ay kusura bakma ya ekmek almaya cıktım hadı ordan bankayagectım 5 dakıka :) eve geldım Duş aldım .beklettim.
bende 28,5 yasındayım
3 yıl olcak benımde ekimde(2) ılk gunden bu yana hııııc korunmadık nasıp degılmıskı henuz olmadı.
eveeet uzaklastırrrrrıyoruuuuuuuuummm..gittiiii.
tamam Handecim tutalım kendımızı dediğin gibi adet olacaksak zaten olacak dıme ama bunun kaçarı yok. anlaştık .naptın kız yemek????
Ne demek canım kusura mı bakılırmış
Hepimiz şunun şurası evin işleriyle uğraşıyoruz hiçbir şey olmasa :))
Yıl dönümünüz yaklaşmış
tebrik ederim canım
. Bizim de Kasım'da beraberliğimizin 6. yılı dolacak kısmetse.
Biz eşimle evlendiğimizde çocuk için erken olur demiştik, işimiz gücümüz otursun diye bekledik, korunduk; ta ki 8. ayda aman bir seferde de hamile mi kalınırmış dedik...
Ve evet kalınıyormuş, biz o kadar "olmaz zaten" diyorduk ki 6 haftalık olduğunda anca fark etmiştik hamileliği. Sonra doktor falan, 8. haftasında da kalbi durdu
almak zorunda kaldılar ne yazık ki. Vardır Allah'ın bir bildiği dedik ne yapalım. Bir seneye yaklaştı, ben doğum kontrol hapı kullandım, çünkü eğer yine aynı şey başıma gelecek diye çok korktum, dayanamam, yıkılırım bu sefer diye düşündüm hep. Nisan ayından itibaren de artık yumurtlama gününü takip ederek falan tam gaz çalışıyoruz. Kısmetse artık, Allah'ım bize de nasip eder
Bütün testleri yaptırdım, herşey normal, hatta fazla iyi diyor doktor. Biliyorum tamamen kafaya takmamdan olmuyor ama ne yapayım bu benim karakterim, kontrol delisi kadının tekiyim
Hatta geçen ay halimi gören doktor, "eğer hemen şimdi hamilelik istiyorum diyorsan, psikolojim darmaduman oldu diyorsan hemen bir donraki dönemde gel tüp bebeğe başlıyalım ama benim uzman tavsiyemi istiyorsan yeni yıla kadar bekleyin" dedi. Neyse şimdi içini sıkmış olmıyım, kısacası bekle bekle davul oldum
Tutuyoruz kendimizi
okey Zaten hafta sonu yoğun geçer kendimi dinlemeye vakit bulamam ben, sen de eşinle dağıtırsın kafayı
Hem kayınvalidem olacak hem de kayınbiraderimin düğünü için bir kıyafet alayım diyorum
Alışveriş haftasonu
Canım ya ben bugün uydurladım yemeği valla, kıymalı ev makarnası yanında yeşil salata yaptım
En azından dışardan söylenen yemekten daha temiz sağlıklıdır