kızlar Bi bakar Mısınız

Renkler2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
11
0
36
28
7 yıldır düzenli Bi sekilde adet olıyorum aksadıgını cok hatırlamam oda sadeve tarih değiştireceğim Zaman'lar son adetlerim 31 ocak 6 mart ve 6 nisan erkek arkadaşımla 1 bucuk yıldır sürtünerek temas yasıyoruz kıyafetsiz ama suana kadar hiö birinde vajinamda bosalmadı ama 26 nisan kan geldi 3 gün cok yogun değil hafif hafif bazen kırmızı bazen pembe bazen kahve kırmızı karışımı bu nedir kızlar lüften yardımcı olun ne yapıcagını bilmiyorum hastaneye gidip test yapamıyorum kayıt alıyormuslar ikimizde bunları yasayacak karakterde insan değiliz ama şeytana uyuyoruz ama bu bize ders oldu hamilemiyim kızlar idare testi yapsam evde Doğru sonuç alabilirim miyim lüften cevap bekliyorum.

Ikinizde onu yapacak insanlar deglsiniz ama yapiyosunuz? Yani yapacak insanlarsiniz demek oluyo buda. Gozun aydin yerlesme kanaman gerceklesmis. Bebegin karninda. Erkek arkadasnla kayitsiz bi sekilde dogurur buyutursunuz 20 yasina gelincede kendine bi kimlik cikarir.

Yapacak karakterde değiliz ama 1 buçuk senedir yaşıyoruz diyorsun ? Burda bir ironi söz konusu yani madem bişey yaşamak istiyorsunuz yaşamayı biliyorsunuz korunma yöntemlerini de araştırın bence ! Sonuca gelince özel bir doktora giderseniz sıkıntı olmaz kayıt alsa bile kayıtlar gizlidir kimseye söylenmiyorum öle olsa kimse doktora gitmez

arkadaşlar yargılamak kimseye düşmez herkes hata yapabilir teşekkür ederim bilginiz icin cok yardımcı oldunuz

adetiniz gecikirse idrar testi yapabilirsiniz benimki gecikmenin 5.günü pozitifti onun dışında kayıt alınıyo derken sisteme gebe diye kayıt mı ediliyor bekarlara uygulanan bi durum mu bu

adetiniz gecikirse idrar testi yapabilirsiniz benimki gecikmenin 5.günü pozitifti onun dışında kayıt alınıyo derken sisteme gebe diye kayıt mı ediliyor bekarlara uygulanan bi durum mu bu
Normalde 7 8 i gibi adet olucaktım ondan sonra mı yapayım yani evet biraz araştırma yaptım eğer pozitif çıkarsa aile hekimine düşüyormuş bu nedenle gitmekten korkuyorum ama vajinama bosalmadı hiö birinde böyle bişey olursa Nasıl olur anlamıyorum herkes hata yapabilir gercekten pişmanız suan yapsam üstüje görme ise zaten gebe isem cıkar öyle değil mi

şimdi idrar testleri gecikmeden sonra çıkar diye biliyorum çünkü hcg hormonu idrarda daha geç salgılanmaya başlıyor. ama şunu da söyliyim aile hekiminin sistemine düşmüyor sizin aile hekimine gidip gebe olduğunuzu bildirip form doldurmanız gerek ondan sonra gebe kaydı yapılıyor bende öyle oldu hatta ben aile hekimine geç gittim 22.haftada geç bilgilendirdiğim için kızdı biz senin takibini yapıcaz erken gelmen gerekirdi filan dedi onların sistemine düşseydi ben ilk haftalardan beri kontrollerime gidiyorum çoktan sistemlerine düşmesi gerekirdi

Allah razı olsun bilginiz icin insallah böyle bişey cıkmaz yoksa yıkılırım

Birde 6 nisanda oldugum adetim gayet yogundu pedimden bile tastı yani o üstüne görme olamaz herhalde

Keske yapmasaydiniz ama malesef herkes hata yapar diyip geciyorum ama insallah yoktur

Sizinle aynı durumdayim muhakkak idrar testi deneyin stresten olmuş olabilir . Geç kalmadan idrar testi yapın 12 haftaya kadar kürtaj gerçekleşiyor umarım böyle bir duruma dusmezsiniz sadece strese bağlıdır

Bana da cevap verin lutfen
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden beri ama 3 gün sürdü. 4 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç yaşamadım

Idar testi ilişkiden 21 gün sonra çıkar muhakkak ama işte vesvese düşüyor insanın içine bir özel klinikte kan testi yaptırın
Yarın yapıcam eğer üstüne görme ise pozitif değilse negatif mi cıkıyor cevabınız icib teşekkür ederim cok durgunum umarım değildir vajinama bosalmadı su güne kadar bile böyle bişey Nasıl mümkün olur anlamıyorum ayın 6 sında oldugum adetim gayet yogundu pedimden bile taşıyordu bu üstüne görme olamaz herhalde adetim 10 nunda bitti 11 18 21 25 yasadık tekrardan ama hiö birinde vajinama bosalma olmadı

Sanmıyorum gebe olduğunuz olsa şimdiye kadar çıkardı fikrimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…