- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #6.241
ya benide pek benzeten yok 1 kişi benzetmiş sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 619483 Eki Görüntüle 619482 Eki Görüntüle 619481
makyajsız halimi pek benzetemediler bende bunları yükledim.
ben de pek benzetemedim:)3 foto da farklı geldi .bulamadım.ama 3. fotoda çağla şikel aklıma geldi niyeyse ona aslında çok benzemiyosun da aklıma geldi bilmiyorum saçtan mı neyden.:)demekki kimseye benzemiyosun farklı olmak da güzel.ya da belki vardır benzediğin de kimsenin aklına gelmemiştir..
sağol canım teşekkürler önceki arkadaş iki kişeye benzetmişti genelde makyajsız halimi yasemin ergeneye benzetenler oluyor çevremde.birde jessica albaya benzetenlerde var özellikle şu son resmimdeki halimi.belki başkalarınada benzetenler çıkar diye merakımdan yükledim belki çıkar.
Canım senin kendi havan yeter beni de türken şoraya benzetende oldu , bir ara kenan doğuluyada benzeten oldu en son zamanlarda ben kendimi merve seviye benzetiyorum , ya ben kime benziyorum
sağol canım teşekkürler önceki arkadaş iki kişeye benzetmişti genelde makyajsız halimi yasemin ergeneye benzetenler oluyor çevremde.birde jessica albaya benzetenlerde var özellikle şu son resmimdeki halimi.belki başkalarınada benzetenler çıkar diye merakımdan yükledim belki çıkar.
Beni Beren Saat'e benzetiyorlar sinir oluyorum hiç beğenmiyorum o kadını Bazıları da Hazal Kaya'ya benzetir. Bir kaç kişi de Aslı Tandoğan'a benzetmişti. Bu üç kadının birbirleriyle alakası olmaması ve benim üçüne de benzeyebilmem de enteresan tabi
Beni Beren Saat'e benzetiyorlar sinir oluyorum hiç beğenmiyorum o kadını Bazıları da Hazal Kaya'ya benzetir. Bir kaç kişi de Aslı Tandoğan'a benzetmişti. Bu üç kadının birbirleriyle alakası olmaması ve benim üçüne de benzeyebilmem de enteresan tabi
yasemin ergene ye pek benzetemedim ama jessica alba ya benzettim cidden :)çağla şikelden de vazgeçtim yabancı biri gibi düşünüyodum.jessica alba:)evet
bazı benzetmeler çok başarılı, ben kime benziyorum acaba?
bazı benzetmeler çok başarılı, ben kime benziyorum acaba?
melisa aslı pamuğu andırıyorsunuz sanki.şu an yer gök aşkta oynuyor.
fahriye evcen mi desem:)sanki ağız kısmı saçları filan bi andırıyo