• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar beta hgc 48.8

Kucukbeyinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
264
126
18
Önceki konumdada actigim gibi. 5 testim pozitif çıktı beta hgc değerim ise 48.8 cilt 2 günde bir kan vermem gerekiyor kötü birşey olmaz inşallah adeti günüm geçmedi o yüzden korkuyorum daha 4 5 gün var şüpheliyim . Stres altındayım cok mu erken öğrendim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Önceki konumdada actigim gibi. 5 testim pozitif çıktı beta hgc değerim ise 48.8 cilt 2 günde bir kan vermem gerekiyor kötü birşey olmaz inşallah adeti günüm geçmedi o yüzden korkuyorum daha 4 5 gün var şüpheliyim . Stres altındayım cok mu erken öğrendim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Evet biraz erken öğrenmiş oldun umarım sağlıkla ilerler kendını strese sokma dıkkat et hafta sonu bekle pazartesı kan ver yukselmış olur inşallah

Gayet güzel değer ben 3ünü de 17 ile öğrendim tüp bebekti ama düşük değerdi artar merak etme iyi düşün iyi olsun sağlıcakla gelsin bebişin

28 günde bir adet görüyorsun 10 kasım yumurtlama günün onun üzerinden 11 gün geçmiş hafta donu tam 14 güne tamamlamış olursun yani daha çok yeni keseyi görmen içinde çok erken degerin gayet iyi rahatla biraz
Test istediler o yüzden daha yeniymiş ama. Yeni olduğu için değerimin de çok dusuk olduğunu düşünmüyorum

Canmdeğerin gününde gelmemi daha gayet iyi sen stres yapararak bebeğe zaten zarar verirsin bak ne güzel hamilesn canm rahat ol hayatına bak artık

Benim beta hcg adet günümden 5 gün önce 32 çıkmıştı merak etmeyin artış olur inşaAllah

Ben adete 5 gün kala beta hcg 15 ile öğrenmiştim yani sizinkine kıyasla baya düşüktü. Ama bazıları adeti geçtikten sonra bile 20 - 30 ile öğrenebiliyor yani tam tersine bizimkiler düşük değil yüksek olmuş oluyor :) Önemli olan 2 günde bir ikiye katlaması düzenli kan verin ikiye katlıyorsa hiç sorun yok demektir . Benimki 15 - 78 - 213 olarak ilerlemişti :)

Ben adete 5 gün kala beta hcg 15 ile öğrenmiştim yani sizinkine kıyasla baya düşüktü. Ama bazıları adeti geçtikten sonra bile 20 - 30 ile öğrenebiliyor yani tam tersine bizimkiler düşük değil yüksek olmuş oluyor :) Önemli olan 2 günde bir ikiye katlaması düzenli kan verin ikiye katlıyorsa hiç sorun yok demektir . Benimki 15 - 78 - 213 olarak ilerlemişti :)
Canım ne kadar güzel ilerlemiş inşallah benin ki de öyle olur canım bir sorum olucak sana. Benim şiddetli bir şekilde kasık agrım varadet oluyormuşum gibi bu neden olabilir

Back