- Konu Sahibi thichquang
-
Kesinlikle haklisiniz ama gönül ferman dinlemedi isteamiin insallah insallah benimledir bebegim
Daha önce yaptığın markalarla aynimi cnm testinKızlar tekrar idrar testi yaptım silik çizgi falan görünmüyor şimdikan değerimi tekrar ölçtürsem mi bugün çok mu erken yarını mı beklemeliyim?
5 dk beklwyKızlar tekrar idrar testi yaptım silik çizgi falan görünmüyor şimdikan değerimi tekrar ölçtürsem mi bugün çok mu erken yarını mı beklemeliyim?
Canim bu mesaji yazdigimda 2 dk gecmisti 5 dk sonra baktigimda yine silik cizgi gordum. Ayniydi markasi evet laboquick sonra bebetime yaptim onda da silik cizgi gordum. Valla nasip olursa ilk gebeligim olacak cok heyecanli bi surecmis. Allah tamamina erdirsin insallah once herkesin sonra benim.Daha önce yaptığın markalarla aynimi cnm testin
Resim varsa atsana cnm bende iki kere test yaptım ikiside silik çıktı dün kan verdim bugün öğleden sonra cikicak sonuç5 dk beklwy
Canim bu mesaji yazdigimda 2 dk gecmisti 5 dk sonra baktigimda yine silik cizgi gordum. Ayniydi markasi evet laboquick sonra bebetime yaptim onda da silik cizgi gordum. Valla nasip olursa ilk gebeligim olacak cok heyecanli bi surecmis. Allah tamamina erdirsin insallah once herkesin sonra benim.
Hayalet cizginin bi tık koyusu canım cıplak gözle görünüyor fotoda pek belli olmuyor. Insallah senin degerin daha yuksek cikar sen de degerini paylas olur mu. Rabbim hayirla ilerletsin insallahResim varsa atsana cnm bende iki kere test yaptım ikiside silik çıktı dün kan verdim bugün öğleden sonra cikicak sonuç
merhaba5 dk beklwy
Canim bu mesaji yazdigimda 2 dk gecmisti 5 dk sonra baktigimda yine silik cizgi gordum. Ayniydi markasi evet laboquick sonra bebetime yaptim onda da silik cizgi gordum. Valla nasip olursa ilk gebeligim olacak cok heyecanli bi surecmis. Allah tamamina erdirsin insallah once herkesin sonra benim.
Benimde aynı fotoda çıkmayan ama çıplak gözle net görülen hayalet çizgi vardı ayy inşallah ikimizde hamisizdir öğleden sonra cikicak sonuç e nabizdan bakicam paylaşırım burdandaHayalet cizginin bi tık koyusu canım cıplak gözle görünüyor fotoda pek belli olmuyor. Insallah senin degerin daha yuksek cikar sen de degerini paylas olur mu. Rabbim hayirla ilerletsin insallah
Aminn inşallah. Ben kan testinde öğrenmeden bi gün once sabah bulantisi yasadim hatta aksaminda istifra ettim. Senin kimyasallarda bu belirti olmuş muydu? Hala ara ara bulantım oluyor. Insallah sagliklidir bebegim benimledir. Allahim isteyen herkese nasip etsinmerhaba
3-4 kere kimyasal gebelik yaşamış ve erken test yaptıgı için farketmiş biri olarak.
hatta en sonuncuyu geçen ay yaşadım regle 3 kala 32 çıktı beta hcg 2 gün sonra 40 olmuştu 2 gün sonra 12 ye düştü sonra zaten adet oldum.
ama forumda değeri çok minik çıkıp sağlıkla büyüyen bebişler var :)
yani nöemli olan değerin küçük olması değil artması :)
kimyasal ihtimalini aklınızda bulundurun üzülmemek adına
ama inşallah çok çok sağlıklıdır ve testi tekrarlayınca 2-3 kat artmış olur değeriniz
Peki adetin gecti mi canim yoksa oncesinde mi ogrendin benim gibiBenimde aynı fotoda çıkmayan ama çıplak gözle net görülen hayalet çizgi vardı ayy inşallah ikimizde hamisizdir öğleden sonra cikicak sonuç e nabizdan bakicam paylaşırım burdanda
Yok cnm adetim geçti hemde baya geçti ben nisanın 2 sinde düşük yaptım 5 haftalikti gelişmemiş dedi doktor ozamandan beri adet olmadım yarın 40 gün olucak dün kan verdim işte bekliyorum ne zaman yumutladigimi da bilmediğim için belki geç döllenme olmuştur diyorum bı umut işte bugün belli olucak bakalımPeki adetin gecti mi canim yoksa oncesinde mi ogrendin benim gibi
Hakkında hayırlısı olsun insallah. Haberdar et bizi deYok cnm adetim geçti hemde baya geçti ben nisanın 2 sinde düşük yaptım 5 haftalikti gelişmemiş dedi doktor ozamandan beri adet olmadım yarın 40 gün olucak dün kan verdim işte bekliyorum ne zaman yumutladigimi da bilmediğim için belki geç döllenme olmuştur diyorum bı umut işte bugün belli olucak bakalım
Olur cnm yazarım mutlakaHakkında hayırlısı olsun insallah. Haberdar et bizi de
olmuştu ara sıra ama istifra etcek kadar değil :)Aminn inşallah. Ben kan testinde öğrenmeden bi gün once sabah bulantisi yasadim hatta aksaminda istifra ettim. Senin kimyasallarda bu belirti olmuş muydu? Hala ara ara bulantım oluyor. Insallah sagliklidir bebegim benimledir. Allahim isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim inşallahHamileyim kizlar sonuç 16 çıktı pazartesi tekrar kan vericem inşallah yükselir değerim
Ayyy zaten yazmissin kafam o kadar dalgin sordugum soruyu tekrar soruyorumÇok sevindim inşallahgecikmen var mıydı canım? Allah sağlıkla ilerletsin insallah. Ben de yarın özelde kan vericem 48 saat doluyor bakalım kısmet
Olsun cnm önemli değil :) bu akşam Kur'an okuyup dua edicem senin içinde edicem canım rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi bize bağışlar inşallahAyyy zaten yazmissin kafam o kadar dalgin sordugum soruyu tekrar soruyorum
Allah razi olsun canım ben de senin icin edicem. Insallah guzel neticelenirOlsun cnm önemli değil :) bu akşam Kur'an okuyup dua edicem senin içinde edicem canım rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi bize bağışlar inşallah
İnşallah cnm ben pazartesiye kadar nasıl sabredicem onu düşünüyorum sende yarın sonucu yaz mutlaka bekliyorumAllah razi olsun canım ben de senin icin edicem. Insallah guzel neticelenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?