Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet evet negatif bakalım inşallah pozitife döner bekleyelim haber edelim birbirimizee artık çoğu markaya güvenmiyorum bariz çizfiyi pozitif görünce gittim koşa koşa 2.30 çıkınca hayal kırıklığına uğradım prodpctor marka söyledim internetten o geldi bugün 5 li şekilde inşallah o test güvenilirdir bakalım ordan takip edeceğim pozitif çıkmazsa kanda vermeme gerek yok artık bakalım
Canım bende prodoctor yaptım çıkarttı bendede şöyle ilk oembe çizgi dağılmadan baktım yoktu çok beklemedim biraktim 1 saat sonra çöpe atmaya gittim baktım var baya yani kuruma çizgisi bu kadar olamaz fotoğraf ekleyebilirim hiçbirine güven yok bence
Canım bende prodoctor yaptım çıkarttı bendede şöyle ilk oembe çizgi dağılmadan baktım yoktu çok beklemedim biraktim 1 saat sonra çöpe atmaya gittim baktım var baya yani kuruma çizgisi bu kadar olamaz fotoğraf ekleyebilirim hiçbirine güven yok bence
Bencede ya ama ben bir saat sonrasını kabul etmiyorum geçersiz olduğu için benim yaptığım testler daha beklemek için bi yere koymadan anında çift çizgi oldu çok şaşırdım hadi benim ilk denemem yıllardır bekleyen var yazık günah insanı umutlandırıyorlar