Kızlar benim yardıma ihtiyacım var

Yorumunuz için çok tşk ederim. Yok dogru anlamışınız. Durum tam olarak böyle.

Çok özür diliyorum ama siz kayninizin pe......... misiniz? Ne demek evi ayarla yemeği pişir. Az yesin de kızı bir restorana götürsün. Kim eltisinin evinde evlilik teklifi almak ister ki? Çift kalplisin sen hiç üzme canını. Eşinin hayır diyemeyeceğim birini ara davet et eve. Bana o kadar laf sayacak evin eşiğinden adım atamaz.

Merhaba.. Öncelikle sizin ve bebeğinizin adına çok uzuldugumu belirtmek isterim. esinizi değilde sizi ariyorlarsa buna maalesef siz ortam hazırlamissiniz şahsi fikrim hakettikleri cevabı vermeniz yönünde ... Kime neymis yapacağınız çocuğun vaktinden keyfinizin kahyasimiymislar.. Esinizde gidelim demisse dusunmeyin hiç gidin bunu en başta bebeğinizin sağlıkla doğması ve buyutebilmeniz için yapın. İyi dusunun iyi olacaktır herşey. Sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.

Nap net annenin yaninda daha mutlu olursunuz kocani sevginle askinla yakinliginla ikna et gotur ve orda ysayin
hic olmaxsa bayramdan bayrama gorursunuz bebeginize cani verecek Allahtir o bos bos konusmus uzulup yegenimizide uzme haaa

Biraz yüzünüz yumusak sizin sanırım. Fazlasiyla sakin ve uyumlusunuz gibi geldi bana. Aslinda bunlar çok güzel ozellikler ama cevrede sizin kv ve kayin gibi olunca kullanıyorlar iste :-( Evi verme. Ben eşime surpriz hazirlayacagim evde de. Yada açıklama yapma musait değiliz de. Eşine aciklamani yaparsin. Söylediği sözden dolayi eve gelmesini istemiyorum diyebilirsin. Kv ye gelince ben olsam telini falan acmazdim. Ölüm konusunu acarsa da kim olur kim kalir bilinmez derdim herhalde. Tasinmaniza gelince esiniz zaten onaylamis taşının olsun bitsin.

Yorumunuz için içtenlikte teşekkür ederi içim rahatlıyor gerçekten burad çok sağolun

Benim naifim gerçekten bunu çok kullandılar. Yorumunuz için çok tşk ederim.

Ay kızlar bugün de habersiz Çat diye geldiler eşim işimiz var çıkıyoruz demesine rağmen hiç takmadılar Sabah geldiler saat 23.00da gittiler. Ben yine stres oldum

Her şeyi duyuyor kulakları onun da. İnanın bana cevabını da veriyor herkesin. Ama anlamıyorlar. Eşimi aramıyorlar mesela hiç. Hep beni arıyorlar bana söylüyorlar
Aynı benimkiler ben de diyorum"oglunuz bilir ona söyleyin veya oğlun yanımda ona veriyorum diyorum"hadsizlige başladığı an.ama anlıyorum seni.naparsan yap yuzsuzluk yapıyorlar en başa donuyorsun malesef

Kim oluyorda esinin abisi bu konulara birnunu sokuyor
Sen de azcik dişli ol anam sen dalga gec onlar senle degil
Siz 2 kisilik bi ailesiniz onlar dis kapnin dis mandali bunu hatirlatin

Allah yardımcınız olsun öncelikle umarım sağlıkla geçirirsiniz hamileliğinizi ve bir an önce gidebilirsiniz oradan. Bence çocuğunuz dünyaya geldiğinizde orada olursanız bahaneleri torun olacaktır ve yine sizi bağlamaya çalışacaklardır. Eşinizle ailesiniz kendi fikirlerinizi verebilecek yaştasınız kaldı ki size hesap sorup rahatsız eden insanların sözünü dinlemekte sizin için çok önemli olmamalı .Kendi yolunuza bakıp düşünmemeye çalışın :/

Cok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…