• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakar mısınız

Yarın gitmekten vazgectim özeldeki doktor gecikmen olunca kan alalım gereksiz stres yapma dedi😞 anlican ben de ptesini bekliyorum. Bat bu pazar cunku
Olsun cnm bu kadar bekledik 2 gün daha bekleriz sıkma canını en azından umudumuz var rabbim yuzumuzu güldürür inşallah

Ayyy bak bunlari duyunca daha da umutlaniyor insan. Allah tamamina erdirsin seninl canim insallah darisi bizlere olsun🤗 cifter cifter artsin degerlerimiz insallah😁
Amin canım benim hiç stres yapma 48 saatte bir kanda takip et, Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz

Kızlar merhaba. Doktordan geliyorum. Betahcg 7.15 e geriledi. Dr adetin gecikirse tekrarla testi gecikmezse biyokimyasal gebelik dedi. 😒

Cok üzüldüm cnm rabbim yardımcın olsun üzme kendini belki kimyasal değildir bol bol dua et
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı..Allahtan gelen kabulüm teslimiyet içinde bekliyorum. Hala adet olmadım. Doktor dün laboratuardaki alet farkı da olabilir adetin gecikirse testi tekrarla dedi. Ilkini devlet hastanesinde ikincisini özelde ölçtürdüm çünkü. Hiç böyle bi durum yaşayan oldu mu? Sonrasında gebelik teşhisi konan oldu mu?

Selam kızlar. Direk konuya giriyorum. Sat 12 nisan Bat 12 mayıs. Tam 3 gün var adetime. Ama dayanamadım ve idrar testi yaptım hem de 3 tane🤓 3 ünde de silik çizgiyi görünce kan verdim. Değerim 12.8 cıktı. Doktor temkinli konuştu. Açıkcası moralim bozuldu biraz. Benimle aynı durumu yaşayıp gebeliği sağlıkla ilerleyen var mı? İnşallah dileyen herkes mutlu haberi alır 🤲
Anneler gününüz kutlu olsun 👏🏼 hayırlı olsun 😍 Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Canım üstteki mesajları gözden kaçırdın sanırım. Kimyasal gebelik geçiriyorum. Ama yine de tesekkur ederim💓
Yaa kendimi kötü hissettim şimdi. Kusura bakmayın.
Anneler gününüz yine de kutlu olsun çünkü sadece doğurmak değil bu isteği bu şefkati yüreğinde barindiranlar da ANNEDİR.
Rabbim inşallah meleğinizi de nasip edip icinizdeki bu duyguyu bütünler 🙏🏻

Yaa kendimi kötü hissettim şimdi. Kusura bakmayın.
Anneler gününüz yine de kutlu olsun çünkü sadece doğurmak değil bu isteği bu şefkati yüreğinde barindiranlar da ANNEDİR.
Rabbim inşallah meleğinizi de nasip edip icinizdeki bu duyguyu bütünler 🙏🏻
İnşallah hayırlısı deger dustu adeti bekliyorum gunum bugun ama gelen giden yok😒

Back