Kızlar bi akıl verin ne yapacam bilmiyorum

annenin yanında konuştuğu laflara bak baaaaaakkk
arsızlıkla üste çıkmaya çalışıyor sürekli
o ne sanıyormuş kendini bi sorar mısın.. senden "bu" diye bahsediyormuş annenin yanında
yüz verme derim biraz uzaklaş az biraz ama kendini geri çek
işin zor.. Allah yardımcın olsun..

ayy kıyamam canmmm benm kocamdan da betermıs allah sna sabır wersın rabbım cokk uzuldum ya nasl bı ınsan esıne bole hıtab eder sasrdım

ah bide anlasa hatasını işte hep kendini haklı görüyo bu seferde boşanalım yeter böyle olmuyo demeye başlıyo beni bırakıp yurt dışına gidecekmiş bilmem ne.. 4 sene boyunca konuştuk 1 sene nişanlı kaldık ben bu adamı nası tanıyamadım bunca yıl anlamıyorum kendime kızıyorum bide durmuş annemin yanında diyo insan ne yaparsa kendine yapıyo insanın kendine çaktığı kazığı kimse çakamaz diye bende çok haklısın bende aynen öyle düşünüyorum dedim bir ömür bu şekilde nası geçecek hiç bilmiyorum

ayy kıyamam canmmm benm kocamdan da betermıs allah sna sabır wersın rabbım cokk uzuldum ya nasl bı ınsan esıne bole hıtab eder sasrdım

aramız iyiyken bi sorunumuz yokken böyle bişey yapıp huzurumuzu bozunca aramızı bozunca eline ne geçiyo ne anlıyo bilmiyorum. Şimdi de sanki hiç bişey olmamış gibi arayıp konuşuyo bugün işe geç kaldım şöyle oldu böyle oldu akşam ne yemek yapacan diye

Allah sabır versin ya okurken bunaldım

Allah sabır versin ya okurken bunaldım

Amin canım sağol daha çok cahil eşimde 23 yaşında annemde diyo daha olgunlaşmamış cahil ne dediğini bilmiyo diye ama beni yıpratıyo bu şekilde kendinden soğutuyo çok pişman oldum keşke acele etmeseydim biraz daha bekleseydim diye ama kader işte

kusurabakma canm ama dengesız yada senı sınır etmek ıcın gıcıklık yapıyo
:13::13:

benm esımde bsanalım dyodu yurtdsna gtcem calıscam sankı orasıda onları beklıyo gelsınlerde alalım ıse:)))

aynı şeyi benim eşimde diyo ingilizce çalışıyo eylülde sınava girecek polis olduğu için belli bi puan alınca yurt dışına gidebiliyo dünde diyo seni bırakıpta yurt dışına gitmezsem ne oluyum görürsün sen diye bende iyi boşanda git dedim boşanırım zaten diyo

kusurabakma canm ama dengesız yada senı sınır etmek ıcın gıcıklık yapıyo
:13::13:

dengesizliğinden başka bişey değil kendi de suçlu olduğunu bildiği için dünde geliyo yanıma zorla sarılıyo iteliyorum bırak dokunma bana diye daha çok sıkıyo bu sefer sonra da kendini üste çıkarmak için bir sürü laf söylüyo dengesiz işte

cok rahatlar yA bak bız bsanma aşamasındayız hergun arıyo ayrılmayalım dye bnde ayrı ew tut ole dyrum aılesının yanına gttmem hayatta

tuvalette ..... izlemekte
nasıl bir zevkse
tövbe Yarabbi
annenize gidin uzun süre dönmeyin
ama ben degişecegini sanmıyorum eşinin

cok rahatlar yA bak bız bsanma aşamasındayız hergun arıyo ayrılmayalım dye bnde ayrı ew tut ole dyrum aılesının yanına gttmem hayatta

bide ailesiylemi oturuyosun o ayrı bi dert benimde kayınvalidemgille aram kötü ben arayamayım diye kayınvalidemin telefonundan engellemişler beni ben salakta iyi niyetimden arıyorum aramız kötü olmasın ben küçüğüm diye adamların yaptığına bak

ayy canm aynı yaa resmen ezıyolar kucuguz dye benm esım bde cok annecı bılıyomusun saycan annemı dyo sen yokken o wardı dyo bna karı cok anne bulamam dyo bnde annen bugun war yarın yok benı cok arıcan dyrum annenı kaybettıgınde aklına gelcem dyrum

Allahtan eşim bana öyle bişey demiyo çünkü ailesi bana çok haksızlık yapıyo bende hep iyi niyetli yaklaşırdım bide tutup bana onları savunsa hiç çekemezdim

Allahtan eşim bana öyle bişey demiyo çünkü ailesi bana çok haksızlık yapıyo bende hep iyi niyetli yaklaşırdım bide tutup bana onları savunsa hiç çekemezdim

Ah be cansum..
Nasil izin veriyorsun seni disari cikartmamasina sen onun kolesimisin?
Bende kiskancim.konularimdan anlarsin..
Ama seninki iyice civitmis tuvalette prn izlemek ne ya..
kapattr neti evden teldn kaldr..
yada bu adam korkmuyo senden bence annenin evine git korksun.. boyle oldgun surece gelmicem de soyle pesinde kosana kadar gelme... pismanligini gorene kadar..
ben hic gitmedm annemin evine cunku gitsem annemlr bana demedigi lafi birkmaz genelde hep esim hakli olurda solemesi ayip...

dün Kuran'a el bastı yemin etti ben izlemedim açmadım telefona virüs girmişti öyle girmiştir o siteye diye durmadan kendini affettirmeye uğraştı ama bilmiyorum inansammı çünkü bi önceki olayda da yelen yere yemin etmişti ama şimdi işin içine Kuran da girince bilmiyorum namaz kılıp Kuran okuyan biride yalan yere Kuran üstüne yemin edermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…