Gelinlik Modelleri kızlar bi bakarmısınız..... lutfen :D

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
kızlar gelınlıgımı dıktırcem de nasıl dıktırcem model gosterebılırmısınız rıca etsem kabarık gelınlık olursa kıralık olcak gelınlık bugun gıttık konustuk bana gore dıkılecekmıs arastıoruz bı yandan da bana bı kac model gosterırsenız sevınırım tskler sımdıden

canım benım bazı gelınlıklere bakıoruz gercekten cok gusel oluor denedıkten sonra ustte daha farklı oluor yanı resımlen olacak iş deil ama bana sorarasan ask ı memnu dakı nıhalın gelınlıgı cok ama cok gusel ona benze olabılır
yada cok kılolu ve gogus kısmnda pek yoksa straples dusunebılırsın
ınşşşş istedıgın gıbı guzl bır gelınlıklen gusel bır gelın olursun

kılolu deılımde zayıfladım baya goguslerım kucuk
nıhalın gelınlıgını begenmedım kabarık gelınlıgı daha cok bakıorum işte dıktırcegım ıcın bana gore gelınlık olmaz buyuk geldı gozume benım boyum 1,55 onun ıcın

tsk ederim ins guzel gelın olurum ben ıkı kere gırcegım ıcın nıkahda sorunum yok kanal vercek gelınlıgı sonra gerı alcaklar vermeseler gelınlık almam da ama gelınlık alıoruz kıralık olarak

canım sen izdavacta evlenecektin deilmi daha bulamadın mı gelinlik bence gidip moda evlerinde dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…