- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #4.021
Yakamoz ben Rojine benzettim, resimlerine baktım en sonuncusu galiba o resimde benzettim..2. resimde de hafiften Yudum u andırıyosun ama çok benzetmediğim için iki ünlünün de resmini koymadım..Andırıyosun sadece..
Yakamoz ben Rojine benzettim, resimlerine baktım en sonuncusu galiba o resimde benzettim..2. resimde de hafiften Yudum u andırıyosun ama çok benzetmediğim için iki ünlünün de resmini koymadım..Andırıyosun sadece..
tatlıgacı program falan kullanmıyorsan massallah sendeki bu insan tanıma kapasitesi ne böyle guclubacismile
seher dilovanmı
surat zaten:lepi:
makyajsızda çok hoşsun canımopuyorumnanaktangerek yokki:sm_cool:
ulan tatlı gacıda sehere benzetti..türkücü tipi var diyosunuz yanikaydirigubbakcemile3
valla ikiside güzel hatunlar sevindim begenirim ikisinide :kedi: teşekkür ederm canım
tatlıgacı program falan kullanmıyorsan massallah sendeki bu insan tanıma kapasitesi ne böyle guclubacismile
:tesellilsun canım ya atın ölümü lensten olsun ne alakaysafisfisfis
Bi de program muhabbeti çıktı..Yahu sen başkasına benzetirsin ben başkasına görüş farklı..
Neyse.
İyi sabahlar..
hea kızlar buarada bende sölim benim ilk fotodaki uzun saçlar kendime ait, ama ayna karşısındaki fotodaki saçlarda postiş var şöle bi 4 parmak kadar ucundan...
yakamoz vala seher dilovan diorum bende a.s
hea kızlar buarada bende sölim benim ilk fotodaki uzun saçlar kendime ait, ama ayna karşısındaki fotodaki saçlarda postiş var şöle bi 4 parmak kadar ucundan...
yakamoz vala seher dilovan diorum bende a.s
Bi de program muhabbeti çıktı..Yahu sen başkasına benzetirsin ben başkasına görüş farklı..
Neyse.
İyi sabahlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?