- 27 Nisan 2012
- 15.166
- 17.795
-
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
karşıdaki insanın düşünceleri onlar için önemli değil ben ona kızıyorum sonuçta ortada bi beraberlik var ve bu durumdan rahatsız olduğumu defalarca söyledim saygı göstermek yerine inadına inadına yapmak nedir anlamıyorum hem suçlu hem güçlüler bide dün canım sıkkındı suratım asık olunca gelmiş bana kendini nimetten mi sayıyosun sen çık git sende annenle böyle yapacaksan diyo akşam otururken reklamda bi bebek çıktı annemde eşime dedi sizinde böyle bi çocuğunuz olsun diye eşim tutmuş bide bundan çocukmu yapacam diyo bende meraklı değilim zaten dedim oda durmuş millet benden çocuk yapmak için sıraya giriyo diyo annemin yanında. Dün annemle beraber üst komşuya çıktık sen nası bana haber vermeden çıkarsın diye demedik laf bırakmadı bi daha aynısı olursa kendini ananın evinde bulursun diyo düşünün böyle bi adamla beraberim daha neler neler var o kadar doluyum ki artık
karşıdaki insanın düşünceleri onlar için önemli değil ben ona kızıyorum sonuçta ortada bi beraberlik var ve bu durumdan rahatsız olduğumu defalarca söyledim saygı göstermek yerine inadına inadına yapmak nedir anlamıyorum hem suçlu hem güçlüler bide dün canım sıkkındı suratım asık olunca gelmiş bana kendini nimetten mi sayıyosun sen çık git sende annenle böyle yapacaksan diyo akşam otururken reklamda bi bebek çıktı annemde eşime dedi sizinde böyle bi çocuğunuz olsun diye eşim tutmuş bide bundan çocukmu yapacam diyo bende meraklı değilim zaten dedim oda durmuş millet benden çocuk yapmak için sıraya giriyo diyo annemin yanında. Dün annemle beraber üst komşuya çıktık sen nası bana haber vermeden çıkarsın diye demedik laf bırakmadı bi daha aynısı olursa kendini ananın evinde bulursun diyo düşünün böyle bi adamla beraberim daha neler neler var o kadar doluyum ki artık
annenin yanında konuştuğu laflara bak baaaaaakkk
arsızlıkla üste çıkmaya çalışıyor sürekli
o ne sanıyormuş kendini bi sorar mısın.. senden "bu" diye bahsediyormuş annenin yanında
yüz verme derim biraz uzaklaş az biraz ama kendini geri çek
işin zor.. Allah yardımcın olsun..
ayy kıyamam canmmm benm kocamdan da betermıs allah sna sabır wersın rabbım cokk uzuldum ya nasl bı ınsan esıne bole hıtab eder sasrdım
Allah sabır versin ya okurken bunaldım
aramız iyiyken bi sorunumuz yokken böyle bişey yapıp huzurumuzu bozunca aramızı bozunca eline ne geçiyo ne anlıyo bilmiyorum. Şimdi de sanki hiç bişey olmamış gibi arayıp konuşuyo bugün işe geç kaldım şöyle oldu böyle oldu akşam ne yemek yapacan diye
ayy kıyamam canmmm benm kocamdan da betermıs allah sna sabır wersın rabbım cokk uzuldum ya nasl bı ınsan esıne bole hıtab eder sasrdım
benm esımde bsanalım dyodu yurtdsna gtcem calıscam sankı orasıda onları beklıyo gelsınlerde alalım ıse:)))
kusurabakma canm ama dengesız yada senı sınır etmek ıcın gıcıklık yapıyo
:13::13:
aynı şeyi benim eşimde diyo ingilizce çalışıyo eylülde sınava girecek polis olduğu için belli bi puan alınca yurt dışına gidebiliyo dünde diyo seni bırakıpta yurt dışına gitmezsem ne oluyum görürsün sen diye bende iyi boşanda git dedim boşanırım zaten diyo
cok rahatlar yA bak bız bsanma aşamasındayız hergun arıyo ayrılmayalım dye bnde ayrı ew tut ole dyrum aılesının yanına gttmem hayatta
tuvalette ..... izlemekte
nasıl bir zevkse
tövbe Yarabbi
annenize gidin uzun süre dönmeyin
ama ben degişecegini sanmıyorum eşinin
bide ailesiylemi oturuyosuno ayrı bi dert benimde kayınvalidemgille aram kötü ben arayamayım diye kayınvalidemin telefonundan engellemişler beni ben salakta iyi niyetimden arıyorum aramız kötü olmasın ben küçüğüm diye adamların yaptığına bak
bende sanmıyorum önceden buna benzer bişey olmuştu kıyamet koptu baya tepki gösterdim ama yine aynı yine aynı
ayy canm aynı yaa resmen ezıyolar kucuguz dye benm esım bde cok annecı bılıyomusun saycan annemı dyo sen yokken o wardı dyo bna karı cok anne bulamam dyo bnde annen bugun war yarın yok benı cok arıcan dyrum annenı kaybettıgınde aklına gelcem dyrum
Allahtan eşim bana öyle bişey demiyo çünkü ailesi bana çok haksızlık yapıyo bende hep iyi niyetli yaklaşırdım bide tutup bana onları savunsa hiç çekemezdim
Allahtan eşim bana öyle bişey demiyo çünkü ailesi bana çok haksızlık yapıyo bende hep iyi niyetli yaklaşırdım bide tutup bana onları savunsa hiç çekemezdim
Ah be cansum..
Nasil izin veriyorsun seni disari cikartmamasina sen onun kolesimisin?
Bende kiskancim.konularimdan anlarsin..
Ama seninki iyice civitmis tuvalette prn izlemek ne ya..
kapattr neti evden teldn kaldr..
yada bu adam korkmuyo senden bence annenin evine git korksun.. boyle oldgun surece gelmicem de soyle pesinde kosana kadar gelme... pismanligini gorene kadar..
ben hic gitmedm annemin evine cunku gitsem annemlr bana demedigi lafi birkmaz genelde hep esim hakli olurda solemesi ayip...