- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Bakalım beni bir ünlüye benzetebilecekmisiniz
bir kaçı bunlar aklıma gelenler :
Sinem Kobal :
Serenay Sarıkaya :
Çağla Kubat:
Merve Boluğur :
nasıl hepsine birden benziyosun anlamadım:44:bu kızların tek benzer yanları saçları çünkü onuda uzatıp sarıya boyatmak yeterli.geri kalan kısımları birbiriyle hiç alakalı değil:44:
Kızlar beni Beren Saat'e, Merve Boluğur 'a benzetiyolar . Sizce hangisine benziyorum? Yada başka birine benziyo muyum? Yorum yapın lütfen...
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
bennn benn??? beni kime benzeteceksiniz bakalımmmm merakla bekliyorummm
şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 241992
Eki Görüntüle 241993
Eki Görüntüle 242730 Eki Görüntüle 242729
bakalım benı bırıne benzetcekmısınız kızlar merak ettimm :)) gerçi ıkı resımden bısı cıkarmı bılmem :)
bennn benn??? beni kime benzeteceksiniz bakalımmmm merakla bekliyorummm
şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 241992
Eki Görüntüle 241993
arkadaşlarım da gözlerine sürme çekince acayip hatice şendil e benziyorsun diyorlar biraz sert bi kız gibi geliyor bana pek sevmem ama benzemiyorum sanki ya da benzemek istemiyorum mu ne siz ne dersiniz???
Eki Görüntüle 244001 yani bilemedim tamEki Görüntüle 243999 Eki Görüntüle 244000
bu arada benzetenlere de teşekkür ederim
arkadaşlarım da gözlerine sürme çekince acayip hatice şendil e benziyorsun diyorlar biraz sert bi kız gibi geliyor bana pek sevmem ama benzemiyorum sanki ya da benzemek istemiyorum mu ne siz ne dersiniz???
Eki Görüntüle 244001 yani bilemedim tamEki Görüntüle 243999 Eki Görüntüle 244000
bu arada benzetenlere de teşekkür ederim