Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bi akıl lütfen çok kararsızım...

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
siyah saçlarımı çok özlüyorum 4 yıl kullandıktan sonra açtırmıştım şu an doğal kahve tonlarında ama ben koyu renkten vazgeçemedm sanırım aklım hala orda...siyah dursun ama siyah boya olmasın istiyorum sizce ne renge boyamalıyım ki akınca kızıl yansıma olmasın??çünkü 2 3 ayda bir boyarım en azından 3 4 hafta siyah gibi olur hevesimi alırım ama hangi renk işte bi fikriniz var mı:26:

koyu kahve de ilk 1 ay falan simsiyah oluyor.sonra aktıkça koyu kahveye dönüyor.yada koyu kestane yapabilirsin o da en başta siyah gibi oluyor.

benmde ilk düşündüklerim bunlar çünkü siyah yapmadan önce de koyu kahve yapıyodum ama akınca kızıl yansıma oluyoya ben onu sevmiyorum.koyu kumral da siyah gibi olur mu acaba

yok koyu kumralın siyahla alakası yok.gerçi saçındaki renge bağlı ama yinede siyah yapıcak kadar koyu değil.kızıl yansıma istemiyosan küllü renklere boya.mavi siyah ta da kızıl yansıma olmaz mesela.

Son düzenleme:
ben siyah olsun istiyorum ama yaza açmak istersem de zor olsun istemiyorum o yüzden mavi siyah hayatta olmaz öyle olsa direk siyaha boyarım:) en iyisi koyu kahve sanırım... peki hangi marka??kalıcı olmayan bi boya lazım

bak bu renklerin hepsi koyu kumral hiçbiri siyah tutamaz bunların

kalıcı olmayan boya istersen kesinlikle loreal recital preference diyorum hiç kalıcı değil.ben kestane boyamıştım ilk boyadığımda bildiğin siyaha yakın bişey oldu 1 haftada normal kestaneye döndü

saçlarım şu an en sondaki gibi zaten..kalıcı olmasın ki dönmek istediğimde zor olmasın gerçi dönceğimi sanmıyorum ama:)yine de korkuyorum işte

Selam arkadaşlar.size bişey danışmak istiyorum saçlarım çok kısa omuzlarıma bile deymiyor . postij almayı düşünüyorum ve boyatmayı sizce kendi saçımla o kötü gözükürmü ?

rengi uyarsa ve de miktar olarak saçınla dengeli alırsan gayet güzel olur bi boyayayım bende alıcam saçlarım uzun ama çok az

alırken deneyeceğin yerler var sonuçta takarlar güzel olursa alırsın saçların çoksa çok almanı tavsiye ederm çünkü saçına göre az olduğu zaman hiç hoş durmuyo

ben dün palette 3.0 koyu kahveye boyadım. sonuç simsiyahh

inşallah akar hemen..

aslıda siyah çok asil makyajla çok hoş duran bi renk en kısa zamanda bende boyuycam.3 4 yıkamaya akar merak etme çabuk akıtmak istiyosan şampuanına çam trebenti kat hem faydalı hemde açar saçını..

aslıda siyah çok asil makyajla çok hoş duran bi renk en kısa zamanda bende boyuycam.3 4 yıkamaya akar merak etme çabuk akıtmak istiyosan şampuanına çam trebenti kat hem faydalı hemde açar saçını..

Evet siyah yada koyu kahve çok güzel dediğin gibi çokta asil duruyor hatta bende tekrardan koyu kahve yapmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim.yaz geliyor sonuçta koyu renk yapıpta kapatmıyım kendimi dedim ve gittim küllü sarıya boyadım.gayette hoş oldu epey açtı beni.Evet çamterebentin saç rengini açıyor ama beyaz sabun ve kabartma tozu da açıyormuş saç rengini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…