- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #4.501
yok ya bu formatta olcak ..aynen devam yani kapişşşşşşş...sengözlerimebaksanabhihoyyyt:roflol:
kazen topiği misafir bozuntularına kapatınca konuya uygun içerikte konuşucaz ya o bakımdan
o benim ünvanım kıs:mymeka:Kızlar nasılım angelinanın yandan yemişi :sm_cool:
o benim ünvanım kıs:mymeka:
önce rütbeni bilicen guclubacismile
:sm_cool:
anam hatun böle bile güzel ya:))Kızlar nasılım angelinanın yandan yemişi :sm_cool:
yok ya bu formatta olcak ..aynen devam yani kapişşşşşşş...sengözlerimebaksanabhihoyyyt
Şu sorun halledilsin koyucam canım foto :)düş ben seni görmeyi çok istiyorum biliyo musunaklinialirimsmile
kendim besteledim bakın misafirimize özel:roflol:
eşşek öldü, dötün güldü misafir bacım..
ama seni tenhada kıstırmayım ,çok pis yaparım...
senin yüzünden banı yersek ,2 yakana sümük gibi yapışırım...
evet do sesi veriyorum kızlar ...:icecream::teytey:
kızım özel resimlerimizi koyma diyorum kaç kere:1closedeyes:tamam andamımızı görsünlerde benimki kıskanç diyicek nie özel resimlerinizi koyuyosun.kendisi zaten fiziiğime hasta:smiley-cool:ayrıca burda 5 kilo vermiştimsengözlerimebaksanab
Başta ki ben seksi bi poz verdim size:jeyyar: yanımdaki de tanrıça arkadaki araba da livin fotoyu livim çektiği için yok kendisi hep beraber bi deniz keyfi yapalım dedik arada foto çektirdik bu arada evt yine peşimize takılan çok oldu hava atıyo gibi olduk ama napalım yalan mı söyleyelim:1closedeyes:
ahee ahee aheeee tiiilii tiilii tiiiliiii:teytey::teytey:kendim besteledim bakın misafirimize özel:roflol:
eşşek öldü, dötün güldü misafir bacım..
ama seni tenhada kıstırmayım ,çok pis yaparım...
senin yüzünden banı yersek ,2 yakana sümük gibi yapışırım...
evet do sesi veriyorum kızlar ...:icecream::teytey:
gıdı gıdı:roflol:şarkının adı gıdı gıdı kaşırım olsun barizemuszemus
saniyede beste yaptim heee...
nan bende potansiyel varmış demek...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?