-
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
cok rahatlar yA bak bız bsanma aşamasındayız hergun arıyo ayrılmayalım dye bnde ayrı ew tut ole dyrum aılesının yanına gttmem hayatta
bende sanmıyorum önceden buna benzer bişey olmuştu kıyamet koptu baya tepki gösterdim ama yine aynı yine aynı
acana bu bir saplantı mı ki?bi danışmana falan sorsanız?ya da psikoloıg?
öyle galiba önceden hep izlemiş zaten hatta nişanlıykende izlemiş kendi söyledi napim başkasınamı gitseydim mecbur izledim ama şimdi ben izlemedim diyo Kuran üstüne yemin ediyo o kadar çok yalan söylüyo ki normalde o yüzden inanmakta zorluk çekiyorum
brad pitt resmi var ona bile sinirlendi. Durmadan bana por.. izleyelim deyip duruyo
Dini bir yorum olacak ama konunuzda bu durum çok baskın olduğundan söylemek istiyorum.
Kimin cennete girip girmeyeceğini sadece Allah bilir, O'nun yerine hüküm verenler de şirk koşmuş oluyorlar kendilerini.
Neyse, işaretlediğim yerlere gelince de, Brat Pitt'in yorumlarına kızarken birlikte p.rno izleyelim demesi de manidar.
Olay kendi arzuları olunca o kıskançlık ve günah kelimelerini kenara atan ama sürekli ahkam keserek sizi sindiren, kendisi güvensiz birisi olduğu için sizi dışarı bile çıkarmayan eşinize söylenecek çok söz var da sizin bundan sonraki amacınız ne ona göre bir çözüm önereceğim...
siz aynı evde mi yaşıyoır sunuz aynı binada mı?
aynı ewde yasıyoduk canm(
çok zordur.Allah yardımcın olsun.
Dışına baktım yeşil türbe,
Içine girdim tövbe Allah tövbe.
Allah size sabır versin eşinizi de ıslah etsin ne diyeyim çok üzüldüm... Brad pitt e bakmanı kıskanan adam p... Izlerken oradaki adamı kıskanmayacak mı? Dini bütün görünüp yaptıkları filan Çok garip doğrusu. Eşiniz çift karakterli olabilir mi ? Sürekli kendisiyle çelişki halinde psikolojik yardım alması için ikna edin bence...
HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
yani şimdi söyleyecek laf bile bulamıyo insan tek tavsiyem evliliğini kurtarmak istiosan bi psikiyatri desteği alın derim hemde şiddetle. ama kafandaki şüpheleri susturamıyosan mutsuzsan anlamı yok kendini yıpratmanın bende evliyim 5 ay oldu Allaha şükür böyle sorunlarımız yok tabi garantiside yok olmıcak diye ona bişey diyemem ama aynı durumda olsam ben dayanamaz giderdim heralde Allah sabır versin hayırlı yolu göstersin sana ne diyimkii.
aaaah ah hep söylüyorum. erkekler internet kullanmasın diye. ya aldatırlar ya onla bunla konuşurlar ya kötü siteler.. vs vs.
eve bilgisayar almıyorum internet yok . oğlumun telde var sade. şimdi eşimde diyor bende bir internet paketi alayım. ne yapsamda vazgeçirsem. internet erkeği bozuyor. naçizane fikrim. amaaan diyorum bende sade konuşma paketi aldım. napıcaz interneti diyorum
amaaa ne kadar uzak tutabilirimki adamı internetten. korkuyorum eşimin internete kavuşmasını engellemem lazım
aaaah ah hep söylüyorum. erkekler internet kullanmasın diye. ya aldatırlar ya onla bunla konuşurlar ya kötü siteler.. vs vs.
eve bilgisayar almıyorum internet yok . oğlumun telde var sade. şimdi eşimde diyor bende bir internet paketi alayım. ne yapsamda vazgeçirsem. internet erkeği bozuyor. naçizane fikrim. amaaan diyorum bende sade konuşma paketi aldım. napıcaz interneti diyorum
amaaa ne kadar uzak tutabilirimki adamı internetten. korkuyorum eşimin internete kavuşmasını engellemem lazım
Dünyadan internet tamamen kalkarsa kesin olarak erkekler doğru duracak diyebiliyorsanız bu dediğiniz doğru. Konu internet değil kafa yapısı. Eşimin işi gereği akşama kadar internette, evde de var, telefonunda da var. Başka yeriyle değil de eliyle kullanmayı bilen adam için sorun olmaz bunlar. Hoş interneti başka birşey için kullanan internet olmadan da o kapasiteye sahip oluyor merak etmeyin.
Yanlış yerlere takılırsanız sorunu asla çözemezsiniz.
cnm kullanmayı bilmeyen erkekler için sorun. arkadaşımın kocası fs te tanıyor olabileceğin kişiler varya onlrı üstüne almış. bana ne teklifler geldi kızlardan evli olmasam ooo dolu demiş. arkadaş tlde konuşurken duymuşşşş
Facebook olmasa yolda gördüğü kız için arkadaşlarına beni kesiyor falan diyecek. Otobüslerde minibüslerde de yaşanıyor bu olaylar hiç onları yasaklamayı düşünür müsünüz? Karısı adamı facebookta yakalıyor suçlu facebook oluyor. Diyorum ya mesele kafada bitiyor.