kızlar bi bakar misiniz

Benim kardesimde bu kış aynı şikayetleri yasadi .ilk önce böbrek taş var dediler.ağrıları gecmeyince genel cerrahiye gitti cesitli tetkiklerden sonra dalakta tümör teşhisin koyuldu.geçen hafta ameliyat oldu dalak timor ve pankirastin üçte biri alındı.sizi korkutmak istemem ama acilde anlamıyorlar yada bi agri kesiciyle gönderiyorlar bi doktora randevu alıp dogru düzgün tetkiklerinizi yaptırın belki sizinde önemli bi hastaliginiz vardır ihmal etmeyin

Hic yardimci olmuyorlar igne yapin diyip yolluyolar bu kadar sorumsuzluk olmaz.

benim rahmetli annem ilk kalp krizi geçirdiğinde anneme iğne yapıp gönderdiler ve sol kolu ağrıyordu kalp krizinin en belirgin belirtisi, ertesi gün yetişmeseydik annemi ilk kalp krizinde kaynedicektik, sakın acillere güvenme benden sana tavsiye, randevunu al uzmanına git

Kardesimdeki tümör teşhisi konulmadan önce acildeki doktorlar bel fıtığı apandist bobrekte taş bunları söyleyip gönderdiler.genel cerrahiye randevu al sakin vakit kaybetme.kıza her gitmesinde değişik hastalık söylediler sonuç dalak alındı çok büyük bi ameliyatla.endoskopidende korkma onu benim annem yaptirdiysa herkes yaptirir

Merhaba.konuyu acali çok olmus ama benimde üç haftadir ağrım var..dalakra tümöru endoskopi ile mi teşhis ettilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…