• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme lekesi olabilir mi? Bi bakar mısınız kızlar ?

kızlar merhaba bende birşey ssormak istiyorum bugün itibariyla reglime 3 gün var reglime 6 gün kala yani salı günü gün içerisinde bir kez ve akşam saatlerind bir kez sol kasığımda bir batma oldu ve acayip canım yandı ertesi gün yani adaetime 5 gün kala akşam üzeri adet olcakmışım gibi belim ağrıdı lavaboya gittim ve sadece peçeteye silince gelen 2-3 damla bir kan gördüm belli belirsiz iğne deliği kadar erken adet oldum sandım ama hala gelen giden yok yerleşme mi acaba diyorum ama umutlanmak istemiyorum test alıp yarın sabah yapsam çıkarmı acaba tatile gidicez eger varsa öğrenip ona göre dikkat etmmek istiyorum:dua:o_O

Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?

Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?
Hamilesin bence... son durum nedir gittin mi

Evet gttim yumurtan çatlamış büyük ihtimal bir sorun yok adet olmazsan bthcg ne bakarz dedi usg de her hangi bir sorun görülmedi
O nasıl şey ya kan testi yapmaları lazımdı varsayımsal konuşmuşlar arkadaşım sen 5 gün sonra bir test al yap evde sonra da kan testi yaptır

Ama hâlâ ağrım var anlamadım moralimi çok bozuyu bu durum
Erken daha idrarda hemen çıkmaz reglden bir iki gün önce belki pozitif çıkar genelde geçince çıkar idrarda ya da beklenen regl gününde doktorun işine gelmemiş test yapmadan net konuşamaz haberlerini bekliyorum sen test yap adetin gelmezse

Erken daha idrarda hemen çıkmaz reglden bir iki gün önce belki pozitif çıkar genelde geçince çıkar idrarda ya da beklenen regl gününde doktorun işine gelmemiş test yapmadan net konuşamaz haberlerini bekliyorum sen test yap adetin gelmezse
Ben dayanamayıp gece kan verdim idrar değil

Ben dayanamayıp gece kan verdim idrar değil
Sen regl geçmesini bekle o zaman yapılan kanda daha kesin çıkar
gece negatif çıktı adetim geçse bile pozitf çıkma ihtimali var mı bilmiyorum ama adet olcakmışım gibi ağrılarım var adetimede daha var anlam veremiyorum bi yumurta çatlaması böyle ağrı mı yapar offf :(

gece negatif çıktı adetim geçse bile pozitf çıkma ihtimali var mı bilmiyorum ama adet olcakmışım gibi ağrılarım var adetimede daha var anlam veremiyorum bi yumurta çatlaması böyle ağrı mı yapar offf :KK43:
Yumurta çatlaması birkaç saatlik ağrıya sebep olur sadece o da o gün içinde. Negatif çıkması doğal çünkü daha regl olmana var regl gününde olmazsan hemen idrar testi yap ve kan testi yaptır hamile olabilirsin de

Yumurta çatlaması birkaç saatlik ağrıya sebep olur sadece o da o gün içinde. Negatif çıkması doğal çünkü daha regl olmana var regl gününde olmazsan hemen idrar testi yap ve kan testi yaptır hamile olabilirsin de
Ara ara nokta şeklinde kan sürülmesi ne olabilr peki herşey normalse ?

Sağ kasığımda ki ağrı artk batma şeklinde beni çok rahatsz ediyo ona uyanıyorm solda bşey yok :(

Back