- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi prenses_0610
-
Allah Allah :18: Düzenli midir senin normalde adet tarihlerin Hilalcim? Başka bir rahatsızlık var mı pcos gibi :26: Şimdi "Kızım koş kan ver baktır hemen" diye gaz vermiş gibi de olmak istemiyorum. Evde hamilelik testi yaptın mı bu aralar? Dayanabilirsen pazartesine kadar dayanabilir misin (bu arada amma arka arkaya soru sıraladım ben böyle) çünkü yerleşmeden sonra beta HCG kanda yükselmeye başlıyor ya hani pazartesi ak koyun kara koyun net belli olmuş olur diye soruyorum tatlım? Bu aralarda kendine dikkat et yorma kendini, ağır kaldırma aman diyim
yok cok sukur pcos falan adetlerımde her ay 29 bılemedın 30 gunde bır olurum ama uc aydır 28 gunde gelıyordur. yanı ben pazartesı salı carsamba bekledım.
beklıycem elbette cunkı umutlanmak ıstemıyorum her defasında doktorumun o asık suratıyla gebelık yok demesınden bıktım . gercı nasıl beklıycem bende bılmıyorum ama ALLAHIM yardım eder bakalım belkı cok gecıkmelı gelır kırmızılar bılemem cok stres yapıyorum ya :) hayırlısı bakalım
acaba ıdrar baksam cıkar mı
herşeyin hayırlısı canım ben suandan ıtıbaren hıc dusunmek ıstemıyorum yoksa kafayı sıyırırım
erken gebelık testlerı eczanede oluyormu kı hıc haberım yok normalını bılıyorumda erkeni ?????neyse aksam ustu ekmek almaya falan cıkınca eczanenın onunden gecerm duruma gore soyleee bır bakarım ne var ne yok dıye
erken gebelık testi haaa :) kafama yattı sankım
Ben çoktan sıyırdım canımİki gün önce eşim hamile olduğumu görmüş rüyamda dün gece de ben gördüm Artık bilinçaltımı neylerle doldurduysam
Kendini tutabilrsen bekle yine canım bence. Hafta sonu da gezer dolaşır dağıtırız kafayı nasıl olsa. İki marka vardı yanlış hatırlamıyorsam Hilal'cim, Fortel ve Prediktör Early diye. Her ay farklı eczaneye gidiyorum ben utanıyorum iki ay üst üste gebelik testi isteyinceSen hangi şehirdesin canım bu arada?
Ben de öğlen gitmeye çalışıyorum eczaneye canım ki, hani kalabalık oluyor, araya kaynarım, bir daha aynı yere gitmem gerekirse beni hatırlamazlar diyeaynen canım ya bende utanıyorum alacagım zaman farklı yerlere gıdıyorum ıkı ay ust uste gıttıgımde salak gıbı yumuze bakıyorlar beyınıszler
valla benımde bılınc altımda neler neler var her gece nelerın hayalı kurarken uyuyakalıyorum anlatamam sana. ama napalım bacım elımızden bırsey gelmıyorkı bazıları fırtcıktı gıbı cocuk dogurur bızlerde o bırgunun gelmesını kac gozle beklıyoruz dıme ama :)
buarada ben aksamdan camasırlarımı makınaya attım sabahda calıstırdım sımdı korkuyorum ya bırsey olursa dıye ama mecburdum yıkamayatel tek cıkarıp camasır telıne asayım barı
İzmirdeyim ben ,ya sen?
bende aılenın sonuncusuyum ama gözbebeklerıyım Ablam da evlı benım ama onun tüpleri kapalı ıkı kere actılar yıne kapanıyor tup bebek denedıler olmadı .eşindende ayrıldı sımdı .annemlerde umudunu hep bana baglıyorlar gozlerımın ıcıne bakıyorlar bidenecik olsun dıye ama napım yaaa elımden gelmıyorkı keske benım elımde olsa ama Yüce RABBİM ne zaman nasıp ederse ozaman. birde benim BAbam 78 yasında ve cıddı hastalıklarla bogusuyor o da ılla ölmeden torun da torun dıye sayıklıyor cok uzuluyorum bazen ALLAHIM dıyorum ne olur babam gözlerını yummadan görsün torunyada en azından hamılelıgımı görsün belkı gozlerı acık gıtmez. durumu zaman zaman cok agırlasıyor belkı benımde yogun ıstemem bundan dolayıdır cunkı Annemle Babamı herpsınden önce Eşimi mutlu etmek ıstıyorum
Allahım baska zeval vermesın bu halımızede sukur ama ne bıleyım goruyorum hep bebeklerı hamışlerı nasıl ıcım gıdıyor anlatamam zaman zaman evde yastık koyuyorum karnıma yakısır mı dıye bakıyorum butun gun oyle gezıyorum evdedubble sıyırdım
benımde kayınvalıdem 75 yasında ,eşim en kucuklerı (38yasında) ama annesının gözbebeği o da .kayınvalıdemın 13 tane torunu olmasına rağmen hep derkı :senınkını gormeden Rabbım ölmeyı nasıp etmesın bırde onun mahallesınde bende sonra once evlenen gelınler hep dogurdu ahhhh ahhhh yaraaaam içerdeeen yaram içerdeeeennnne edecuuuk böyle .
bende dun o akıntıyı gorunce dedım kırmızılar gelıyor hemen temızlık yaptım banyoyu falan sıldım bır tek mutfagı bugune bıraktım onuda mecburen yavas yavas temızlıycem zaten cok kırlı degıl bulasıklarım flaan var. bırde mıllet hamıle kalır anaları danaları ev işini görür ben garıbım burlardaAnnem Ablam Almanyada ha deyınce gelınmıyor. kaynamam hasta kendıne bakamıyor gelsın bana yardım etsın 3 tane görümcem var hepsı 50-55 yaslarında ya kalp hastası buyuklerı kanser. anlıycan kendı kendıme bakmak zorundayım o yuzden mecburen evımın ısını ben yapmak zorundayım. ıkı sılıyorum 10 dakıka uzanıyorum bole bole bıtcen ınsallah DDDDDDDDDDDD
yaa işte boyle yukarı baksam bıyık aşağı baksam sakal :) ALLAHım sen koru dıyorum Ondan baska yardım edecek kımse yok Eşim sağ olsun aksamları işlerime yardım eder .aynen benımkısıde oyle bakıyor gozlerım şişmiş hadı kalk dıyor cıkalım hava alalım hadı bırde cıkınca hamişleri goruyorum gene zılrıyorumgulsem mı aglasammı bılmıyorum
ablamla benım aramda 1 yas var annem ablamdan sonra hemen hamıle kalmısmıllet neder elalem ne der dıye cekınmıs benı dusurmek ıcın 5 tane gripin içmiş. sırtına abımı ablamı kucagına bırde dıger elımle sehpa aldım kosturdum durdum dıyor evde yataklarda zıpadım dıyor ama gene düşmemişim herhalde dıyorum bu İnadım benım ondan ileri geliyor. İnşallah bızımde bebişlerimiz bizleri gıbı ınatcı olurlarda tutunup hemencıcık kucagımıza gelırler.
bende az once Ocağı ovarken dedım kendı kendıme amaaaaan olcaksa zaten olur olmucaksada dunyanın sonu degıl dedım.
az kaldı zaten işim bıter bırazdan :) sende al gümüşlüğünü ov vakıt geçer kız :))))))
Allah'tan şanslıyız eşlerimizden yanaBenim çok hoşuma gidiyor hamile görmek umutlanıyorum içimden.
Bizdeki de ne inatmış yahuÜstüne üstlük ben 9 ay 10 günün üstüne 11. gün doğmuşum, resmen ayak diremem o zamandan başlamış.
Bak ben de geldim şimdi gaza, girişeyim en iyisi bir mutfağa :)) lavabo fırın ocak ovsam 1 buçuk saat geçer; sonra bir türk kahvesi yapar keyif yaparım
vallahı ben yavas yavas yaptım :) bak saatı 3,5 yapmısımohhhhhh afıyet olsun .bende severım türk kahvesinide tek başına zevk almıyorum . vallahı ben gorunce hem uzuluyorum hemde onlar adına sevınıyorum,ne kadar şanslısınız dıyorum ıcımden bebişleriniz yolda .hemen ıcımden dua okurum onlara nazar değmesin dıye darısıda bızlerın basına olsun dıye yemek ne pişirsem acaba :) bırde o var dahaaaaaa
Kolayladım baya ben de isi, bir mikrodalganın içi kaldıYemek? Anam unuttum ben onu Kahvaltı mı hazırlasak acaba? Eşin sorun yapmaz herhalde di mi? Ya da çorba salata :44: ya da domatesli makarna salata
yok yok çok anlayışlıdır Eşim sağ olsun ne koysam yer :) ama ben taze fasulye pilav yaptımALLAH ne verdiyese o derim ben o da tamam hayatım der (başka çaresi yok ki)
seninki yapar mı?
buarada galiba hastalanıcam ben
E kızım sen halletmişsin yine yemeği, fasülye pilav daha noolsunYok benim eşim de gıkını çıkartmaz, hatta bazen "ben bugün yemek falan yapmadım" derim, o da "sorun değil" diyip kalkar ya kendi tost yapar, ya yumurta bişey; hatta bana da pişirir Evlenmeden önce yemek seçermiş, şimdi önüne ne koysam kereviz, bamya, pırasa hiç ayırmıyor Valla düşündüm de yine iyi kahrımı çekiyor.
Nooldu tatlım, karın ağrısı mı var, nerden anladın? :18: Değildir belki ya, hemen kötü düşünme. Hem öyle 1 gün gelip kesilip sonra tekrar gelir mi ki?
ne bıleyım kasık agrım var gıbı sankı ayakta durunca uzanınca gecıyor gıbı galıbasankı hemencıcık gelıvercekmıs gıbı bır hıs oluyor ıcımde. bılmıyorum kı bacım dün gelen o akıntı neydı .adet kanamasıysa nıye dunden bu yana tık yok . kız bız sıyırdık ya belkı adet kanamalarımız da sıyırmışdır test yapayım dıyorum sonra bosver hılal dıyorum nasıl olsa negatıv cıkacak .sonra ya varsa düşüyorsa dıyorum ....allak bullak oldum
buarada sen kac yıllık evlısın yas kac İsmin ne? bunları daha once sormusmuydum ????? sorduysam kusura bakma
Canım, ikimiz de birbirimizi engelleyelim haftaya kadar tutalım birbirimizi derim ben:13: Dananın kuyruğu kopar zaten kopacaksa o vakte kadar. Düşük falan aklına getirme, düşüyor olsaydı kanama devam ederdi tatlım, ya da ağrısı krampı olurdu. Yok öyle şeyler, uzaklaştırıyoruz hemen zihnimizden
Benim ismim Hande32 yaşım biticek inşallah Kasım'da, evliliğim de 3buçuk seneye yaklaştı. :) İstanbul'da yaşadığımı söylemiştim. (Aman ne kusura bakıcam zaten, sormuş olsan ne olacak ) Sen kaç yaşındasın canım, senin ne kadar oldu evlilik?
Canım, ikimiz de birbirimizi engelleyelim haftaya kadar tutalım birbirimizi derim ben:13: Dananın kuyruğu kopar zaten kopacaksa o vakte kadar. Düşük falan aklına getirme, düşüyor olsaydı kanama devam ederdi tatlım, ya da ağrısı krampı olurdu. Yok öyle şeyler, uzaklaştırıyoruz hemen zihnimizden
Benim ismim Hande32 yaşım biticek inşallah Kasım'da, evliliğim de 3buçuk seneye yaklaştı. :) İstanbul'da yaşadığımı söylemiştim. (Aman ne kusura bakıcam zaten, sormuş olsan ne olacak ) Sen kaç yaşındasın canım, senin ne kadar oldu evlilik?
ay kusura bakma ya ekmek almaya cıktım hadı ordan bankayagectım 5 dakıka :) eve geldım Duş aldım .beklettim.
bende 28,5 yasındayım3 yıl olcak benımde ekimde(2) ılk gunden bu yana hııııc korunmadık nasıp degılmıskı henuz olmadı.
eveeet uzaklastırrrrrıyoruuuuuuuuummm..gittiiii.
tamam Handecim tutalım kendımızı dediğin gibi adet olacaksak zaten olacak dıme ama bunun kaçarı yok. anlaştık .naptın kız yemek????
bekleye bekleye ağac oldun dıme en sonunda çıkma kararı aldınhadı ıyı aksamlar Handecim afiyet olsun şimdiden. bende cıkayım barı yarın nasıpse yıne ben buralardayım.
İlk gelen mesaj atsın
Güzel sohbetin için çoook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?