun oldu acaba hamilemiyim. Diye sorguluyorum kan testimde cikarmi sizce

Benim daha 12 gun var sabredemiyorum sen yine iyi dayanmissin biz korunmayi birakali 15 gun oldu acaba hamilemiyim. Diye sorguluyorum kan testimde cikarmi sizce

arkadaşlar aylardır hamilelik için uğraşıyorum.tam bu ay evet evet kesin hamileyim dedim dün regl oldum:( fakat çok düzenli bir adet yaşamama rağmen,dün ilk gündü ve normaldi bugün hafif leke var.az önce pedim tertemizdi.anlamadım yani.çokta moralim bozulmuştu regl olunca.şimdi yine yiyorum kendi kendimi acaba mı diye.yani hamileliğin üzerine adet görüldüğünde ilk günden itibaren sadece lekelenme şeklindemi oluyor?.siz ne dersiniz daha önce başınıza geldimi bişeyler yazın lütfen

arkadaşlar aylardır hamilelik için uğraşıyorum.tam bu ay evet evet kesin hamileyim dedim dün regl oldum:( fakat çok düzenli bir adet yaşamama rağmen,dün ilk gündü ve normaldi bugün hafif leke var.az önce pedim tertemizdi.anlamadım yani.çokta moralim bozulmuştu regl olunca.şimdi yine yiyorum kendi kendimi acaba mı diye.yani hamileliğin üzerine adet görüldüğünde ilk günden itibaren sadece lekelenme şeklindemi oluyor?.siz ne dersiniz daha önce başınıza geldimi bişeyler yazın lütfen

Günaydın canım ,aynı şeyi şuan ben yasıyorum. bu ay umutla gebelık beklerken hatta bunu uzun uzun burda arkadaslarımla konustum. dün regel oldum ama sadece pembemsı bır akıntım oldu hemen orkıdımı koydum . ara ara afedersin küçük abdestimi yaparken peceteye sıldım ama tık yok yanı ne kahverengı leke ne dıgerı nede akıntı hıcbırsey yok... dedım anca hastalanırım aksam bakıyorum yok gece baktım yok sabah baktım yok....sımdı ben ne yapsam kafam karıstı bılgı verırsenız bende sevınırım.

Kızlar herkese günaydıııınn :3: herkesin işi gücü rast gitsin inşallah bugün :16: Mutlu huzurlu bir gün geçirelim
Günaydın canım ,aynı şeyi şuan ben yasıyorum. bu ay umutla gebelık beklerken hatta bunu uzun uzun burda arkadaslarımla konustum. dün regel oldum ama sadece pembemsı bır akıntım oldu hemen orkıdımı koydum . ara ara afedersin küçük abdestimi yaparken peceteye sıldım ama tık yok yanı ne kahverengı leke ne dıgerı nede akıntı hıcbırsey yok... dedım anca hastalanırım aksam bakıyorum yok gece baktım yok sabah baktım yok....sımdı ben ne yapsam kafam karıstı bılgı verırsenız bende sevınırım.
Üstüne görme denilen kanamada açık pembemsi, yoğun olmayan ve 1-2 gün süren bir kanama oluyor. İkinizin de anlattıkları bu tanıma uyuyor sanki :26: Zaman olarak da yumurtlamadan 6-12 gün arası olur diye biliyorum. Sizin üzerinden kaç gün geçti.
Benim ilk gebeliğimde olmuştu, ama biz hamilelik beklemediğimiz için pek dikkat etmemistik :17: Tek hatırladığım adetim bittikten 2 hafta sonra gelmişti kan, bir akşam sürmüştü ve rengi pembeydi; sanki o akıntının içine 1 damla kan karışmış gibi :/ Ertesi gün de hiç bir şey kalmamıştı. İnşallah bu kanamalar hep iyi haberlerin ayak sesleridir :34:
Benim daha 12 gun var sabredemiyorum sen yine iyi dayanmissin biz korunmayi birakali 15 gun oldu acaba hamilemiyim. Diye sorguluyorum kan testimde cikarmi sizce
Ay bir sabırsız daha :52: Canım sen kaç günde bir adet oluyorsun? Kan testini de doktorlar adet tarihinden en erken 2-3 gün önce diyorlar. Hatta benim doktora sorsan 1 hafta geçmeden hiçbir şey yaptırmamalıymışım :52: Sanki çok mümkünmüş gibi.
Bir de kızlar, dün camda eşimin eve dönmesini bekliyordum. Bir yıldız kaydı ki sormayın, böyle upuzun kuyruğuyla falan :27: Ben de hemen hem kendim için hem sizler için dilek tuttum, "Rabbim, hayırlısıyla hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip et" diye :emir_bebek: İnşallah buralardan sizlerin iyi haberlerini alırım, bana da ümit olur.

yanı nurscocum aslında benım salı veya çarşamba adet olmam gerekıyordu dun ıcın artık gelır dıye dusundum hatta durda arkadaslarla konusuyordum olurmu olmazmı dıye bende bugun gelıcek benım kızmızılar dedım derken wc gıttım pecetele sılerken baktım pembe hafıf kahve tonunda bısey sıvı ama sankı akıntıyla bırlıte rengı degısmıs gıbı bırsey hemen orkıd taktım .dedım kızlara ben adet oldum bu ayda tırt :)
ama o dakıkadan ıtıbaren hıııııııııııııc ses seda yok sureklı wc deyım belkı ılk gunu bu sekıldırde ertesu gunu yavas yavas baslar dedım ama cıksss yok yıne.

yanı nurscocum aslında benım salı veya çarşamba adet olmam gerekıyordu dun ıcın artık gelır dıye dusundum hatta durda arkadaslarla konusuyordum olurmu olmazmı dıye bende bugun gelıcek benım kızmızılar dedım derken wc gıttım pecetele sılerken baktım pembe hafıf kahve tonunda bısey sıvı ama sankı akıntıyla bırlıte rengı degısmıs gıbı bırsey hemen orkıd taktım .dedım kızlara ben adet oldum bu ayda tırt :)
ama o dakıkadan ıtıbaren hıııııııııııııc ses seda yok sureklı wc deyım belkı ılk gunu bu sekıldırde ertesu gunu yavas yavas baslar dedım ama cıksss yok yıne.
Allah Allah :18: Düzenli midir senin normalde adet tarihlerin Hilalcim? Başka bir rahatsızlık var mı pcos gibi :26: Şimdi "Kızım koş kan ver baktır hemen" diye gaz vermiş gibi de olmak istemiyorum. Evde hamilelik testi yaptın mı bu aralar? Dayanabilirsen pazartesine kadar dayanabilir misin (bu arada amma arka arkaya soru sıraladım ben böyle:1:) çünkü yerleşmeden sonra beta HCG kanda yükselmeye başlıyor ya hani pazartesi ak koyun kara koyun net belli olmuş olur diye soruyorum tatlım? Bu aralarda kendine dikkat et yorma kendini, ağır kaldırma aman diyim

Back