• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi akıl verirmisiniz lütfen ?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar.. birşey danışmak istyorum sizlere...ben içinden çıkamadım...
bilenler bilir lojmanda oturuyoruz...
ev çok dar ve düzensiz yapıda...
elden geldiğince düzene sokmaya çalıştık ama dar olduğu için pek bişey de yapamıyoruz açıkçası...size sorum şu..
eşimde bende kitap okumayı çok sevdiğimizden evde çok fazla kitap var, hepside zaman zaman işimize yarayan kitaplar...ve onların öyle kanepe altlarında heba olmasına gönlüm razı değil...geçen yıl duvara raf yapıp bazısını düzene soktum ama yeterli olmadı..halen dolap köşelerinde kanepe altlarında orda burda duruyor çoğu..
kitaplık almak istiyoruz, yer sorunu olduğundan bi uygunluk yapamadık...
antreye fortmanto şeklinde alıp, sağ tarafı askılık sol tarafı raflı dolap olanlardan, hem kitaplık hem fortmanto olarakmı kullansam iyi olur...
yoksa oturma odama tv sehpası olup sağı solu üstü altı raflı olanlardan alıp o şekilde mi kullansam..
her iki şekilde de iki amaçlı olacak...ama sizce oturma odasında koca bir kitaplık olması normal mi, veya fortmantonun sol kısmı kitaplık olması çok mu saçma olur..ikilemde kaldım..keşke resim olsa eklesem ama tekzen mobilyadan alıcaz fakat resimleri yok...
bi fikir verirseniz memnun olurum...

canım oturma odasına bir tv ünitesi kitaplık tarzı bişey al bence hem kitapların göz önünde olur hemde gayet görsel ve estetik olur hiçde saçma olmaz .Ayakkabılık fortmantonun içinde durmasıyla kanepe altlarında durması aynı ziyanlık bence ...alınca foto eklersin di mi ?

ha kanepe altı ha portmanto ,aynı şey olacak canım ,bence duvara monte çok ucuz kitaplıklar var böyle nasıl diyim labirent gibi

birçok yerde gördüm hatta ben bile almayı düşündüm ,çok ta estetik duruyor ..

$decortie_ladder_kitaplik.webp $Kitaplik-Dekorister-Sarmasik-Rafli-Kitapliklar__70748550_0.webp

çok teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlarıma...
aklın yolu bir demekki herkes oturma odası demiş...:) eşim ısrarla fortmanto olarak alalım sol taraf kitaplık sağ taraf elbise askısı olsun, alt kısımdaki çift kapaklı yere de ayakkabı koyarız diyor :(
bende ısrarla oturma odasına olsun diyorum...bi türlü karar veremedik resmen çatışıyoruz :)
aslında eşimin geçerli sebepleri de var, bilenler bilir oğlum var ufak, tv ünitesi şeklinde olanı alırsak kesin oğlum tepesinden inmez..merdiven gibi tırmanır olan kitapları yırtar ziyan eder diyor... allah muhafaza düşer şaşar diyor..haklı aslında..bende bunu düşünüyorum ama oturma odamda da şöyle güzel bi kitaplığımın olmasını hep hayal ederdim...kitaplar bizim vazgeçilmezimizdir.. eşiminde benimde onlarca kitabı var ve böyle bi hazineyi kanepe altlarında ziyan etmek istemiyorum...
bakalım eşim mi kazanacak ben mi??
alır almaz buraya resim eklerim canlarım...fikir veren herkese teşekkür ederim :16::16:

Back
X