- 5 Ocak 2008
- 1.643
- 91
- 363
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #2.961
ana röfle yapma diyosun yani kafamçokkarıştıBütün çekiciliğin gitmiş emdev:umursamaz:
yaw var ya birine saydırıyorsunuz ama kime:uhm:
bırakın ya millet pirelerinle rahat uyusun ,andığınız kişinin kıçı kaşınmaktan yara olmadı ise neyim haa:roflol::roflol:
kızlar iyi geceler ya da sabahınız hayrolsun:))
yok yeavrum kimseyi anmıorus
benim kocam asker yaa stres atıorum birilerinn üstünden
saten böle kocam gittinden beri birilerine sataşarak stres attım hep
hatta olmadıı kocamla kavga ettim geldim burda da kavga ettim
nesem livomun topiğine bu konularaa çevrimeyelim
hoşgeldin:1hug:kızlar iyi geceler ya da sabahınız hayrolsun:))
aynen ..keyfimize bakalım ...milleti uyuz etmeden kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin:1hug:
kız Allahın yarattığı kimseye çirkin denmez kız.emin ol o güzelleşecek bir güzellik salonu bulamamıştır.ya da Allah çok çirkin yaratmıştır.oda üzülüyodur.daha fazla söyleyip neden üzesin.kalbine odaklanıcan
Bunu yazarken kusenle bahsettiğimz konuyu ima ederek yazmamıştım ama orayada çekilebilr yani ee güzele güzel çirkinede çirkin dices yalanmı söliyelim yaw sırnaşık şey
Herkes yeterince güzel diyip yalan söliyip insanları kandırıo zaten bari biz doğruları söliyelim dimi ama pandora yaa :lepi:
Valla beğenmedysem güselsin diyememlmaz:
ana röfle yapma diyosun yani kafamçokkarıştı
kız Allahın yarattığı kimseye çirkin denmez kız.emin ol o güzelleşecek bir güzellik salonu bulamamıştır.ya da Allah çok çirkin yaratmıştır.oda üzülüyodur.daha fazla söyleyip neden üzesin.kalbine odaklanıcan
insanın kıyafetine takısına denilir ama bir insana denmez bu.zaten güzellik görecelidir.lmaz:
Bunu yazarken kusenle bahsettiğimz konuyu ima ederek yazmamıştım ama orayada çekilebilr yani ee güzele güzel çirkinede çirkin dices yalanmı söliyelim yaw sırnaşık şey
Herkes yeterince güzel diyip yalan söliyip insanları kandırıo zaten bari biz doğruları söliyelim dimi ama pandora yaa :lepi:
Valla beğenmedysem güselsin diyememlmaz:
insanın kıyafetine takısına denilir ama bir insana denmez bu.zaten güzellik görecelidir.lmaz:
Bende benzetemedim valla o kısa birceye benzio bence..
Hadi kusen kankasınız die torpil yapıo diyelim ama bende benzetiom Tanrıçam yaw güsel hatunsun şmdi ne diyelim
Yalanmı söliyelim yerden yeremi vuralım sölencek o kdr kişi warken -tatlicadiarzu-
hani yatmıştın sen su kurbasıalsanaalsanasmileEmdev sana koyu renk saç daha çok yakışıyor güzelim
hee o:asigim:saol canımhihoyyyttanricam bu arada yazamadim ama cidden cok hos hatunsun ama cok mu zayifsin yoksa o fotograflarda yorgun musun cozemedim bi de yanagindaki nisanlin mi kiz :1closedeyes:
KK'nın bütün güzel kızlarını gördüm bu gece boshayallersmile
Artık yatmam gerekiyor. Hepinizi tek tek öpüyor, yarın başka topiklerde görüşmek üzere diyorum :jeyyar:
Esen kalın bayanssulusmile
KK'nın bütün güzel kızlarını gördüm bu gece boshayallersmile
Artık yatmam gerekiyor. Hepinizi tek tek öpüyor, yarın başka topiklerde görüşmek üzere diyorum :jeyyar:
Esen kalın bayanssulusmile
diyelim ki sen çirkin diye önyargıyla yaklaştığın bir insanı sevdin sonra ona karşı duyduğun sempatiden dolayı ona iltifat edebilirsin.onda başka bir güzellik görmüşsündür.
emdevcim sen yanlış anladın kusenii
şimcik şöle oluyor koydu bi resim baktın sana öle güsel gelmedi göreceli tamam ama sana güsel gelmedi
hemen arkasından ayy çok hoşsun çok güselsin bal böçeem çiçeeğm bilmmne denmesi
tabikide çirkin diyemeyis Rabbim yaratmış ama olmayanıda düşünmediğinide
düşünmüş gibi gösterip yapmacık olanlar söylemek istedii
güzele güzel derim ama çirkin kavramını hiç bir kadına yakıştıramam...
begenmediğim birine güzelsin demem...
ama buna ihtiyacı olduğunu düşünür isem de onu ezmem..
yani benim kendi güzelliğime güvenim var diye karşımdakine sen çirkinsin ,kusurlusun u asla yaşatmam....
ammaaa..... aranmadığı ve kaşınmadığı sürece tabi...sengözlerimebaksanabdelikafadulden
herkes kendinin ve kendidekilerin bilinçli bir şekilde farkında olduğu sürece sorun yok ..aklinialirimsmile:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?