Kızlar bi akıl verin ne yapacam bilmiyorum

Ona birşey diyemeyeceğim herkesin güvenirlilik derecesi farklı tabi. Ama benimki sadece tavsiye, sırf internete takılıp kalmayın, yapacağını düşündüğünüz erkekleri her şekilde kontrol etmeniz lazım. Gerçi böyle nasıl yaşanır bilmiyorum ama. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım sorma çok kötü psikolojim bozuldu bide sürekli yalan söyleyen biri normal bişeye bile yalan söyleyebiliyo oyüzden ne inancım kaldı ne güvenim kaldı geçen aldım Kuranı götürdüm yeni abdest alıp namaz kılmıştı bana Kuran üstüne yemin et yalan söylemeyeceğine dedim kıvırmaya çalışıyo aşkım olurmu Allahın kitabını alet ediyosun böyle şeylere için rahat olsun kötü bişey yapmıyorum önceden çok kötü biriydim ama düzelmeye çalışıyorum artık diye bende lafı çevirme yemin et çok yalan söylüyosun dedim bak yemin ederim hayatımda senden başka kimse yok diyo bide lütfediyor beyfendi sana ne diyosam onu yap yoksa bende bundan sonra senin gibi davranırım her konu hakkında bende yalan söylerim dedim tamam özel hayatım hakkında sana yalan söylemicem yemin ederim ama iş yerinde olanlar hakkında söz veremem sana anlatamayacağım şeyler olabiliyo diyo adam başlı başına her hareketiyle her dediğiyle şüphe çekiyo

İş yerinde buna gel seni evlendirelim üst katta bi kız var çık ona bak beğenirsen aranızı yapalım diyomuş başka biri çevik kuvvette bi kız var ona bak beğenirsen sana alalım diyomuş buda söylemiş artık evli olduğunu bunlarıda keyiflene keyiflene anlatıyo bana nası hoşuna gidiyo bende tepki vermedim kıskançlık fln yapmadım baktım bu geçen parfüm şişesi fln götürüyo iş yerine.Sürekli telefonuyla uğraşıyo telefondan internete girdiği zaman girdiği siteleri kaydediyodu onu fln kapatmış şifresini değiştirmiş tabi ben yine buldum şifreyi orası ayrı.

Bugünde sabaha kadar rüyamda eşimle uğraştım bi gördüm yine telefonda bişeyler saklıyo benden sürekli telefonla uğraşıyo uyandım geri uyudum bu sefer bi kız arıyo bu açıyo bugün geç gelecem işe diyo kızda hadi ya gerçektenmi aşkım diyo ben delleniyorum o kız kim diye hatta kızın adı ayşe f. diye kayıtlı oluyo telefonda. neyse yine uyandım bi süre sonra geri uyudum bu sefer eşimle beraber olacaz ama olmuyo bi türlü bu sefer bana kızmaya başlıyo hep senin yüzünden diye.. sabaha kadar durmadan böyle rüyalar gördüm

Aslında eşim işten eve evden işe giden tek başına hiç dışarı çıkmayan biri basit bi yumurta almaya bile gitse benide götürür ben olmadan dışarı çıkmaz evle çok ilgili hafta sonu bana yardım eder kahvaltı hazırlarken veya tartıştığımızda ben biraz inatçı olduğum için gider bi köşeye otururum dayanamaz gelir mutlaka gönlümü alır sarılır öper ama ne biliyim çok fena biri saman altından su yürütür kimsenin haberi olmaz böyle başka kızların beğenmesi ilgilenmesi aşırı hoşuna gider hemen havalara girer ben çalışmıyorum bi tartışma fln olduğunda hemen benim doktor sevgililerim vardı birisi fizikçiydi öbürü öğretmendi birinin fabrikaları vardı diye başlıyo ben istesem anında kızları yığarım kapının önüne diyo konuşuyoda konuşuyo tüm psikolojimi bozdu bu adam seviyorumda ama güvenmiyorum bunu herzaman söylerim ona

cansu neden esine bu kadar taviz veriosun benim esimde polis ama cevredeki herkes bilir evli oldugunu facede veya watsapta ikinizin fotosu yokmuda miller evlendiriym seni diyor..
cok sinirlendim suan

cansu neden esine bu kadar taviz veriosun benim esimde polis ama cevredeki herkes bilir evli oldugunu facede veya watsapta ikinizin fotosu yokmuda miller evlendiriym seni diyor..
cok sinirlendim suan

önceki çalıştığı yerde biliyolardı ama şuan büroya geçti orda çalışmaya başladı orda ki adamlar bilmiyodu evli olduğunu. İkimizde face kullanmıyoruz whatsapp ta yüklü ama o pek kullanmaz o düşünmeyince bende demedim ikimizin fotosunu koy diye sürekli arkasını takip etmekten uyarmaktan yoruldum daha şimdiden

birde emniyetteki internette bise yapamaz ewdeki we teldeki tehlike..

O öyle değil işte canım eşim bilgisayar işleriyle uğraştığı için bi kaç şey anlattı orda da rahatlıkla istediklerini yapıyolar ama eşim gidip orda bişey yapmaz çünkü bütün herşey bilgisayarda kayıtlı kalıyo

Kayitli kalanida silebilir bence ama emniyette ne bilim olmaz sanirim benim esimde ara sira gidio ekiplere..ama nete giremiorum bile dio her neyse deeigim.gibi bu adam senden korkumuyor seni bakkala yollamazken simdide p..o hikayesi cikti basina..
biraz ayri kalsan korkutsan olmui ben istemiorm falan diip mektup birakip annene gitsen.. anneye gitme taraftari asla degilim asla.. ama once pavyon alemi sonra prno smdi sira ne???

Cnm Allah yardımcın olsun gercekten cok zor bir durum ne büyük konuşmak isterim (oysaki icimden neler neler söylemek geliyor)

Bana göre bu bi tür hastalık, alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna demiyolar

Allah kurtarsın.

bilgisayardan silsen bile o silinen dosyaları kayıtları programla geri getirebiliyolar telefondan veya bilgisayardan sildim kurtuldum diye bişey yokmuş malesef. eğer anneme gidersem işler çok daha büyür abimler öğrenirse daha kötü olur ben geri barışsam bile eşim rezil olacak annem burdayken bi kaç günlüğüne bende gidiyim annemle dedim bir sürü sorun çıkardı kavga etti gidersen bi daha dönme bu eve fln ama yemin ediyo Kurana el basıyo ben izlemedim telefona virüs bulaştıysa oyüzden olmuştur diye ama bilmiyorum ne kadar inandırıcı

Hem su konuya kafam takildi evli oldugini nasl bilmiyolar ya yuzuk yokmu??

yüzük takmıyoruz ilk başlarda takıyodu ben zorluyodum bi kaç kez baktım evden çıkarken zorla taktırıyorum eve geldiğinde yüzük parmağında olmuyo cebinde oluyo ellerim şişiyo yüzükte parmağıma oturuyo diyo aynı şey bende de olduğu için bende pek takmıyodum o yüzden vazgeçtim bende sürekli tak diye ısrar etmekten

Amin canım inşallah Allah kimsenin başına vermesin zor gerçekten

Belki gercekten izlemeistr sen sıki sıkı takip et gecmise bak gorursen evden ayril burnu surtsun..
hem resil olacak die ne die korkarsin o utansin resil olan o

bende sanmıyorum önceden buna benzer bişey olmuştu kıyamet koptu baya tepki gösterdim ama yine aynı yine aynı
Canim aYni dert bizdede var saatlerce bakmasa bile bakiyo, kizmak kavga gurultu tehdit vs hic bir seyi degistirmiyo degisse bizde degisirdi... Gozumle gordugum halde inkar ediyoya beni deli eden noktada bu boyle gelmis boyle gitcekler... Artik saldim cayira mevlam kayira (

Belki gercekten izlemeistr sen sıki sıkı takip et gecmise bak gorursen evden ayril burnu surtsun..
hem resil olacak die ne die korkarsin o utansin resil olan o

bilmiyorum sürekli izlemedim diyo bi dahada denk gelmedim ama belki de artık nerden takip edip öğrendiğimi bildiği için daha dikkatli davranıyodur erkek sonuçta bilemem çok fena bunlar

doğru diyosun canım haklısın bende kaç kere küstüm kavga ettim normal konuştum ama yok değişmiyo bu sefer herşeyi saklamaya yalan söylemeye başlıyo ne zor şeymiş bu evlilik :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…