- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- Konu Sahibi thichquang
-
Bildiğim kadarıyla hamilelik değeri görünüyor. Ama kimyasal olma ihtimalini de forumda görüyoruz. 2 günde bir testi tekrarlayıp artış var mı bakın bolca dua edin Allah gönlünüze göre versinSelam kızlar. Direk konuya giriyorum. Sat 12 nisan Bat 12 mayıs. Tam 3 gün var adetime. Ama dayanamadım ve idrar testi yaptım hem de 3 tane3 ünde de silik çizgiyi görünce kan verdim. Değerim 12.8 cıktı. Doktor temkinli konuştu. Açıkcası moralim bozuldu biraz. Benimle aynı durumu yaşayıp gebeliği sağlıkla ilerleyen var mı? İnşallah dileyen herkes mutlu haberi alır
Amin tesekkur ederim. Beklicez artık hayırlısı olsun tüm dileyenler ve benim için inşallahBildiğim kadarıyla hamilelik değeri görünüyor. Ama kimyasal olma ihtimalini de forumda görüyoruz. 2 günde bir testi tekrarlayıp artış var mı bakın bolca dua edin Allah gönlünüze göre versin
Amin inşallah sonuç ne olursa olsun üzülmeyin iyiye yoralım nasipte varsa zaten olur. Sonucu da öğrenince paylaşın lütfenAmin tesekkur ederim. Beklicez artık hayırlısı olsun tüm dileyenler ve benim için inşallah
Maşallah bana da dua edin inşallah iyi neticelenirben varim.
regle 4gun kala kanda 18cikti. 2 gun sonra 95 e yukseldi. simdi kizimi bekliyorum
amin tesekkur ederim.Maşallah bana da dua edin inşallah iyi neticelenirRabbim sizi de bie avazda kurtarsın inşallah
27 yada 28 nisan olmali cunku ovulasyon yaptigimda koyu cizgileri bu tarihlerde yakalamistim sonrasi siliklesmistiYumurtlama ne zamandı biliyomusnz
Insallah erken ögrenmek de bu acidan pek iyi degilmisGebelik var gibi ama değer düşük olduğu için temkinli konuşmuştur çok erken henüz siz hiç canınızı sıkmayın 2 gün daha dişinizi sıkın:))) değer yükselirse 90 /100 ler de olursa net konuşacaktır dr.
Kesinlikle haklisiniz ama gönül ferman dinlemedi isteÇok acelecü davranıp daha bat geçmeden yapılmaması lazım testlerindeğer düşük ama bebek var gibi doktor kimyasal gebelik ya da düşük olabilir ihtimalini düşünmüş.. İnşallah değerlerin düzenli artar sağlıkla ilerler hamileliğin
Ben adetin geciktiği 6.gün idrar testi yaptık elhamdülillah 1 sn bile geçmedi 2 çizgi çıktıKesinlikle haklisiniz ama gönül ferman dinlemedi isteamiin insallah insallah benimledir bebegim
Aminn inşallah isteyen herkese ve bana da inşallahArkadaşım aynı nı yaşadı 12 değerle başladı şimdi kızı 6aylik oldu :) 2gunde bir tekrarla Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Canim biraz erken olduğu için boyle olmuştur adetini bir kaç gün geçince tekrar yaptir derim hayırlısı herşeyinSelam kızlar. Direk konuya giriyorum. Sat 12 nisan Bat 12 mayıs. Tam 3 gün var adetime. Ama dayanamadım ve idrar testi yaptım hem de 3 tane3 ünde de silik çizgiyi görünce kan verdim. Değerim 12.8 cıktı. Doktor temkinli konuştu. Açıkcası moralim bozuldu biraz. Benimle aynı durumu yaşayıp gebeliği sağlıkla ilerleyen var mı? İnşallah dileyen herkes mutlu haberi alır
İnşallah sağlıkla ilerlesinInsallah erken ögrenmek de bu acidan pek iyi degilmismerakima yenildim. Simdi 2 gun nasil gececek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?