Sanırım hep acile gitmissiniz acil doktorları önemli rahatsızlıkları cozemiyor malesef
Sanırım hep acile gitmissiniz acil doktorları önemli rahatsızlıkları cozemiyor malesef
Oyle rahatsiz edecek seyler yemedim ben zaten et yemiyorum. Zehirlenme olasiligim oldugunuda sanmiyorum bu kadar kusma ve ishale atmistim coktan. Ama bu oyle degil midem cok kotu. Cekiliyor sanki agzima geliyorDün mide şikayetiyle acile gittim. Bu 3. Gidişim farklı zamanlarda tabi. Sürekli kusma isteği, ağzın su ile dolması, mideye karına giren kramplar, halsizlik ve bayıldım bayılacağım hissi vardı. Hatta nerdeyse ayakta bayıldım diyebilirim hemen topladım kendimi tabi yere düşmeden önce. Dün ve bugün bir şey yiyemedim iştahım tamamen kpandı. Acilde bana ipne vurdular, 4 tane ilaç yazdılar. Biri çok ani mide spazmı halinde alınıyor. Onu içtim rahatladım açıkçası tabi ağrım oldu ama hafifledi ilaçları içtikçe. Şu an sadece iştahım yok su bile içmiyorum kapandı sanki midem.
Rahatsızlanmdan önce ne yedin?
Endoskopidende cok korkuyorumCanım aynı şeyler bende de var. Endoskopi olman gerekiyor. Reflü veya gastrit teşhişi konulabilir.
Geçmiş olsun
Endoskopiye nasil girdiniz.ben cok korkuyorumÖncelikle geçmiş olsun. Aynı şikayetlerden dahiliyeye gittim sonuç alamayınca Gastroenterolojiye yönlendirildim. Yapılan endoskopi sonucu gastrit ve reflü olduğum anlaşıldı. Dahiliyeden sonuç alamazsanız muhakkak Gastroenterolojiye görünün.
Endoskopi sıkıntılı bir durum ama özel hastahanelerde uyutarakta bu işlemi yapıyorlar artık.Endoskopiye nasil girdiniz.ben cok korkuyorum
Endoskopidende cok korkuyorum