Kızlar benim yardıma ihtiyacım var

yüzüğü buraya bıraktı gitti. Eşim ses etmeyince ben de hiçbir şey diyemedim. Simdi nasıl yok desem diye düşünüyorm.

yüzüğü buraya bıraktı gitti. Eşim ses etmeyince ben de hiçbir şey diyemedim. Simdi nasıl yok desem diye düşünüyorm.
Eşine güzel güzel kırgınlığın söyle ve kabul etmek istemediğini söyle o akşam da eşin ni misafir davet etsin ne biliyim bi arkadaşı eşiyle oturmaya gelsin falan filan yada sen hastalan..

Eşinizin abisi neden çocuk yaptığınız diye sorunca niçin utancınızdan kafanızı kaldıramadınız? Sanane hadsiz herif deyiverseydiniz ya. Çok sinirlendim kaynınıza

Olay tamamen eşinizden kaynaklı. Eşiniz denge sağlayamıyor. Kaynınız hangi hakla sizin evinize gelip size nutuk çekebiliyor? Eğer eşinizin ailesine maddi açıdan bağımlı değilseniz, aile planlaması, maddi planlamalara nasıl müdahil olabiliyorlar? Eşiniz sınır koyamadıktan sonra bu düzen böyle gider üzgünüm.
Eşinize saygı duymayan insanlar size de saygı duymuyor. Neticesinde siz onların gözünde, saygı duymadıkları evlat/kardeşin eşisin. Saygı duyulmayan biriyle evlenerek saygı duyulmayacağını düşünüyorlardır. Burada olaylar sizden bağımsız.
Eşiniz sağlam durduğu an sorunlardan kurtulacaksınız.

Eşimle tekrar konusacagım. Gerçekten tavsiyeleriniz için teşk ederim.

Yapacak mısın? Sakın yapma cidden...

devamını okumadım ama bunu kabul ettim dersenSEN BAŞINA GELEN HER MÜSİBETİ (ONLARDAN) HAKEDİYOSUNDUR...

Etmedim tabi hayatım. O an çok gergindim ben cvp vermedim. Bir şekilde engelleyeceğim. Böyle bir şey kabul edilemez ki.
sakın kabul etme böyle yüssüzlük görülmüş şey değil.. ağırlığını koy hastayım de yat bütün gün hamilesin bul bi sebep...

ay sonunu bekleyin.
boşuna stres edinmeyin.
olmazsa konuşuruz tekrar..
Ya eşim şimdiye dek gidelim, her şey daha güzel olacak dedi. Ben o yeni bi düzene alışamaz, ailem olur belki sorunlar cıkar diye hep korkak davrandım. Olaylar nasıl bu hale geldi anlamadım bile. Kafam allak bullak oldu inanın.

Yani o evi aldınız ama taşınmayacak mısınız?
Bence eşinizi ikna edin ve taşının.
Babası kalan borcu ödedi diye gitmemek saçma geldi bana.
Zaten anlaşamıyorsunuz kv ile.Gitmeniz en mantıklısı.
Yanlış anladıysam konuyu şimdiden özür dilerim.

Isi pisirecekler senin evinde fingirdekler! Disarda yer mi yokmus yoksa bi de evden cikacakmissin.. resmen romatik yemek, evlenme teklifi, dans; hoooopp yatak.. carsaflarini degistir onlar gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…