• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar Bi bakar Mısınız

Yarın yapıcam eğer üstüne görme ise pozitif değilse negatif mi cıkıyor cevabınız icib teşekkür ederim cok durgunum umarım değildir vajinama bosalmadı su güne kadar bile böyle bişey Nasıl mümkün olur anlamıyorum ayın 6 sında oldugum adetim gayet yogundu pedimden bile taşıyordu bu üstüne görme olamaz herhalde adetim 10 nunda bitti 11 18 21 25 yasadık tekrardan ama hiö birinde vajinama bosalma olmadı
Yarın yapacağın teste tamamen güvenme mayıs 20 gibi mutlaka test yap dediğim gibi 21 gün sonra çıkıyor ki %100 degil ben 3 aydır yapiyorum güvenmiyorum testlere .. geç kalma öğrenmek için 12 hafta olmada mutlaka öğren . Sonrasında sana da yazık olur

Yarın yapacağın teste tamamen güvenme mayıs 20 gibi mutlaka test yap dediğim gibi 21 gün sonra çıkıyor ki %100 degil ben 3 aydır yapiyorum güvenmiyorum testlere .. geç kalma öğrenmek için 12 hafta olmada mutlaka öğren . Sonrasında sana da yazık olur
o zamana kadar umarım kafayı yemem

o zaman 6 nisanda oldugum normal adetti değil mi eğer öyle bişey varsa mayıs 20 cok gec olmaz

Ikinizde onu yapacak insanlar deglsiniz ama yapiyosunuz? Yani yapacak insanlarsiniz demek oluyo buda. Gozun aydin yerlesme kanaman gerceklesmis. Bebegin karninda. Erkek arkadasnla kayitsiz bi sekilde dogurur buyutursunuz 20 yasina gelincede kendine bi kimlik cikarir.
Alemsin ya 20 yaşında olduğunu nerden biliyorsun :KK48: burdakiler tam Prof olmuş yahu.. keşke önceden üye olaydım :KK70:

Alemsin ya 20 yaşında olduğunu nerden biliyorsun :KK48: burdakiler tam Prof olmuş yahu.. keşke önceden üye olaydım :KK70:
Burdakiler prof mu bilmemde okumadan yorum yazan cok :) 20 yasinda oldugunu bilmiyorum. Benm 20 yasinda diye bahsettigim dogacak olan cocuk. Yani 20 yasina gelince kendi kimlik cikarir dedim, arkadas hastanede kayit cikmasindan korkuyomusta :) hastanedeki kayittan korkan gzlice dogurur bi kenara birakir. Haberlerde cok izliyoruz boyleleri :)

Burdakiler prof mu bilmemde okumadan yorum yazan cok :) 20 yasinda oldugunu bilmiyorum. Benm 20 yasinda diye bahsettigim dogacak olan cocuk. Yani 20 yasina gelince kendi kimlik cikarir dedim, arkadas hastanede kayit cikmasindan korkuyomusta :) hastanedeki kayittan korkan gzlice dogurur bi kenara birakir. Haberlerde cok izliyoruz boyleleri :)
Ya da sizin gibi zihniyetler yüzünden morgta alır anası hamile olduğu haberini kızının . Hepiniz muslumansiniz da bacak arasında ki namus değil .. önce insani özellikleri sığdırıp o kurumuş kalplerinize

Ya da sizin gibi zihniyetler yüzünden morgta alır anası hamile olduğu haberini kızının . Hepiniz muslumansiniz da bacak arasında ki namus değil .. önce insani özellikleri sığdırıp o kurumuş kalplerinize
Anlamadim bizim gibi zihniyetler mi kotu yoksa evlenmeden bebek yapanlarin zihniyetleri mi? Yoksa bebegi olup onu aldirip katillikten farki olmayan insanlarin mi zihniyeti kotu ? Dogru diyosun namus bacak arasinda degildir. Herkes boyle der zaten ama nedense hep namus bacak arasinda aranir. Bu kadin veya erkek icin dgismez bisey cnim malesef.

Pardon canım yanlış anlamışım:))) aynen valla haklısın..

Madem namus bacak arasında değil niye korka korka burda gizlice insanlara hamile miyim diye kafa ütülüyorsun.. git anana babana nur topunu gibi torununuz geliyor de :))))

Back