Kızlar bi bakar mısınız

thichquang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
1.233
1.392
133
35
Selam kızlar. Direk konuya giriyorum. Sat 12 nisan Bat 12 mayıs. Tam 3 gün var adetime. Ama dayanamadım ve idrar testi yaptım hem de 3 tane 3 ünde de silik çizgiyi görünce kan verdim. Değerim 12.8 cıktı. Doktor temkinli konuştu. Açıkcası moralim bozuldu biraz. Benimle aynı durumu yaşayıp gebeliği sağlıkla ilerleyen var mı? İnşallah dileyen herkes mutlu haberi alır

Eklentiler

• 15574155146321386908391968088624.jpg
    177,2 KB · Görüntüleme: 130
Bildiğim kadarıyla hamilelik değeri görünüyor. Ama kimyasal olma ihtimalini de forumda görüyoruz. 2 günde bir testi tekrarlayıp artış var mı bakın bolca dua edin Allah gönlünüze göre versin

Bildiğim kadarıyla hamilelik değeri görünüyor. Ama kimyasal olma ihtimalini de forumda görüyoruz. 2 günde bir testi tekrarlayıp artış var mı bakın bolca dua edin Allah gönlünüze göre versin
Amin tesekkur ederim. Beklicez artık hayırlısı olsun tüm dileyenler ve benim için inşallah

ben varim.
regle 4gun kala kanda 18cikti. 2 gun sonra 95 e yukseldi. simdi kizimi bekliyorum

Gebelik var gibi ama değer düşük olduğu için temkinli konuşmuştur çok erken henüz siz hiç canınızı sıkmayın 2 gün daha dişinizi sıkın:))) değer yükselirse 90 /100 ler de olursa net konuşacaktır dr.

Insallah erken ögrenmek de bu acidan pek iyi degilmis merakima yenildim. Simdi 2 gun nasil gececek bakalim

Çok acelecü davranıp daha bat geçmeden yapılmaması lazım testlerin değer düşük ama bebek var gibi doktor kimyasal gebelik ya da düşük olabilir ihtimalini düşünmüş.. İnşallah değerlerin düzenli artar sağlıkla ilerler hamileliğin

Kesinlikle haklisiniz ama gönül ferman dinlemedi iste amiin insallah insallah benimledir bebegim

Kesinlikle haklisiniz ama gönül ferman dinlemedi iste amiin insallah insallah benimledir bebegim
Ben adetin geciktiği 6.gün idrar testi yaptık elhamdülillah 1 sn bile geçmedi 2 çizgi çıktı
Beklemeye değer inanın
Böyle acabalara kalmıyorsunuz

Arkadaşım aynı nı yaşadı 12 değerle başladı şimdi kızı 6aylik oldu :) 2gunde bir tekrarla Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin

Canim biraz erken olduğu için boyle olmuştur adetini bir kaç gün geçince tekrar yaptir derim hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…