- 9 Şubat 2013
- 10
- 1
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #6.281
Bende tahmin etmiştim...:)peki benzettiğiniz birileri var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 626556 Eki Görüntüle 626557
Benzerlık bı ara canımı sıkmaya baslamıstı otobuste teyzeler bırbırını durtup benı gostermesı ..
Ortaokul cagında bı cocuk arkadasımın kardesı olur.. Ilk gordugu andan berı soler..AAAA ne kadar benzıyosun dıye..
Hatta bı gun besıktasta otobuse bınecegım sırada bı cocuk agzı acık bana bakarken yol verdı koltuga oturttu ole benı ızlıyo
ben o kadar benzemıyoruz dıye dusunuyorum ama ..Hatta ona yakısıyor dıye bı ara sac modelını hıc korkmadan kestırebılmıstım
Merak ettim ben kime benziyor muşum?
Eki Görüntüle 522169
Selen Soyder'in ikizi gibisin.
selenadaki selin karakterine benzettim bende:44: 2.foto
bazı benzetmeler çok başarılı, ben kime benziyorum acaba?
meyra ya benzettim biraz da çağrıya benziyorsunuz :)
Eki Görüntüle 626556 Eki Görüntüle 626557
Benzerlık bı ara canımı sıkmaya baslamıstı otobuste teyzeler bırbırını durtup benı gostermesı ..
Ortaokul cagında bı cocuk arkadasımın kardesı olur.. Ilk gordugu andan berı soler..AAAA ne kadar benzıyosun dıye..
Hatta bı gun besıktasta otobuse bınecegım sırada bı cocuk agzı acık bana bakarken yol verdı koltuga oturttu ole benı ızlıyo
ben o kadar benzemıyoruz dıye dusunuyorum ama ..Hatta ona yakısıyor dıye bı ara sac modelını hıc korkmadan kestırebılmıstım