- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #4.521
ayy canım utandırma yaa:kedi:evet orda cidden çok taş çıktım ukalalık gibi olucak ama:1closedeyes:sen izin aldıysan sorun yok tatlımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3cezanı vermesin emiiilülülülülülüMerak etme sen cnm ben enişteye dedim koycam dedim koyma orda çok güzel çıkmış kıvrımları felan çok seksi dedi ya dedim nolcak görsün herkes güzelliğini iyi hadi bi kerelik koy dedi sorun yok yani:1closedeyes:
yok cık:dilcikar:
ananın şeysini buldun mu olsun :roflol:
yataktan kazınarak ne yazık ki...mirmirmirmirkızlar siz sabah nasıl uyanıyosunuz ayıptır sorması?Ben saat 5'e kadar uyudum da :kedi:
yataktan kazınarak ne yazık ki...mirmirmirmir
Sabah uyanmak mı ben ztn sabah yatıyorum saat 9 10 gibi felan yatıyorum akşam 6 da zorla kalkıyorumboshayallersmile
ben alışkınım canım ...malum kızımda var,onunla ilgilenebilmek için zıpkın gibi olmak zorundayım haliyle de...çok üst üste oldu mu zorlanıyorum tabii...:bbo:Gün boyunca nasıl oluyosun?Ben de erken uyandım mı sersem gibi dolaşıyorum ortalıkta,balık gibi bakıyorum etrafa akannehir
Sabah uyanmak mı ben ztn sabah yatıyorum saat 9 10 gibi felan yatıyorum akşam 6 da zorla kalkıyorumboshayallersmile
:roflol:
ah ah eski günlerimi özledim ama bu ara böle takılamıyorum:gitme:
ben alışkınım canım ...malum kızımda var,onunla ilgilenebilmek için zıpkın gibi olmak zorundayım haliyle de...çok üst üste oldu mu zorlanıyorum tabii...:bbo:
hamile iken ok ...hatta kafanı kaldıramazsın ,bir düzenin olur ...ama doğurunca şu günlerini özleyeceksin emin ol...Maşallah.Allah bağışlasın canım.En iyisi kısa zamanda çocuk sahibi olmak aklinialirimsmile
O zaman kesin uykum düzene girer :ecrin_bebek:
hamile iken ok ...hatta kafanı kaldıramazsın ,bir düzenin olur ...ama doğurunca şu günlerini özleyeceksin emin ol...
ama tabii çocuklarımız için değer...
ben kızımın uykuzsuzluğu yüzünden bu hale geldim ...
bana ondan yadigara.s
Selam millettttttt:lepi:
Slm cnm hoşgeldin
hoş geldin olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?