Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gölge gibi var sanırım hemen kan verin gönlünüzce olsun inşallahNormal kaset test 2 ci dkkada gördüm hanımlar sizde bi bakın
Ay inşallah teşekkür ederim sanırım idrardan dolayı daha silk çıktı çünkü afedersn çok açıktı rengi çıkmaz dedim :)Gölge gibi var sanırım hemen kan verin gönlünüzce olsun inşallah![]()
2-3 saat fazla sıvı tüketmeden yapın koyulaşma olursa tamamdırAy inşallah teşekkür ederim sanırım idrardan dolayı daha silk çıktı çünkü afedersn çok açıktı rengi çıkmaz dedim :)
LaboquickEvet bende gördüm çizgiyi markası neydi![]()
Laboquick
Benimde bu testti bu şekilde silik öğrenmiştim hamileligimiLaboquick
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaLaboquick
Merhaba pozitif hamileyimMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Bende regl günü silik çizgiyle öğrendim bu testteLaboquick
Hayırlı olsunMerhaba pozitif hamileyim![]()
Nİmo Marka hemen çıktı. Silik çizgi bat yarın sizce varmı kan verdim bekliyorumBende regl günü silik çizgiyle öğrendim bu testte![]()
Var bence.Nİmo Marka hemen çıktı. Silik çizgi bat yarın sizce varmı kan verdim bekliyorum
Hayırlı oldun benim testimede yorum yapar mısınız lütfen kaç defa attım hiç yorum gelmediHayırlı olsun![]()
Sizin çizgi benimkinden çok daha net ben olduğunu düşünüyorum bebişinNİmo Marka hemen çıktı. Silik çizgi bat yarın sizce varmı kan verdim bekliyorum
Ya inş cnm teşekkür ederim bklm 5 de çıkacak sonucum bekliyorum merakla yumurtlama takibi yapmıştım tutmuştur hayırlısı ileSizin çizgi benimkinden çok daha net ben olduğunu düşünüyorum bebişin![]()
Maalesef kan sonucum negatif çok şaşırdım 2.00 çıktıVar bence.. Kan sonucunu hemen bizimle paylaş. Ben 1 gün regl gecikmesiyle 76 çıkmıştı beta
Bende çok şaşırdım şuan gerçekten. Acaba kimyasal mı olduMaalesef kan sonucum negatif çok şaşırdım 2.00 çıktı![]()